05-01-14 07:15 PM
893 ... 2021222324 ...
tools
  1. Fret Madden's Avatar
    Does anyone on Verizon STL 100-4 have Headphone Audio Boost on this OS, or is this carrier blocked?
    So I take it the answer is: "Fish"
    I have it. Z10STL100-4 on Verizon.

    Where would one see this?

    Posted via CB10
    Phone app -> pull down settings -> call audio.



    Posted via CB10
    09-21-13 12:25 PM
  2. Ruslan Botsyurko's Avatar
    hello mate which radio version are you using for your z10 and how is it loaded thanks.
    I've loaded a bunch of leaks and even more BARs, but loading a separate radio file will be my premiere too, so I'm searching the forums right now to find a tutorial or something.

    EDIT: So, here you go - we have to use Darcy's tool to build an autoloader from the .signed file and then it's installed just like any other leak.
    kennyboy1 likes this.
    09-21-13 12:30 PM
  3. Uzi's Avatar
    I've loaded a bunch of leaks and even more BARs, but loading a separate radio file will be my premiere too, so I'm searching the forums right now to find a tutorial or something.
    Download sachei and download the radio file then use saachei to make the autoloader click combine on sachei and select the radio file, then it will become autoloader just connect your z10 with pc,same like install os but it wont wipe your data

    Posted via CB10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    09-21-13 12:34 PM
  4. viobb1's Avatar
    I've got also issues when trying to unpack the archive with winrar, but eventually I used WinZip and did succeed.
    09-21-13 12:38 PM
  5. Uzi's Avatar
    I've loaded a bunch of leaks and even more BARs, but loading a separate radio file will be my premiere too, so I'm searching the forums right now to find a tutorial or something.

    EDIT: So, here you go - we have to use Darcy's tool to build an autoloader from the .signed file and then it's installed just like any other leak.
    I think you can try the 1048 radio first,that one quite stable for me

    Posted via CB10
    kennyboy1 likes this.
    09-21-13 12:40 PM
  6. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Download sachei and download the radio file then use saachei to make the autoloader click combine on sachei and select the radio file, then it will become autoloader just connect your z10 with pc,same like install os but it wont wipe your data

    Posted via CB10
    Even better as I already have Sachesi installed, just never used that function

    Anyway - here's an autoloader I just created in case anybody needs it:

    Radio 10.2.00.1372 (Z10 STL 100-2,3 only) DOWNLOAD (Droplr)

    Radio 10.2.00.1048 (Z10 STL 100-2,3 only) DOWNLOAD (Droplr)

    I'll install 1372 because I had the best battery life on this leak, now let's find a Windows machine and load it up
    kennyboy1 likes this.
    09-21-13 12:42 PM
  7. viobb1's Avatar
    try unpacking with winzip. Worked for me !
    09-21-13 12:47 PM
  8. Uzi's Avatar
    Even better as I already have Sachesi installed, just never used that function

    Anyway - here's an autoloader of radio from 10.2.00.1372 (Z10 STL 100-2,3 only) I just created in case anybody needs it: DOWNLOAD (Droplr)
    I picked this one because I had the best battery life on this leak, now let's find a Windows machine and load it up
    Good bro I hope it will solve your data connection problem

    Posted via CB10
    kennyboy1 likes this.
    09-21-13 12:48 PM
  9. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Good bro I hope it will solve your data connection problem

    Posted via CB10
    Damn, still no luck, nothing changed after I loaded the radio My last chance is to restore the settings from backup and hope that the APN settings will apply too.
    kennyboy1 likes this.
    09-21-13 12:58 PM
  10. Uzi's Avatar
    Damn, still no luck, nothing changed after I loaded the radio My last chance is to restore the settings from backup and hope that the APN settings will apply too.
    Wow feel sorry for you bro,good luck with the settings and if also cannot just re-run the autoloader 1743

    Posted via CB10
    09-21-13 01:05 PM
  11. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Wow feel sorry for you bro,good luck with the settings and if also cannot just re-run the autoloader 1743

    Posted via CB10
    I'm doomed, nothing helped, will try to reload the whole OS. It's weird that only a few people reported this problem.
    09-21-13 01:15 PM
  12. Alpha Omega's Avatar
    I installed the new leak. 1743 and can't run any of my sideloaded app. I installed the 810 runtime and keep getting error. Anyone having same issue.
    Leaked OS 10.2.0.1743 for all devices-img_00000125.png

    Posted via CB10
    09-21-13 01:22 PM
  13. djdragon's Avatar
    anyone having issues with Youtube videos sizing issues in the Web browser? Or Web browser content sizing issues?

    [edit] hard reset fixes the issue
    09-21-13 01:23 PM
  14. TheJam's Avatar
    Hello,

    I have a weird problem with that one on SQN100-3, after a fresh boot, the icons of call and camera at the bottom are working.
    After launching an app, reduced it, theses icons are not working anymore.
    09-21-13 01:39 PM
  15. StevieLive's Avatar
    Installed but still can't get the dark theme working in Contacts. Probably me restoring to the old settings. (Chime in if anyone can help) Otherwise settling in smoothly...keep BlackBerry hope alive cuz this Z10 smartphone is a terrible thing to waste!!


    Posted via CB10
    NOKJAA likes this.
    09-21-13 01:42 PM
  16. viobb1's Avatar
    ? English please
    Here it's a transcript :" If you have nothing good to say, shut the F*** UP !!"

    Posted via CB10
    09-21-13 01:46 PM
  17. Ruslan Botsyurko's Avatar
    OK, so I just reloaded the OS and carrier data work now, hope it stays this way Gotta set all the stuff for the second time though...
    09-21-13 01:53 PM
  18. Uzi's Avatar
    OK, so I just reloaded the OS and carrier data work now, hope it stays this way Gotta set all the stuff for the second time though...
    Nice to hear it bro

    Posted via CB10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    09-21-13 01:56 PM
  19. Uzi's Avatar
    Installed but still can't get the dark theme working in Contacts. Probably me restoring to the old settings. (Chime in if anyone can help) Otherwise settling in smoothly...keep BlackBerry hope alive cuz this Z10 smartphone is a terrible thing to waste!!


    Posted via CB10
    Have you change the default theme within the contact apps?

    Posted via CB10
    09-21-13 01:58 PM
  20. lmsilvam's Avatar
    I installed the new leak. 1743 and can't run any of my sideloaded app. I installed the 810 runtime and keep getting error. Anyone having same issue.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000125.png 
Views:	1291 
Size:	23.9 KB 
ID:	204147

    Posted via CB10
    Had the same problem earlier. Had to redownload the runtime and reinstall it with the Chrome Extension and delete Instagram (the only Android app I use) before it worked again.
    09-21-13 02:03 PM
  21. djsvet's Avatar
    Damn, still no luck, nothing changed after I loaded the radio My last chance is to restore the settings from backup and hope that the APN settings will apply too.
    I have already hint you - escreens:// - you can edit and save your APN

    Posted via CB10 on Q10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    09-21-13 02:07 PM
  22. Ruslan Botsyurko's Avatar
    I've asked about this issue in the previous leak thread, but will try it again just in case somebody could help.

    I always set my input keyboard to the Czech QWERTY keyboard, but now I don't see this option, I can only set it to Czech QWERTZ or English QWERTY, already tried installing the sys.data.imf.cs_CZ-10.2.0.2.bar from an older OS where the option was still available, but it didn't help. So does anybody have an idea on how to get the keyboard input options from another OS to this one? The problem occurs only in 17xx leaks.
    Leaked OS 10.2.0.1743 for all devices-img_00000001.jpg
    09-21-13 02:11 PM
  23. NOKJAA's Avatar
    Like you said, they {BBLeaks Team} aren't perfect and we {the rest of the forum members} aren't too. So, why don't they just release the leaks, so that we can all make the mistakes and correct them together.
    No SH*T ;-)

    Posted via CB10
    09-21-13 02:36 PM
  24. NOKJAA's Avatar
    Had the same on some earlier leaks. Still having it on: Z10STL100-2/10.2.0.1443 but not consistently. I made a shortcut for both phone and camera on my first "page" as a work around.

    Posted via CB10
    09-21-13 02:41 PM
  25. moyah8's Avatar
    OK, so I loaded the OS last night, did a clean install, no restore. The OS runs buttery smooth, a lot smoother than the 1725, at least for me, power consumption seems smaller, can't tell how long the battery lasts yet.

    But I'm afraid I ran into a pretty major bug, the carrier data don't work I'm at T-Mobile CZ and as soon as I disconnected from my home WiFi messages stopped coming and it says "3g - Voice only" in network options, a reboot didn't help, I have no idea how to fix this without having to wipe or reinstall. I have a 100-2 Z10.
    I had the same problem and I am O2-UK. Unlike you I did not have the time to be messing around with radios and reinstall and all. I just went the easy route of going back to 1725.

    Another reason why I wished that there was supporting information regarding the leak, rather than it just be thrown at us. Anyways, thats a OT rant.

    How is the radio / data for you now?
    in_loco_nomen likes this.
    09-21-13 03:01 PM
893 ... 2021222324 ...

Similar Threads

  1. tips for a new guy
    By softballcrazy in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 8
    Last Post: 09-24-13, 11:36 AM
  2. Replies: 24
    Last Post: 09-23-13, 08:30 PM
  3. Smart move to exclude WP for BBM??
    By meherzad87 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 26
    Last Post: 09-20-13, 02:45 PM
  4. So I know BBM is going cross -platform and all..
    By Ronic in forum General BBM Chat
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-13, 10:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD