01-27-15 12:24 AM
697 ... 1718192021 ...
tools
  1. anon3923428's Avatar
    Hey all,

    When I try to make a call on my VZW Z30, I get the error "Call Failure - The call could not be connected. Please try again later."

    So I have to put it in airplane mode and then take it back out of it.

    This is the second or third time I have come across this, but it looks like the radio isn't stable.

    Anyone else coming across this issue? I used the autoloader with no restore thereafter.
    Turn off VoLTE in settings, network settings, IMS


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20150102_220517.png

    Posted via CB10
    BigBadWulf likes this.
    01-02-15 10:06 PM
  2. jonty12's Avatar
    VZ user, up in Canada since upgrading. Only real issue is account verification still pops up on occasion.

    On the other hand, considering I'm roaming and constantly looking for home signal, battery life is remarkably better than 1151:


    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20150102_230436.png

    Note the roaming icon.

    Posted via CB10
    01-03-15 01:11 AM
  3. Jeroen Vos's Avatar
    Admittedly, I haven't been using my phone much tonight, just a few quick checks on Twitter and email and the browser, but the battery dropped just 10% in 7 hours. Awesome.

    Attachment 324551

    Posted with my Z10 via CB10
    You still have flash!

    Posted via CB10
    01-03-15 01:12 AM
  4. jonty12's Avatar
    Also, VZ Z30 user, no battery saving mode in quick settings.

    Posted via CB10
    01-03-15 01:17 AM
  5. bozzg86's Avatar
    I just noticed that battery saving mode is no longer available as a quick setting. That sucks because I like to turn it off sometimes and it made it easy. Also if I wasn't using my phone for a while I would turn it on.

    Posted via CB10
    I have battery saving mode as Quick setting...



    Edit: after reading along, I noticed several people already commented on this.. sorry.

    Posted via CB10 - Z10 STL100-2 / 10.3.1.1949
    Attached Thumbnails Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20150103_080831.png  
    Last edited by bozzg86; 01-03-15 at 02:23 AM.
    01-03-15 02:11 AM
  6. mtdyson's Avatar
    Me too...we broke the hub...now we MUST autoloader the whole thing to fix it...oh well...such is life..."if I do it I get a whippin'..............I do it!"...lol...see youse in a couple hours...gonna autoloader mi.e now...gotta have the HUB...I'm addicted...

    Crackberry Genius on Verizon Z10 on10.3.1.1154/1949 apps
    Great, my texts are not going into the text account but do appear in the Hub account main. No text notifications or alert on home page icon for texts. Suppose that means I need to autoloader again?

    Posted via CB10
    01-03-15 02:49 AM
  7. DusanMNE's Avatar
    Just to ask this is my first time i doing upadate via sachesi,is it need to download boath file debric and radio version,or just one is enough???
    Tnx

    Posted via my BlackBerry z10
    01-03-15 02:58 AM
  8. powereds's Avatar
    Only real issue is account verification still pops up on occasion.
    Posted via CB10
    I noticed this account verification as well that pops up occasionally. I am using 2-factor authentication but this didn't happen on the previous leak.

    It's More Fun Using Q10 - OS10.3.1.1949
    01-03-15 03:03 AM
  9. mtdyson's Avatar
    Just to ask this is my first time i doing upadate via sachesi,is it need to download boath file debric and radio version,or just one is enough???
    Tnx

    Posted via my BlackBerry z10
    I downloaded the autoloader from sirjef I believe. Anyway it seems to be the best way to go about it and it's pretty easy to get detailed instructions

    Posted via CB10
    01-03-15 03:06 AM
  10. Chris Degroote's Avatar
    i tried that sd card fix. Still not working.

    Posted via CB10
    Have you tried to format your SD card to exFAT?

    Posted via CB10
    01-03-15 03:13 AM
  11. Grzesiek Godlewski's Avatar
    ^this
    My Ford Sync has an option to "reconnect/resume" last device which appears to be what is sending the "play" and launching my music player. I can turn that off but then it doesn't auto play when I switch to Bluetooth from USB :P
    My solution. Open Spotify first and than connect to audio system in car. Music player will not pop up like jack from the box

    Q10 PLAY POLAND (EU)
    01-03-15 04:36 AM
  12. tmarcin's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150102_230436.png 
Views:	1982 
Size:	257.8 KB 
ID:	324979
    Can I enable dark theme on Z10?
    01-03-15 04:51 AM
  13. littlejackal's Avatar
    In my case Q10 works 23:15h and still have 37% of battery....
    Z10 went for 26 hours on one charge!! Amazing!
    01-03-15 04:53 AM
  14. littlejackal's Avatar
    Can I enable dark theme on Z10?
    No
    tmarcin likes this.
    01-03-15 04:56 AM
  15. alicepattinson's Avatar
    Thanks for sharing this.
    01-03-15 05:03 AM
  16. iSuni's Avatar
    My solution. Open Spotify first and than connect to audio system in car. Music player will not pop up like jack from the box

    Q10 PLAY POLAND (EU)
    Done this trick. Does seem to work. Can anyone confirm whether music data is sent to the cars interface properly with this leak? On 1154 it shows track information but often freezes on a track and timer stays stuck on -0.15 seconds. (2015 Audi A3).

    Posted via CB10
    01-03-15 05:15 AM
  17. Kamika007z's Avatar
    Turn off VoLTE in settings, network settings, IMS


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150102_220517.png 
Views:	2154 
Size:	16.1 KB 
ID:	324965

    Posted via CB10
    Thanks Ray Soto, but I already tried that and it didn't help... no go. I flashed back to radio 996 using Thurask's radio autoloader archive. That version worked well for me.

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/
    01-03-15 09:45 AM
  18. kbz1960's Avatar
    Hey all,

    When I try to make a call on my VZW Z30, I get the error "Call Failure - The call could not be connected. Please try again later."

    So I have to put it in airplane mode and then take it back out of it.

    This is the second or third time I have come across this, but it looks like the radio isn't stable.

    Anyone else coming across this issue? I used the autoloader with no restore thereafter.
    I'm with vzw and haven't had that yet but haven't had many calls either.
    01-03-15 09:52 AM
  19. Kamika007z's Avatar
    Kids http://i723.photobucket.com/albums/w...e/26746297.gif

    Possibly a local issue. Zero problems here, with at least 20 calls in and out since loading.
    Sweet!

    I have missing text messages as well as random call failure as well so downgrade of the radio was the only option.

    I'm sure it will happen to you as well, you're just too young to realize it yet.
    01-03-15 09:53 AM
  20. Kamika007z's Avatar
    Hey, so I've answered this 3 times now, you're going to have to downgrade the radio to 939. As long as you installed this leak via autoloader, all you have to do is download the 939 RADIO autoloader hook up to usb and run it. It takes about 2 minutes and fixes the problem. 939 is the last radio that is stable on the Verizon z30.

    Posted via CB10
    Thanks for the reply on this. I loaded 996 which has been good as well. Have you ever tried this radio?
    01-03-15 09:54 AM
  21. kbz1960's Avatar
    First day was brutal on battery. Yesterday was better. PIM was going nuts lol.

    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-uploadfromtaptalk1420297299732.jpg
    01-03-15 10:01 AM
  22. Foppa_21's Avatar
    You still have flash!
    Or a flashlight.

    Posted with my Z10 via CB10
    01-03-15 10:57 AM
  23. scbinis's Avatar
    hi,
    or who have any problems with phones contacts ? for me creashing phone.
    01-03-15 11:04 AM
  24. texn884's Avatar
    Autoloaders work the best to load leaks I think at least for me.

    My Z30 is performing perfect on this leak
    01-03-15 11:27 AM
  25. moody's Avatar
    Also, VZ Z30 user, no battery saving mode in quick settings.

    Posted via CB10
    Interesting. I have it in quick settings and in system settings.






    Z30 & Q10
    Can't imagine life w/o Blackberry
    01-03-15 11:43 AM
697 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 11:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 11:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 08:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 01:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 03:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD