01-26-15 11:24 PM
697 ... 1011121314 ...
tools
  1. Rasheed White's Avatar
    based on what i am reading, i might as well stick to this version

    Posted via CB10
    12-31-14 12:50 AM
  2. jdesignz's Avatar
    How do you get 4GLTE? Mine only show 4G :/



    PasaportePilipinasSQW100-1/10.3.1.1154
    12-31-14 02:43 AM
  3. cbcoza's Avatar
    How do you get 4GLTE? Mine only show 4G :/



    PasaportePilipinasSQW100-1/10.3.1.1154
    It's the same. It all depends on how your carrier is labelling it.

    cbcoza | Z3/Z10/Z30 - OS:10.3.1.1154
    jasonmujica likes this.
    12-31-14 02:51 AM
  4. Bucks Cr3ation's Avatar
    No wi-fi on my Z3

    Posted with my PassportSQW100-1/10.3.1.1XXX
    12-31-14 03:24 AM
  5. fanecavou's Avatar
    Hello everyone! Anyone has this issue when you acces facebook.com from the browser, the photos appearing on the main page are too big for the screen and i have to click on the photo and then go back in order to resize to the corect size for the screen. Btw i have a z10 stl100-2 and i had this issue with the earlier leaks also.this issue appears only on facebook page. Have a nice day everyone and a happy new year!

    Posted via CB10
    12-31-14 05:00 AM
  6. Kaacz's Avatar
    Bugs so far: Z30
    (3) BBM no video or chat only text
    Did you do update BBM (and other apps) after autoloader installation of this leak ??
    12-31-14 05:26 AM
  7. blender_basti's Avatar
    Battery life on my q10 greatly improved with this leak!

    Posted via CB10
    12-31-14 05:45 AM
  8. raymond7's Avatar
    So i have isolated the problem why os 10.3.1 isn't reading some sim phone numbers.

    I live in the netherlands and numbers here start with 06 or +316 they both work on 10.2.1.xxx

    In my sim some phone numbers are saved as 06 and +316

    On 10.3.1.xxx its only reading the +316 numbers and the 06 numbers simply dissapear.

    So it appears to be a change in the format for phone numbers between 10.2.1.xxx and 10.3.1.xxx

    Posted via CB10
    12-31-14 06:01 AM
  9. powereds's Avatar
    Hello everyone! Anyone has this issue when you acces facebook.com from the browser, the photos appearing on the main page are too big for the screen and i have to click on the photo and then go back in order to resize to the corect size for the screen. Btw i have a z10 stl100-2 and i had this issue with the earlier leaks also.this issue appears only on facebook page. Have a nice day everyone and a happy new year!

    Posted via CB10
    Not experiencing this one.

    It's More Fun Using Q10 - OS10.3.1.1949
    12-31-14 06:10 AM
  10. dew066's Avatar
    I have a problem with IMDB...when I click on a picture to enlarge the image it won't show it, it is like if freezes. Probably the app though because it did it in 10.3.1.1154 too.

    Posted via CB10 on Z30 (Telus)
    12-31-14 06:49 AM
  11. conite's Avatar
    I have a problem with IMDB...when I click on a picture to enlarge the image it won't show it, it is like if freezes. Probably the app though because it did it in 10.3.1.1154 too.

    Posted via CB10 on Z30 (Telus)
    How are your other Android apps? I use imdb all the time without issue.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-31-14 06:51 AM
  12. Delysid23's Avatar
    I am using 10.3.1 leaks since 10.3.1.1151 and I love the interface and the features added.

    There is one thing I loved on 10.2 and hate on the 10.3 leaks: the swipe to wake option!! I used to love to swipe and unlock the screen directly from sleep, but in these leaks it just wakes the screen and you have to swipe again to unlock.

    Does this leak have this issue solved? Is this even an issue, or am I complaining like a fool for some feature BlackBerry has removed? Is there any fix for it? Please someone tell me, cuz I really need the swipe to unlock feature back.



    Posted via CB10 on my Z30 STA100-2
    12-31-14 06:53 AM
  13. jaydee5799's Avatar
    Installed this last night on my VZW Z30.
    No issues at all. 64GB SD card reads fine, BT works, RFA works, wifi steady.... SMS works (although with VZW we don't know for how long before I need to reboot)

    Great OS! Happy I took the plunge. Oh and I restored with my backup selectively.
    marcosis likes this.
    12-31-14 06:54 AM
  14. Konrad Nowak's Avatar
    Battery life on my q10 greatly improved with this leak!

    Posted via CB10
    In my case Q10 works 23:15h and still have 37% of battery....
    mithrazor and kartguy like this.
    12-31-14 06:59 AM
  15. AbAll87's Avatar
    I was able to load a Gmail account on may Z10 with no problem. Synced all my messages, contacts and calendar events with no problem.

    Posted via CB10
    Thanks after a few hours, I was able to add Gmail but still at a slow pace, after a night of sleep, the phone is working fine!!! I'm thinking the phone was settling in but the first time it has done so after a leak...
    12-31-14 07:14 AM
  16. pttptppt's Avatar
    If you like games, more specific GTA Chinatown Wars for Android your in luck.
    It now works on 10.3.1.1949:
    See my thread for screenshots :

    http://forums.crackberry.com/android...-3-1-a-985924/

    Happy new year!
    Where did you download?

    Posted via CB10
    12-31-14 07:16 AM
  17. bozzg86's Avatar
    So i have isolated the problem why os 10.3.1 isn't reading some sim phone numbers.

    I live in the netherlands and numbers here start with 06 or +316 they both work on 10.2.1.xxx

    In my sim some phone numbers are saved as 06 and +316

    On 10.3.1.xxx its only reading the +316 numbers and the 06 numbers simply dissapear.

    So it appears to be a change in the format for phone numbers between 10.2.1.xxx and 10.3.1.xxx

    Posted via CB10
    Het werkt voor mij gewoon met 06 nummers en +316

    It works just fine for me with 06 numbers and +316



    Posted via CB10 - Z10 STL100-2 / 10.3.1.1949
    12-31-14 07:19 AM
  18. hamsterwheel's Avatar
    Did you try the notifications BEFORE you did your restore? That would be very telling. One or more of your android apps may be causing the problem.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    No of course I didn't. That would have been too smart on my part lol.
    Could it be lucky patcher and all the cobalt apps ie play services, id, login, play store etc?

    Posted via CB10
    12-31-14 07:30 AM
  19. conite's Avatar
    No of course I didn't. That would have been too smart on my part lol.
    Could it be lucky patcher and all the cobalt apps ie play services, id, login, play store etc?

    Posted via CB10
    It could be anything really. It's all voodoo frankly. I've seen everything with the dozen or so devices I manage. The Android notification thing is the most bizarre of all.

    If you're committed to fixing this, you could try uninstalling your android apps, or better yet, doing a security wipe, checking to see if everything works, and then start adding them back.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    12-31-14 07:41 AM
  20. darito30's Avatar
    It could be anything really. It's all voodoo frankly. I've seen everything with the dozen or so devices I manage. The Android notification thing is the most bizarre of all.

    If you're committed to fixing this, you could try uninstalling your android apps, or better yet, doing a security wipe, checking to see if everything works, and then start adding them back.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    Hi I had the same problem and I solved 10.3.0 with a clean install without restoring anything
    12-31-14 07:48 AM
  21. Falling's Avatar
    Installed yesterday, using the autoloader and a full restore on my Z30 and very happy so far with the new OS. Did a reboot this morning and had to OK the Android player 4 times before it seems to have finally gone away. It does seem to me that the Android player has some self confidence issues in needing repeated approvals before settling in and running quietly. I seem to remember having to approve it several times on the first install too. All in all, a minor glitch as far as they go. Any one else having the same issue?
    12-31-14 07:57 AM
  22. dew066's Avatar
    How are your other Android apps? I use imdb all the time without issue.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    IMDB only has an issue with loading pictures when I want to enlarge them, other than that it works great.

    All my other Android apps work better than they did in 10.3.1.1154. I have Google Maps, Transformers, VLC, The Chive, EBay, Kijiji, ESPN Sports center, neflix and one of my favorites "Keyring".

    I did a security wipe, autoload OS, log into BlackBerry ID and BBM, security wipe, login again to BlackBerry ID and BBM. Downloaded all my apps fresh, logged into Dropbox, box, etc. After I did all that I restored only the apps and games that I wanted the saved info for. I did not restore BlackBerry runtime or settings. So far the OS is very solid, definitely a daily driver.

    Posted via CB10 on Z30 (Telus)
    delroyj likes this.
    12-31-14 07:58 AM
  23. hamsterwheel's Avatar
    It could be anything really. It's all voodoo frankly. I've seen everything with the dozen or so devices I manage. The Android notification thing is the most bizarre of all.

    If you're committed to fixing this, you could try uninstalling your android apps, or better yet, doing a security wipe, checking to see if everything works, and then start adding them back.

    Z30STA100-5/10.3.1.1949
    I may try uninstalling all the android apps and adding back one by one. I don't think I want to reinstall just yet... Maybe on the next leak lol
    12-31-14 08:02 AM
  24. hamsterwheel's Avatar
    Hi I had the same problem and I solved 10.3.0 with a clean install without restoring anything
    Probably what I have to do. But will wait for the next one to do this. Unless it really starts bothering me (which I'm getting close....I just want everything to work right)...
    12-31-14 08:03 AM
  25. richard bedford's Avatar
    Happy Holidays to all,installed .1949 yesterday on Z10 all is nice . Really liked the yellow in the toast notification , however I noticed last night the yellow is gone. I apologize if this has been discussed . Thanks in advance
    12-31-14 08:06 AM
697 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.3.1.1949 For Z30, Z10STL234, Z3 and Q10/5
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1307
    Last Post: 01-27-15, 10:04 AM
  2. Difference between 10.3 and 10.3.1?
    By Maarten Van Pottelberghe in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-15, 10:01 AM
  3. Welcome everyone and everything
    By lishgo in forum Discover BBM Friends
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-14, 07:40 AM
  4. Leaked OS 10.3.1.1949 now available for select devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-30-14, 12:22 PM
  5. Sachesi reported a successful installation of OS 10.3.1 but...
    By oo_se7en in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-14, 02:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD