12-30-14 01:19 PM
2,197 ... 4445464748 ...
tools
  1. DetlevCM's Avatar
    I don't get it, why is this not suitable for daily? Lol :s most important stuff works.

    Bluetooth, wifi, browser. Email, fb, calls, bbm, texts, ....nything im missing?

    Posted via CB10
    Bluetooth is broken for many...

    Posted via CB10
    03-25-14 07:22 AM
  2. mundo472's Avatar
    Let's hope so, and really hoping the next leak is without watermarks, can't stand them.

    Posted via CB10
    Wait for the versions in the 1000s (I find them easy to get used to, actually)

    Posted via CB10
    03-25-14 07:25 AM
  3. mundo472's Avatar
    60 FPS HD video sample. I'm not 100 % sure whether YouTube supports 60 FPS, I don't see that much of a difference watching it from YouTube, but directly on my Z10 the video looks really smooth, hope it's not a placebo By the way I'm running into the mentioned "low memory" problem in camera app quite often, anyone got a workaround without the need to reboot everytime?
    Thanks Ruslan! Can you play the 60 fps in slo-mo on the Z?

    Posted via CB10
    03-25-14 07:26 AM
  4. anon(5906760)'s Avatar
    Thanks Russian! I was wondering if the 60 fps allows for slo-mo...can you do that slow playback right on the Z?

    Posted via CB10
    You can edit the video and change the speed to slow motion

    Posted via CB10
    mundo472 likes this.
    03-25-14 07:27 AM
  5. SirJes's Avatar
    Bluetooth is broken for many...

    Posted via CB10
    Cause I think most wiped after installing,

    Leaked OS 10.3.0.140 - Findings, Fixes and Bugs thread-img_20140324_202812.pnghere is Bluetooth with a steady connection to my pc.

    Posted via CB10
    anon(5906760) likes this.
    03-25-14 07:32 AM
  6. yessuz's Avatar
    loaded yesterday (backup, no wipe, autoloader, no wipe, no restore). Tried BlueTooth - wanted to connect to my work BB 9360. this one has BES and strict company rules (it is not discoverable). no success... so I could not connect to my phone.

    today, recently, tried to connect to my Hands Free system in a car. it connected instantly, without any problems.
    so BT works just fine.

    So, after all:
    it's 99% working OS (missing those lift/facedown sleeps/unlocks) with additional features and PIN data on the screen. and this is AWESOME!
    03-25-14 07:34 AM
  7. dwane32's Avatar
    I like most of the changes, daily driver? Yep only have the z10....
    03-25-14 07:37 AM
  8. Jonathan Hernandez6's Avatar
    This is not available in STL100-1???

    Posted via CB10
    03-25-14 07:38 AM
  9. thatplaybookguy's Avatar
    No, it clashes because it's not a good colour for this OS. It looks better when it's red and white vs red and black. It clashes even where there isn't blue remnants.

    What purpose does changing it to red serve? Nobody complained about the blue; there are many about the red.

    Ask a user of a different platform to guess which OS the white and red is from (show a section of the settings app, for example) and I'd be surprised if they didn't say iOS.

    It's not a luxury car either for those comparing it to that. I think there should be an option for the colour if they choose to keep it because some do like it.

    Posted via CB10
    Maybe they are going to put out red and black devices and this build is the test for said devices. it is kind of the Obvious answer as to the theme colours.
    03-25-14 07:38 AM
  10. eybee1970's Avatar
    This is not available in STL100-1???

    Posted via CB10
    no, just read OP!
    03-25-14 07:40 AM
  11. yessuz's Avatar
    Bluetooth is broken for many...

    Posted via CB10
    dunno. it is perfectly fine with me.
    03-25-14 07:40 AM
  12. n8tiveg's Avatar
    I've noticed I've had to do several volume button resets to get things working. For example I set an alarm or play music. Earlier it didn't work the alarm options for snooze and dismiss came up but no sound as well as the music player it would work but no sound. I receive a call and it would ring. Either memory optimization isn't implemented on this build or it just needed several resets to get everything settled in. Also syncing with Google my contacts and stuff was really slow to pull everything over. But it seems everything is working well right now.

    Posted via CB10
    03-25-14 07:41 AM
  13. Apollo_IV's Avatar
    Everybody is quick to jump the gun on the people asking repeated questions but Bla1ze should've updated the first post or left this thread to the guy who usually makes them and has the table log. It's as simple as.

    Posted via CB10
    horyel likes this.
    03-25-14 07:41 AM
  14. UnlimitedEra's Avatar
    It did for me. Worst case you cannot restore anything.
    You'll need to experiment.

    Posted via CB10
    Restored everything and not a single issue here.
    Just the ram flood.

    Z10STL100-2 With OS10.3.0.140 !
    03-25-14 07:41 AM
  15. JWWDUKE's Avatar
    When I woke up this morning and turned wifi on, it did not see my network. A reboot fixed it.



    CBZ10 10.3.0.140
    03-25-14 07:42 AM
  16. yessuz's Avatar
    This is not available in STL100-1???

    Posted via CB10
    NO. read at least the first post...
    03-25-14 07:42 AM
  17. eybee1970's Avatar
    Everybody is quick to jump the gun on the people asking repeated questions but Bla1ze should've updated the first post or left this thread to the guy who usually makes them and has the table log. It's as simple as.

    Posted via CB10
    partially agree - on the other side it's not that difficult to use search function, right?
    03-25-14 07:44 AM
  18. Apollo_IV's Avatar
    It's not, but the first post is a starting point. Mods should be on that instead of trying to organize a thread 40 pages in. Smh

    Posted via CB10
    mrfreeze, horyel, warreng and 1 others like this.
    03-25-14 07:47 AM
  19. mrfreeze's Avatar
    Everybody is quick to jump the gun on the people asking repeated questions but Bla1ze should've updated the first post or left this thread to the guy who usually makes them and has the table log. It's as simple as.

    Posted via CB10
    I agree. There are plenty of forum members that are willing to maintain the thread posts with updates. If your going to jump the gun and create a thread that's supposed to have everything contained in it you should at least update the first post.

    Posted via CB10
    LostOnThePianoRoll likes this.
    03-25-14 07:48 AM
  20. ray689's Avatar
    I think you are wrong. I clicked the pictures app and this is what I saw. I have never used stories.

    Further edit: I actually clicked this wide video image and it IS in fact a Stories video. The phone made me a story all on its own. Not really sure how I feel about this, but interesting nonetheless.
    Not sure if anyone has responded to you since I haven't gone through the whole thread but there is an option to turn off the automatic story maker if you choose.

    Posted via CB10
    03-25-14 07:49 AM
  21. DetlevCM's Avatar
    Little notice:

    A backup from 10.3 allows selective application data restore.
    03-25-14 07:49 AM
  22. UnlimitedEra's Avatar


    Leaked OS 10.3.0.140 - Findings, Fixes and Bugs thread-img_20140325_144850_edit.png

    Z10STL100-2 With OS10.3.0.140 !
    03-25-14 07:50 AM
  23. SirJes's Avatar
    Little notice:

    A backup from 10.3 allows selective application data restore.
    that's not a note...that's an added convenience

    Posted via CB10
    03-25-14 07:53 AM
  24. SirJes's Avatar
    Also...my android runtime works great, better even

    Posted via CB10
    anon(5906760) and meltbox360 like this.
    03-25-14 07:53 AM
  25. Pdinos3's Avatar
    partially agree - on the other side it's not that difficult to use search function, right?
    Or just read the same page they posted on. Why oh why do they never do that? If you don't wanna read the whole thread, or the OP, a couple of pages back is all that's needed sometimes.

    Via CB10 Rockin Z10STL100-3/10.3.0.140
    warreng likes this.
    03-25-14 08:01 AM
2,197 ... 4445464748 ...

Similar Threads

  1. 10.2.1.2160 Update - Z30 on T Mobile.
    By priceless819 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 20
    Last Post: 04-12-14, 05:43 PM
  2. New images claim to show off BlackBerry 10.3 OS
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-14, 05:52 PM
  3. Leaked images of 10.3...could it be?
    By hamsterwheel in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 03-24-14, 07:06 AM
  4. OS 10.3.0.140 looks like it will be leaking soon
    By jordan559 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 87
    Last Post: 03-24-14, 06:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD