1. cveks's Avatar
    Whatsapp just released new version of its App 2.9.5773.0 which now supports BB OS 10.1 so it should work now.
    04-25-13 12:45 AM
  2. g2gcya's Avatar
    Sound notifying is buggy, the tone is uneven at times.

    Posted via CB10
    04-25-13 01:18 AM
  3. crazysnoop's Avatar
    Can anyone confirm please if whatsaap is working on 10.1 after the update.

    Posted via CB10
    04-25-13 04:20 AM
  4. habs_fan's Avatar
    Whatsapp just released new version of its App 2.9.5773.0 which now supports BB OS 10.1 so it should work now.
    Whatsapp was working fine before the update, with the update some of us can't update using 10.1

    Posted via CB10
    04-25-13 04:41 AM
  5. reneSc's Avatar
    Can anyone try please, if it is possible to set plain text for composing emais in 10.1?

    Or at least ist it possible to set the answering color to black (default is blue).

    TIA

    Posted via CB10
    04-25-13 05:02 AM
  6. AllHostOne's Avatar
    Whatsapp was working fine before the update, with the update some of us can't update using 10.1

    Posted via CB10
    I've got this exact same issue, anyone have a solution?
    04-25-13 05:20 AM
  7. sbmd's Avatar
    I've searched almost all 71 pages and can't find this answer: I'm trying to download for STL100-4 for Verizion but the Mega site stalls at 68% of the download. I'm using Firefox and have seen some mention of using Chrome. Will it definitely not work using Firefox? My wireless modem crashes every time I try to do the download. Any help?
    There is a Mega firefox extension from Mega that gets around the problem. Then you can download using firefox with no troubles.

    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    04-25-13 06:05 AM
  8. nataprawira's Avatar
    1. this new leaked os, overheating my Z10.
    2. Think again before install this leaked OS, it could not downgrade the firmware back to 10.0.10.x again. Incompatible version.... *DIE* luckily, i still have the backup for 10.0.10.x version............
    04-25-13 07:04 AM
  9. Pat Evans's Avatar
    I have just done a rebuild from 10.1 to 10.0 and back to this leaked 10.1.0.1429 and Facebook notifications in the hub are working now.
    04-25-13 07:31 AM
  10. Shrekmachine's Avatar
    1. this new leaked os, overheating my Z10.
    2. Think again before install this leaked OS, it could not downgrade the firmware back to 10.0.10.x again. Incompatible version.... *DIE* luckily, i still have the backup for 10.0.10.x version............
    I had no issues going back (downgrade FW) via BBLink. then reinstalled/restored backup and inally added BT connections and Email PWs.
    04-25-13 07:32 AM
  11. Upyerkilt11's Avatar
    Does anyone else have a problem restoring their phone? I made a full backup before installing the 10.1 OS but now when i try to restore, it gets about 5% in before going back to the main screen on bblink. Id be grateful for any help with this as its starting to drive me crazy! thanks
    04-25-13 07:34 AM
  12. ubizmo's Avatar
    Since rolling back to 10.0.10.85, the extended Internet search options have disappeared. That is, the universal search feature only gives me local search on the device. It doesn't even off Google or Bing, and Help search is strictly local. I'm looking for a way to correct this, and I thought it would be in Settings>Search, but it's not. Any other ideas?
    04-25-13 07:34 AM
  13. ubizmo's Avatar
    Does anyone else have a problem restoring their phone? I made a full backup before installing the 10.1 OS but now when i try to restore, it gets about 5% in before going back to the main screen on bblink. Id be grateful for any help with this as its starting to drive me crazy! thanks
    I had similar problems. I was simply getting stuck at 15% every time. Try putting your phone into Airplane Mode before attempting the restore. It worked for me, although I have no idea why.
    04-25-13 07:37 AM
  14. Young Z's Avatar
    Since rolling back to 10.0.10.85, the extended Internet search options have disappeared. That is, the universal search feature only gives me local search on the device. It doesn't even off Google or Bing, and Help search is strictly local. I'm looking for a way to correct this, and I thought it would be in Settings>Search, but it's not. Any other ideas?
    Go into the Web browser setting and do a "reset search engine". This is a bug that was there before 10.1

    Posted via CB10
    bmoney1229 and ubizmo like this.
    04-25-13 07:43 AM
  15. ubizmo's Avatar
    Go into the Web browser setting and do a "reset search engine". This is a bug that was there before 10.1
    Thanks! That worked poifectly.
    04-25-13 07:46 AM
  16. gve22's Avatar
    Fix to get it (meaning whatsapp after you tried to delete and the new version will not install on 10.1) back (you need to have a recent backup though): a partial restore, only applications. Worked for me...
    04-25-13 08:38 AM
  17. chammer101's Avatar
    Also been on 10.1 since this leak released, there are lots of little bugs. No I can't explain everything as I didn't track them. Just a few that I will point out now.

    First performance: Noticed a significant slow down in the phone, anything from in and out of hub. Moving around live tiles etc.

    Responding to email issues: I have hit reply to either my corp activesync email and/or my gmail and reply comes up but I can't type anything as a response. I keep pressing the body of email and wait for keyboard just nothing comes up.
    I had this before and hit cancel and disregard changes and had to reply a few times before it worked. Today just never works, restarting phone fixed.

    Apps: Few apps like maple leafs app will start, hang and then finally load. It sometimes crashes and the icon on home screen stays almost greyed and and you can't use it again until after a restart.

    Pros: HDR photos. Fantastic! That is all I can say.
    I also like being on main page and hitting search icon, then just typing "bbm Debbie" and hit enter. Then BBM launches and into bbm chat for Debbie. very kewl. Works for email, text etc.

    Battery: Honestly it could be just me but i'm good on battery now, been on and off it all morning since 5:30am. Email conference calls etc. It's barely come off full and it's almost 11am.

    Anyway just my 2 cents, I will be going back to 10.0 later tonight. I can't stand the laggy interface and email issues.
    That is what you get when your testing beta software. No complaints from me, I installed a none official OS. It's just not for me.

    Update: FYI none of these issues were occurring for me before update to 10.1, was super happy with my Z10. (as is my wife who stayed on 10.0)
    04-25-13 09:49 AM
  18. dj_matty_s's Avatar
    Anyone track down the previous whatsapp bar yet? I haven't done a backup since I had it installed, so the partial restore from applications isn't a go
    04-25-13 09:51 AM
  19. Kris Simundson's Avatar
    Anyone track down the previous whatsapp bar yet? I haven't done a backup since I had it installed, so the partial restore from applications isn't a go
    When I get home I'll search through my 10.0 back up again see if I can't find and pull it

    Posted via CB10
    04-25-13 10:22 AM
  20. dj_matty_s's Avatar
    When I get home I'll search through my 10.0 back up again see if I can't find and pull it
    04-25-13 10:24 AM
  21. bmoney1229's Avatar
    When I get home I'll search through my 10.0 back up again see if I can't find and pull it

    Posted via CB10
    How do you search through backups and pull out the individual apps?

    Posted via CB10
    04-25-13 10:54 AM
  22. chiko_tosca's Avatar
    Hi Kris.. couldn't find the reload .. only backup, restore or import from outlook..
    leak version is buggy, need to downgrade back to 10.0.0.90.. thx
    04-25-13 11:05 AM
  23. mmcpher's Avatar
    The minor glitches as tolerable but the thing that has me seriously considering a rollback is that all my email accounts have apparently defaulted to some html setting and I can't find how to modify it. I belong to some Yahoo based email groups and since 10.1 they're kicking my emails back.
    04-25-13 11:08 AM
  24. Kris Simundson's Avatar
    Hi Kris.. couldn't find the reload .. only backup, restore or import from outlook..
    leak version is buggy, need to downgrade back to 10.0.0.90.. thx
    restore OS is if you click on the arrow where your BB shows up in Link

    if not use Download BlackBerry Smartphone Software & BlackBerry PlayBook Software - US on IE or Firefox
    04-25-13 11:13 AM
  25. Sim_Temp's Avatar
    Being just a leaked beta I'm really pleased with it!
    04-25-13 11:14 AM
1,832 ... 7071727374

Similar Threads

  1. Leaked: OS 4.7.0.141 for Storm 9530!
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 315
    Last Post: 05-26-09, 12:34 PM
  2. Leaked: OS 4.7.0.132 for Storm 9530!
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 577
    Last Post: 05-26-09, 02:19 AM
  3. Leaked OS 4.7.0. 131 for 9500
    By marine2011 in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-09, 05:50 PM
  4. Leaked: OS 4.7.0.114 for the BlackBerry Storm 9530
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 780
    Last Post: 04-09-09, 10:42 PM
  5. Leaked: OS 4.6.1.174 for Curve 8900
    By JuslisenLX in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 03-08-09, 11:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD