01-26-15 11:24 PM
697 ... 1213141516 ...
tools
  1. richard bedford's Avatar
    That yellow is just a setup thing. If you start your phone for the very first time, this yellow thing guides you through the setup and is explaining stuff about the OS. Where to find the apps, where to find incoming mails and also what to do with the toast notifications. Once you are a little bit used to your phone, it disappears

    Posted via CB10 - Z10 STL100-2 / 10.3.1.1949
    YES YOU ARE CORRECT ! MY BAD !! Im very familiar with the yellow tutorials ,maybe I just never noticed this one. Thanks for your reply . Again its too bad its not permanent .
    bozzg86 likes this.
    12-31-14 12:29 PM
  2. jonty12's Avatar
    I backed up my SD and Flash memory to my hard drive prior to upgrading. Now, when trying to copy the data back after upgrading, the transfer speed is unbelievably slow (15-25 kb/s).

    Not sure of any settings I may not be aware of, or other things to try. Multiple reboots of both phone and PC have been done.

    Posted via CB10
    12-31-14 12:31 PM
  3. atjovic's Avatar
    It's too bad because I really like the look of the yellow bar with icon labels. They should make it an option to remain permanent the same way its an option to keep icon labels on/off on in the hub. Options, options, options! Best way to win people back...
    Ealaionta likes this.
    12-31-14 01:04 PM
  4. Smarto's Avatar
    I am not sure if I am the only one with this issue.
    I can't get the advanced interactions to work on my STL-4.
    Running 10.3.1.1949 from auto loader. I did a secure wipe prior to installing the new OS.
    Any ideas?

    AJR
    12-31-14 01:28 PM
  5. bozzg86's Avatar
    YES YOU ARE CORRECT ! MY BAD !! Im very familiar with the yellow tutorials ,maybe I just never noticed this one. Thanks for your reply . Again its too bad its not permanent .
    I have exactly the same thoughts about that! I like it too and I also never noticed it lol. And yes, too bad it is not permanent

    Posted via CB10 - Z10 STL100-2 / 10.3.1.1949
    12-31-14 01:45 PM
  6. 3rdStone's Avatar
    I am not sure if I am the only one with this issue.
    I can't get the advanced interactions to work on my STL-4.
    Running 10.3.1.1949 from auto loader. I did a secure wipe prior to installing the new OS.
    Any ideas?

    AJR
    STL-4, Verizon, running 10.3.1.1949 from auto loader. All of my advanced interactions are working just fine.
    12-31-14 01:54 PM
  7. aryounus's Avatar
    Hey everyone. Ever since yesterday ive been rocking the 10.3.1.1949 update and loving every bit of it. But, maybe it's a setting I missed or something but I can no longer long-press a letter to capitalize it. Also I can no longer press Alt+Caps to lock into number mode. Is this only happening to me? And how to fix it?
    12-31-14 02:49 PM
  8. Foppa_21's Avatar
    Spotify issue here. The only problem I've seen previously mentioned is album art not updating.

    For me, I can log into Spotfiy, and I can see my playlist, but I can't play any of the music. It shows me as in "offline mode" and none of my songs will download or play. Anyone else having this issue?

    My other Android apps (Netflix and NHL GameCenter) are streaming content just fine.

    TIA

    Edit: forgot to mention. Verizon Z10. Upgraded from 1154. Full restore.

    Edit again: I think I'm OK now. I ended up logging out of all my accounts and creating a new password. Logged back in and everything is working as expected. All's well that ends well.
    Last edited by Foppa_21; 12-31-14 at 04:08 PM.
    12-31-14 03:24 PM
  9. lucky2010's Avatar
    Found a bug.

    When editing pictures, and scrolling through different frames, it's very slow and stops a lot. The scrolling isn't smooth.

    Posted via CB10
    12-31-14 04:19 PM
  10. James Blight's Avatar
    One comment on this OS so far: 10.3.1.1154 seemed to really lag when answering phone calls. The time between swiping to accept the call and the call being connected felt like forever. This OS (10.3.1.1949) seems far quicker when answering calls with the swipe and connection of the call being almost instant. Much improved over 1154. Agree with a couple of previous posts, this is the best version of 10.3.1 I have used to date. Very excited about the various fixes so far.

    This is on my Z30. I have not installed on my Z10...yet.
    12-31-14 04:55 PM
  11. spoonman9696's Avatar
    I'm not sure if this has been noted already but app loading speeds have increased dramatically. It doesn't matter if it is a native app, an android port from bbw, or if it's something I loaded through snap. They're rockets fast and I'm loving it!

    Posted via CB10
    12-31-14 06:07 PM
  12. non-vtec's Avatar
    I just upgraded to a z30 and loaded this leak right away....battery life is awesome.

    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20141231_191946.png

    Posted via CB10
    12-31-14 06:21 PM
  13. jhimmel's Avatar
    So still having text message issues with the 10.3.1 leaks. Have no clue on how to fix this.... anyone?


    Posted via CB10
    Are you on Verizon?
    12-31-14 06:36 PM
  14. syplex's Avatar
    I did this too, but it keeps coming back. I might revert back to the 939 radio, that's the last one that worked properly for me.

    I get this weird screen when it happens :

    Attachment 324431

    Then if I try to make a call I get this :


    Attachment 324432

    Rebooting, or just cycling the mobile network solves the problem, just like the sms issue on the last leak, but it keeps coming back.

    I have a Verizon z30 btw.

    Posted via CB10
    I am having the same experience on Z30+Verizon. I will go back to the 939 radio, which doesn't seem to have these problems.
    12-31-14 06:57 PM
  15. Mikey88Chaos's Avatar
    I have a problem with IMDB...when I click on a picture to enlarge the image it won't show it, it is like if freezes. Probably the app though because it did it in 10.3.1.1154 too.

    Posted via CB10 on Z30 (Telus)
    Use search for imdb

    Posted via my sick Z30
    01-01-15 12:26 AM
  16. Foppa_21's Avatar
    Admittedly, I haven't been using my phone much tonight, just a few quick checks on Twitter and email and the browser, but the battery dropped just 10% in 7 hours. Awesome.

    Leaked OS 10.3.1.1949 Findings and fixes + Questionnaire-img_20150101_002746.png

    Posted with my Z10 via CB10
    prateek.samtani likes this.
    01-01-15 01:30 AM
  17. prateek.samtani's Avatar
    Admittedly, I haven't been using my phone much tonight, just a few quick checks on Twitter and email and the browser, but the battery dropped just 10% in 7 hours. Awesome.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150101_002746.png 
Views:	4847 
Size:	85.2 KB 
ID:	324551

    Posted with my Z10 via CB10
    Can you check how's the average battery life with normal use and android apps.

    I hope it is around 14 hours. It is very much possible. If they have addressed indexing and network related issues.

    Posted via CB10
    01-01-15 01:45 AM
  18. raj281977's Avatar
    I installed using autoloader on my z30 . The mute button on incoming call screen is not working.
    Last edited by raj281977; 01-01-15 at 02:47 AM.
    01-01-15 02:07 AM
  19. barryb20's Avatar
    Hey garpt,

    I have flashed the Rom and will update in due course on BT / Pebble stamina

    Barry
    Hi All,

    Bluetooth connections are still destroying battery lIfe on the Pebble, overnight roughly 50% of juice was lost, ah well, next build perhaps?

    Barry
    01-01-15 04:08 AM
  20. andre3030's Avatar
    Where did you download?

    Posted via CB10
    Kickass.so

    Posted via CB10
    01-01-15 04:12 AM
  21. powereds's Avatar
    Admittedly, I haven't been using my phone much tonight, just a few quick checks on Twitter and email and the browser, but the battery dropped just 10% in 7 hours. Awesome.

    Posted with my Z10 via CB10
    That's great!

    It's More Fun Using Q10 - OS10.3.1.1949
    01-01-15 06:02 AM
  22. w_scott's Avatar
    I've just had a look at the poll results : needs more Passport answers...

    Posted via CB10
    01-01-15 06:10 AM
  23. Legal Eagle's Avatar
    I've just had a look at the poll results : needs more Passport answers...

    Posted via CB10
    There is no OS for the Passport as yet so a lack of results is hardly surprising !!!
    SnoozerBold and moody like this.
    01-01-15 06:26 AM
  24. bozzg86's Avatar
    There is no OS for the Passport as yet so a lack of results is hardly surprising !!!
    Even more surprising that there actually are answers for the passport

    Posted via CB10 - Z10 STL100-2 / 10.3.1.1949
    01-01-15 08:08 AM
  25. texn884's Avatar
    Installed yesterday and its working sweet on my Verizon Z30
    01-01-15 08:17 AM
697 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 10:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 10:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 12:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD