01-27-14 09:06 AM
1,194 ... 3132333435 ...
tools
  1. Ivan Amador's Avatar
    Now the Instagram app works perfectly with the BB keyboard when adding a Comment to a Photo.
    11-19-13 01:30 PM
  2. HotFix's Avatar
    Not on the lock screen, but in the World Times section of the Clock.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    Thanks. I feel like I am taking crazy pills.
    11-19-13 01:32 PM
  3. shupor's Avatar
    Not sure if these have been listed already and my apologies if they have:

    Clicking a phone number from a Web page launches the Skype app and not the default phone dial pad.

    Call log does not indicate dialed numbers unless you have called that number more than once.

    The gyroscope seems to be hit or miss. Played Real Racing and tilting the device sometimes does not steer the car like it should. It also sometimes steers in the opposite direction of the tilt even after recalibration

    Posted via CB10
    11-19-13 01:44 PM
  4. IGeeve's Avatar
    Anybody having issues with BBM contacts not showing up in the contact app, but have all of them showing in the BBM app? Weird.

    Posted via CB10
    11-19-13 02:05 PM
  5. najawah's Avatar
    Dont know if i can call this a bug, but here goes. Device= STL-03

    Today for the 1st time since loading up .1055 friday I did a reboot(press and hold the power button, then press restart) and it seemed to have bricked the device. It goes in to a seemingly endless restart loop. it boots up the loading bar saying 100% stays there for up 30mins then reboots itself.

    I just re-installed .1055 moments ago, and decided to do a reset using the up & down volume keys because a few android apps that worked before on .1055 were loading and crashing. Now the device is in the restart loop again. i doubt its the app since these are the same apps i install with every OS update.

    *Im gonna leave the battery out for a few hours and see whats up with it tonight. I'll downgrade to 10.2.0.1083 until a more stable 10.2.1 comes along.
    11-19-13 03:28 PM
  6. mugen27's Avatar
    I'm getting "HTML is disabled by IT policy" for my Google apps active sync accounts


    Any ideas?

    Also my z10 will not get 4g...only 3g...on Rogers with this leak
    Attachment 221842

    Posted via CB10
    Was there a solution to this? I get this error also - Not attached to BES Server
    11-19-13 03:32 PM
  7. nickdollimount's Avatar
    It's not listed in the main section and really, I'm not scrolling through 40 some pages just to check. Found this just now. Options for automatic updates.


    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000983.png
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000984.png

    Posted via CB10
    LazyEvul likes this.
    11-19-13 03:43 PM
  8. LamarStarr's Avatar
    Wow! Is it automatically switched on? Or do you have to manually turn it on ?

    Posted via CB10
    11-19-13 05:26 PM
  9. sashaeesha's Avatar
    Great....

    Slowly,slowly we getting there....

    Loading directly APKs no signs of the Accounts Bug on these apps:
    [All Apps working perfectly.]

    Amazon Apps store APK
    Snapseed APK
    Netflix APK
    Intagram APK
    Vine APK
    Pinterest APK
    Google Translate APK

    Link here THEY ARE NOT MY APPS,JUST SHARING LINK:
    https://skydrive.live.com/?cid=5604D...51487A32%21107

    There are more Apps there but dunno about remaining ones.
    Halo dont work and Viber gets the Bug up and running.

    Loaded them by transferring directly to SDCARD and opening them from there.

    Good luck!
    11-19-13 05:57 PM
  10. Bdot-1's Avatar
    Here's a bug... cb10 app won't decrease in size when I swipe up? Not sure how to explain it , here's a picture
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00002293.png

    Posted by CB11
    11-19-13 06:26 PM
  11. dimm0k's Avatar
    holy ****, you CrackBerry addicts are ******* amazing! I may just stick around to see where this goes...
    11-19-13 07:12 PM
  12. pvhunt's Avatar
    Anyone know how to fix the issue when I call someone, if Skype or Viber is installed and activated, it automatically starts these apps instead of normal call. Only removing Skype can fix the issue..

    Posted via CB10
    11-19-13 08:01 PM
  13. 2FunR1's Avatar
    I cannot find a answer to adding my yahoo mail account. My Google added perfect. Can't seem to add yahoo . I get this message. I tried setting up from hub and settings
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000063.png

    Posted via CB10
    11-19-13 08:09 PM
  14. gabovzla's Avatar
    How can I use the picture password? Q10SQN100-1/10.2.1.1055

    Posted via CB10
    11-19-13 08:48 PM
  15. Anonymous2039's Avatar
    How can I use the picture password? Q10SQN100-1/10.2.1.1055

    Posted via CB10
    Settings -> Security and Privacy -> Device Password -> Picture Password.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    11-19-13 09:06 PM
  16. eldricho's Avatar
    Wow! Is it automatically switched on? Or do you have to manually turn it on ?

    Posted via CB10
    Found it switched on by default.

    Posted via CB10
    11-19-13 11:37 PM
  17. eldricho's Avatar
    Anyone know how to fix the issue when I call someone, if Skype or Viber is installed and activated, it automatically starts these apps instead of normal call. Only removing Skype can fix the issue..

    Posted via CB10
    There was a workaround posted a couple of pages back, don't remember what exactly it said

    Posted via CB10
    11-19-13 11:38 PM
  18. acrogenesis's Avatar
    I'm really late to this thread but i like that in missing features OpenVPN is there. Will it really be included in 10.2.1?
    11-19-13 11:45 PM
  19. ramaputra's Avatar
    Despite of few (fixable bugs) it runs smooth on Z10, and after few days testing i cant resist not to load this leaks on my Q5, everything was fine and smooth, found two extras features that missing in Z10 --- radio and direct wifi - miracast option. About one hour after installation this leaks BBM is dead, couldn;t connecting to server.. unable to send and receive messages. On my Z10 (both same operator) BBM works flawless.... remove the card (wifi only), restart, airplane mode on/off, insert another card- install BBM channel etc, the problem remains the same ... sigh - what should i do?
    11-20-13 02:19 AM
  20. kimoi's Avatar
    Yep, see above. I tried that, it did force this screen to show but it still doesn't sync contacts or calendar info..

    Again, not so bothered really.. thanks for the help anyway..
    When you add your email, click on 'email, contacts and calender' as you can see below. Then enter your email in the next screen. Do NOT click 'advanced', I think that's probably what you did? (because you can click specifically on Gmail there but that doesn't get you the contacts and calender)

    So don't go through advanced options, that was my mistake at first too. Can you make it work now?
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000001.png
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000002.png
    11-20-13 04:01 AM
  21. kimoi's Avatar
    Yeah FB seems to be the biggest culprit for me but many of the native apps load slower than 1803. Even other installed APPS sometimes do.

    Debating on staying or reverting back.
    Me too, slower loading apps is such a huge downside to this leak. I might try to reload the OS again without app data restore. Did you do any restores? (maybe that's the issue?)
    11-20-13 04:08 AM
  22. fernandomagelan's Avatar
    Most of the apps (CB10, Evolution Browser, BlackBerry Travel, etc.) are loading with a delay like 4 seconds.

    Posted via CB10
    11-20-13 04:08 AM
  23. kimoi's Avatar
    Most of the apps (CB10, Evolution Browser, BlackBerry Travel, etc.) are loading with a delay like 4 seconds.

    Posted via CB10
    Exactly my point. All native apps load so much slower. Can't stand it. Did you start fresh or did a restore?
    11-20-13 04:10 AM
  24. unbreakablej's Avatar
    Am I the only one who cannot choose a custom picture for Picture password? (Sorry haven't got around to reading the entire thread yet...)
    11-20-13 04:39 AM
  25. fernandomagelan's Avatar
    Exactly my point. All native apps load so much slower. Can't stand it. Did you start fresh or did a restore?

    Well, living with this for now. Dont have time to do all the stuff over again (one hour backing up and another one for restoring). Dont really want to go back as well, I will rather wait for a new leak, hopefully soon.
    11-20-13 04:52 AM
1,194 ... 3132333435 ...

Similar Threads

  1. Best and most complete Verizon Z10 leaked OS
    By Jedi_Blackberry in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 11-19-13, 02:35 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-19-13, 12:10 PM
  3. Z10 and Online Banking
    By afl777 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 31
    Last Post: 11-16-13, 10:38 AM
  4. 10.2.1 is oficial or not?
    By bratrazvan in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-13-13, 03:11 PM
  5. Bbm video desktop sharing bug since upgrade
    By markphr in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-13, 01:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD