01-26-15 11:24 PM
697 12345 ...
tools
  1. dlbrow10's Avatar
    #QTNA
    12-29-14 09:33 PM
  2. dacrannis's Avatar
    I hate to be "that guy", but if someone with a Fitbit or other health device and has the Android version of the corresponding App can get the device to BT pair in the this OS leak let me know please.

    Thanks greatly.

    Z10 10.3.1.1133 via CB10
    Go to the search and look for fitbit app. There's a posting about fitbit sync broken with latest update. In there is old version of fitbit app that you can download and will work. Delete the updated one from amazon store.

    Posted via CB10
    12-29-14 09:36 PM
  3. masterscarhead1's Avatar
    Just a heads up
    If you have Whatsapp installed, and you do backup restore
    Rogue notifications will ask you for account password, and it comes back after a while too, so no way to stop it apart from not restoring the accounts and settings
    12-29-14 09:39 PM
  4. Bash_Man's Avatar
    I noticed problem with the SD Card driver. I have a 64gb Class 10 MicroSD (Sandisk) and it wouldnt download the driver. Kept saying there's a problem with it. Wouldnt even format it.

    Reverted back to 1154 and its working perfectly. on a Z10. Tried both non-destructive and autoloader.

    Also, WIFI seems to be an issue with this. It connects to my wifi network but doesn't actually connect? kinda weird. It says selected, but no go.
    12-29-14 09:41 PM
  5. JoBudden's Avatar
    How do I get Verizon vvm working on z10
    I have a work around. But it is very extensive and would require some files to be obtained from a previous version where it worked off the bat. Unfortunately this was made from a Z30/classic build so it seems it will effect everyone using a Verizon device instead of just the Z30 this time around. I could be wrong since you are the first to mention vvm not working on another device besides the Z30.

    Posted via CB10
    12-29-14 09:42 PM
  6. BSar's Avatar
    I noticed problem with the SD Card driver. I have a 64gb Class 10 MicroSD (Sandisk) and it wouldnt download the driver. Kept saying there's a problem with it. Wouldnt even format it.

    Reverted back to 1154 and its working perfectly. on a Z10. Tried both non-destructive and autoloader.

    Also, WIFI seems to be an issue with this. It connects to my wifi network but doesn't actually connect? kinda weird. It says selected, but no go.
    I believe this was brought up by someone in the autoloader thread, and Darcy came up with the file you need. I'm not saying this is the answer you're looking for sure, but I would look up in that thread if I were you. Hope this helps.

    Edit: look for post #310 or so, in the "leaked...." thread.
    geekaren likes this.
    12-29-14 09:48 PM
  7. Al moon's Avatar
    nice security wipe shows squircle with progress reports
    12-29-14 10:05 PM
  8. Graham Miller's Avatar
    You could be waiting a long time.
    So there will be no blitz file?
    12-29-14 10:25 PM
  9. conite's Avatar
    So there will be no blitz file?
    Not likely until the OS goes official and can be found on the BlackBerry servers.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-29-14 10:31 PM
  10. Graham Miller's Avatar
    You could be waiting a long time.
    Not likely until the OS goes official and can be found on the BlackBerry servers.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    I see,,,thank you.
    12-29-14 10:38 PM
  11. daviddragon's Avatar
    i just installed the 184 apps bar files over 10.3.1.1154 trough Sachesi. the only bar file that gives me an error in installation was sys.payment. the others go trough well. android apps does not work but after a hard reset and a few minutes they start working. with only the apps installed android notifications in hub appears to be working fine.

    Edit.
    sys.pim.email.card
    sys,pim.email.composer.card
    sys.uri.bbhub
    com.tcs.maps
    sys.phone
    sys.phone.settings
    and all the 46 files of sys.data.inf. all the above files do not work with 10.3.1.1154 properly
    Last edited by daviddragon; 01-04-15 at 09:48 PM.
    12-29-14 10:40 PM
  12. sayf777's Avatar
    Has anyone with a Z30/Classic had issues with downloading the exFat driver? Or only z10s so far?

    Posted via CB10
    12-29-14 10:41 PM
  13. pvphooman's Avatar
    Has anyone with a Z30/Classic had issues with downloading the exFat driver? Or only z10s so far?

    Posted via CB10
    Mine downloaded automatically with no issues. Z30

    Z30STA100-5/10.3.1.1949 CB10
    sayf777 likes this.
    12-29-14 10:45 PM
  14. MobileMadness002's Avatar
    Has anyone with a Z30/Classic had issues with downloading the exFat driver? Or only z10s so far?

    Posted via CB10
    Not me. Installed the os, got the message and voila, installed the driver.

    Posted via CB10
    sayf777 likes this.
    12-29-14 10:54 PM
  15. CarbonKevin's Avatar
    I hate to be "that guy", but if someone with a Fitbit or other health device and has the Android version of the corresponding App can get the device to BT pair in the this OS leak let me know please.

    Thanks greatly.

    Z10 10.3.1.1133 via CB10
    I have a Jawbone Up24 that works with 10.3.1.1154 - no reason not to assume it won't work going forward.

    Once I do a full update to this leak I'll verify on the Up24 and a Misfit Flash I have kicking around.

    Posted via CB10
    djdragon and Ducca683 like this.
    12-29-14 10:54 PM
  16. darito30's Avatar
    Hi I have the problem of very low notifications, someone said that this problem has been fixed in Os 10.3.1.1949 I have a BlackBerry Q10. Q10SQN100-3 / 10.3.1.1949 Regards
    12-29-14 10:56 PM
  17. tezytan's Avatar
    12-29-14 11:20 PM
  18. accuberryedwin's Avatar
    Install the new leak twice already still the same results. Unable to download drivers for my 64gb sdxc card. I'm going to have to go back to the leak before this one.
    Attachment 324081


    Posted via CB10
    12-29-14 11:24 PM
  19. chiefx13's Avatar
    Can anyone speak to the camera performance on the z30??

    I gave my lady my z30 and the camera on the leaks is actually pretty bad.


    This makes her sad. Which makes me sad.

    Passport || Fido
    kbz1960 likes this.
    12-29-14 11:26 PM
  20. torcheredsole56's Avatar
    Can anyone speak to the camera performance on the z30??

    I gave my lady my z30 and the camera on the leaks is actually pretty bad.


    This makes her sad. Which makes me sad.

    Passport || Fido
    Just tried it, for me it is much improved. Pretty much real time performance. Focusing much faster and very smooth. Did not try any advanced stuff. But quick point and shoot very good!

    Posted via CB10
    moody and chiefx13 like this.
    12-29-14 11:46 PM
  21. torcheredsole56's Avatar
    Only new things is I can confirm the enhancements to toast notifications mentioned earlier (yellow bar + open, etc). And I do not have data usage in device monitor. VZW Z30. Autoloader from OP, cfp nuke before, no restore.

    Posted via CB10
    12-29-14 11:49 PM
  22. randomroyalty's Avatar
    Has anyone with a Z30/Classic had issues with downloading the exFat driver? Or only z10s so far?

    Posted via CB10
    I did not get any prompt to download the exFat driver on my Z30 but my 64GB card mounts fine and shows full capacity.

    Posted via CB10
    sayf777 likes this.
    12-29-14 11:52 PM
  23. clieman's Avatar
    My half day observations.

    1. Keyboard swiping is responsive now.
    2. No dark hub
    3. Incoming call screen still look a bit weird as not all screen estate is used. The swipe to answer is somewhere in the lower part of the screen.
    4. Battery is great. On for 6+hrs still have 75% left.
    5. Blend works on Android, but very laggy. Not as smooth as BlackBerry Bridge.

    Posted via CB10
    12-29-14 11:54 PM
  24. coldfir3's Avatar
    I noticed problem with the SD Card driver. I have a 64gb Class 10 MicroSD (Sandisk) and it wouldnt download the driver. Kept saying there's a problem with it. Wouldnt even format it.

    Reverted back to 1154 and its working perfectly. on a Z10. Tried both non-destructive and autoloader.

    Also, WIFI seems to be an issue with this. It connects to my wifi network but doesn't actually connect? kinda weird. It says selected, but no go.
    Could be a problem with your SD Card. 64 gb Sony card and it installed the drivers fine.

    Also, torrent apps still don't work. I have a feeling BlackBerry is behind this...

    Posted via CB10
    12-30-14 12:27 AM
  25. gir_wireless's Avatar
    Hey guys just loaded 10.3.1.1949 on my Z10 STL-2 using sirjack? autoloader. Just wanna ask if others are having issues with Lift to wake function. Advanced interactions worked fine in the previous build, but not in this one.
    12-30-14 12:58 AM
697 12345 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 10:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 10:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 12:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD