01-27-14 09:06 AM
1,194 ... 2829303132 ...
tools
  1. scuebydue's Avatar
    I'm having issues with accounts. I'm able to add new accounts, but after reboot or If I want to edit one, the accounts screen is white and says loading. Never moves. Z10STL100-4/10.2.1.1055
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000006.png

    Posted via CB10
    11-18-13 09:06 AM
  2. Gotwake424's Avatar
    Read through most of the thread didn't see anyone mention the SD card scanning animation

    At least I've never seen this in an build before
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000001.png

    Posted via CB10
    11-18-13 09:24 AM
  3. speedbird1's Avatar
    after reinstalling my OS 3 times I found the solution to the accounts problem. Its certain apps that access your contacts, in my case it"s Skype, waze and kyak and it dosn't matter whether it's a sideloaded bar or converted apk from an app store or downloaded from blackberry world (Skype,kyak) and I tested them the 3 ways ...you don't even have to use the app just remove the app and try to access your accounts and you will know right away....this needs to be fixed and once the app is removed Hub functions are smooth with no lag....im on Verizon 100-4 Z10( using always a fresh install of any leaked OS) currently on 10.21.1055
    BigBadWulf likes this.
    11-18-13 09:27 AM
  4. BigBadWulf's Avatar
    I'm having issues with accounts. I'm able to add new accounts, but after reboot or If I want to edit one, the accounts screen is white and says loading. Never moves. Z10STL100-4/10.2.1.1055
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000006.png 
Views:	1599 
Size:	26.6 KB 
ID:	222007

    Posted via CB10
    Been messing with this issue. At first I thought it was signing into BBM, but after further discussion and testing (thanks Luc), I found its certain android apps. Delete them and you'll be able to access Accounts again.
    11-18-13 09:30 AM
  5. mfreedmn97's Avatar
    I did a quick search but didnt see anyone with a problem doing a backup using LINK and new .1055. I get this error message every time I try. Is it me ?
    link.doc
    11-18-13 10:03 AM
  6. dad2bandm's Avatar
    At least while pulling a screen shot it does not put the pic into the pictured folder or even under camera app as last pic (like normal for me at least) until another one is taken. Almost like the pic is in limbo until the next pushes it out.
    Weird. Mine works as expected. Taking a screenshot, the picture is immediately stored in my personal space, where I expect it.
    11-18-13 10:05 AM
  7. Masonle3's Avatar
    Nice thread

    Posted via CB10
    11-18-13 11:58 AM
  8. poiznberry's Avatar
    Dropping network issues here.
    Only reboot fix it...
    sigh..
    11-18-13 12:12 PM
  9. Labba Labbala's Avatar
    I found a small bug related to the favorite.. if you add a contact to the favorite, the contact is shown as favorite only in the contacts app but in the phone app in the contacts tab it is not showing the favorite contacts even though that there is a * in the right bar for favorites view..

    Posted via CB10
    11-18-13 12:19 PM
  10. foolds's Avatar
    Do you know which android apps are causing the accounts issues? I've removed a few but still have it.

    Thx

    Posted via CB10
    11-18-13 12:38 PM
  11. Labba Labbala's Avatar
    I saw that Skype is doing issues with the contacts... and also started to take over the contracts shortcut that I have in home screen (uses telephone://)... making the shortcut useless...

    Posted via CB10
    11-18-13 12:42 PM
  12. BigBadWulf's Avatar
    Do you know which android apps are causing the accounts issues? I've removed a few but still have it.

    Thx

    Posted via CB10
    Only one I can pinpoint so far is Dropbox.
    11-18-13 12:47 PM
  13. Labba Labbala's Avatar
    Also missing from the bug list is that APN manually setting doesn't work.. not for MMS nor for the data connection..

    Also noticed that wifi reception on the z10 (stl100-3) is poor and not stable..

    Posted via CB10
    11-18-13 12:53 PM
  14. tcee-'s Avatar
    I'm having issues with accounts. I'm able to add new accounts, but after reboot or If I want to edit one, the accounts screen is white and says loading. Never moves. Z10STL100-4/10.2.1.1055
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000006.png 
Views:	1599 
Size:	26.6 KB 
ID:	222007

    Posted via CB10
    i'm having this issue as well. has anybody found a solution for this?
    11-18-13 12:58 PM
  15. tcee-'s Avatar
    Only one I can pinpoint so far is Dropbox.
    don't have the dropbox android app.. could it be skype?
    11-18-13 01:00 PM
  16. mousse04's Avatar
    Hi,

    I have a strange bug. I've downloaded blaq and uninstalled it.
    Finally I decided to download it again... but I couldn't. In BlackBerry World, the option is not "install" but "open" as if the apps is still installed.

    Then I've rebooted and finally all apps I've previously uninstalled are still there (notably Blaq).

    Has it been reported yet ?

    Edit: by uninstalling apps from BlackBerry world, it removes them definitely
    11-18-13 01:08 PM
  17. tickerguy's Avatar
    The old bug with "Standby" chewing up power at ~0.5w is back -- the phone is not going all the way to sleep under some conditions. But unlike previously going into and out of airplane mode doesn't always fix it -- I had to reboot this morning to clear it.
    11-18-13 01:23 PM
  18. Henri-Philippe Verschoore's Avatar
    3 days now.

    Some bugs where my emails had to load all again after playing with android markets. Had twice in first 48h.

    Still native apps are slow. Takes several seconds to load app. Android ported ones are quicker !?

    Also hub slow reacting when switching from one account to another.

    Hope it improves.

    Anyone has suggestions ?



    Posted via CB10
    11-18-13 01:38 PM
  19. gjcavana's Avatar
    I found a small bug related to the favorite.. if you add a contact to the favorite, the contact is shown as favorite only in the contacts app but in the phone app in the contacts tab it is not showing the favorite contacts even though that there is a * in the right bar for favorites view..

    Posted via CB10
    In the Contact app they are Favorites, In the Phone app are shown "Speed Dial", not the same thing. From the phone app tap on Contacts, open a contact and long hold a phone number. Select "add to speed dial" from the side pop up menu.

    It has always been this way in 10.xxx.xxx.xxx
    11-18-13 01:39 PM
  20. LP_Rigg's Avatar
    For those having problems connecting with BlackBerry Bridge. There is an update in BB World to version 3.3.0.22 which I can confirm is working properly. This update did not show up on my phone, had to go to BB World on pc.
    11-18-13 01:41 PM
  21. BigBadWulf's Avatar
    don't have the dropbox android app.. could it be skype?
    As suggested a few posts back, any app that accesses contacts will Jef it up.
    11-18-13 01:44 PM
  22. mfreedmn97's Avatar
    A quick note to follow upon my previous posts about this or that bug and things not working with .1055. Seems that the best way to solve most (if not all) problems is a clean install from scratch. Not to use restore, not to try and do it over top of existing setup. I had numerous issues with apps (like Instavenue not loading properly or LINKEDIN not allowing login), Link (could not do a back up), Active Sync (no sync), not being able to permanently toggle off certain lists in my contacts (like Facebook or Twitter) ,etc.,e tc., etc. The list goes on. Although it might have been posted previously to do it this way, trial and error has taught me that a clean install from square one seems to work. Do a security wipe. Sart at the beginning all over. Just thought I'd put it out there that while it's a pain to re-organize your handset and reset all the notifications , settings, screen layout(s) and such it's worth the effort (at least doing it once anyway). I am using a Q10 with .1055 - everything now works as advertised. I've got Netflix, Vine, Instagram, Audbile (and others) all working perfectly as well as all the stock apps and several I have purchased from BB World. BBM works fine. Radio works fine. Wifi, media player, bluetooth all green. Great O/S. When does .1084 comeout !
    11-18-13 02:54 PM
  23. kojita's Avatar
    Cannot download message body of emails with attachment or long body when using active sync protocol and zimbra (protocol 2.5 is used instead of 12). This does not happen with gmail, only zimbra and active sync.
    11-18-13 03:13 PM
  24. BVB65's Avatar
    Just realized why you cant allow certain notifications not to appear in the HUB. The on/off prompt to seperate the work account from the personal account in the displays and action settings is unable to be turned on . I gather this is like this due to the fact that this OS is a beta version.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:40 PM
  25. 2FunR1's Avatar
    It's not letting me add my yahoo account on this leak. I get this message. My Gmail worked fine
    Leaked OS: 10.2.1.1055 List of Features, Bugs and Fixes-img_00000001.png

    Posted via CB10
    11-18-13 05:51 PM
1,194 ... 2829303132 ...

Similar Threads

  1. Best and most complete Verizon Z10 leaked OS
    By Jedi_Blackberry in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 11-19-13, 02:35 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-19-13, 12:10 PM
  3. Z10 and Online Banking
    By afl777 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 31
    Last Post: 11-16-13, 10:38 AM
  4. 10.2.1 is oficial or not?
    By bratrazvan in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-13-13, 03:11 PM
  5. Bbm video desktop sharing bug since upgrade
    By markphr in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-13, 01:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD