05-08-13 11:23 AM
1,832 ... 5960616263 ...
tools
  1. ubizmo's Avatar
    Another note for the curious:

    Deleting and reinstalling Waze got it working. Or running anyway. I haven't road tested it yet.


    Posted via CB10
    04-22-13 08:43 PM
  2. cwoodffr's Avatar
    Flixter does not load. Splash screen then solid white screen. Deleted and installed. Same. Anyone have it running?

    Posted via CB10
    04-22-13 08:47 PM
  3. anon(2325196)'s Avatar
    My bad if somebody mentioned this already, but:

    Another cool feature! I can open the z10 browser, launch YouTube and start watching a video. Then, while that video is running, I can launch a second tab to login to a completely different site, use that site to post in a forum for example (like right now, lololol), all while the YouTube video remains playing in the originally opened tab. Then, obviously, I can go into the Hub or do whatever I want, all while the video continues to play - even in the active frame, I can still hear the audio, when I return to the browser and the original tab, video is right there, playing. Next they could have an option to toggle "pause browser media player when multitasking" on or off. For me, this is cool.

    Sweet multitasking. Love this phone.
    ray689, Mecca EL, mundo472 and 1 others like this.
    04-22-13 08:55 PM
  4. Young Z's Avatar
    My bad if somebody mentioned this already, but:

    Another cool feature! I can open the z10 browser, launch YouTube and start watching a video. Then, while that video is running, I can launch a second tab to login to a completely different site, use that site to post in a forum for example (like right now, lololol), all while the YouTube video remains playing in the originally opened tab. Then, obviously, I can go into the Hub or do whatever I want, all while the video continues to play - even in the active frame, I can still hear the audio, when I return to the browser and the original tab, video is right there, playing. Next they could have an option to toggle "pause browser media player when multitasking" on or off. For me, this is cool.

    Sweet multitasking. Love this phone.
    Are you saying this is a feature of the 10.1 "leaked" OS? Because I remember doing all those things before this Hybrid OS came out. Multi-tasking is not new to this release.

    But if you are just celebrating the multi-tasking of the Z10, then I'll join you! Cheers!
    04-22-13 09:07 PM
  5. Baconwich's Avatar
    I was having the same issue (re: Facebook notifications) after I'd restored my pre-10.1 settings, but everything is fine now after setting it up as a new device and re-synching my media.

    Posted via CB10
    04-22-13 09:13 PM
  6. theonecid's Avatar
    To everyone on this new 10.1 leak.
    Open Facebook, press the top notifications button. What dates for each notification appear there? They're all wrong and random... Wtf.
    04-22-13 09:21 PM
  7. Kris Simundson's Avatar
    To everyone on this new 10.1 leak.
    Open Facebook, press the top notifications button. What dates for each notification appear there? They're all wrong and random... Wtf.
    Issue might be because the device doesn't hold a boot time on this version?

    Posted via CB10
    04-22-13 09:24 PM
  8. M3Gooner's Avatar
    Does anyone else have this issue with setting payment options? I never had any options set up in the first place but now it seems impossible.

    Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4-img_00000007.png


    Posted via CB10
    04-22-13 09:28 PM
  9. HedoBum's Avatar
    Other then the obvious out of place clock and date that should be in the lock screen...

    Why are you on the 4th page of your phone yet have no apps?

    Also, how come there is no symbol for the Hub at the left-most of those bottom squares?
    LoL...cuz I'm special!
    Funny, I just noticed the page tabs at the bottom with no HUB tab. I just had an app on the last page with space for it on the 4th page, so I moved the app over and snapped the pic on the 5th page so it would be clear as to what I was talking about. I guess the tab hadn't transitioned over to the 5th page before I snapped the pic.
    That is kinda odd about the HUB tab, though...didn't notice it before but my tabs all look fine now.
    Still can't figure out that time stamp on the screen...no options for it in settings.
    04-22-13 09:34 PM
  10. theonecid's Avatar
    Issue might be because the device doesn't hold a boot time on this version?

    Posted via CB10
    Not only that but it seems a lot of settings reset after a phone restart.
    04-22-13 09:36 PM
  11. theonecid's Avatar
    LoL...cuz I'm special!
    Funny, I just noticed the page tabs at the bottom with no HUB tab. I just had an app on the last page with space for it on the 4th page, so I moved the app over and snapped the pic on the 5th page so it would be clear as to what I was talking about. I guess the tab hadn't transitioned over to the 5th page before I snapped the pic.
    That is kinda odd about the HUB tab, though...didn't notice it before but my tabs all look fine now.
    Still can't figure out that time stamp on the screen...no options for it in settings.
    Do a restart.
    04-22-13 09:38 PM
  12. Young Z's Avatar
    Can anyone confirm if this is old or new in 10.1:

    When you see the top bar with the battery, time, connection information. All you have to do is tap on that bar for the quick settings to scroll down.

    I just remember only swiping down to get the quick settings, never tried tapping before this Hybrid OS.
    04-22-13 09:41 PM
  13. Wigley458's Avatar
    I too am locked out on apn with Rogers. So no. Not impossible. Kris is right. And it IS carrier dependant.

    The only thing I'm going to try is pulling my sim then trying it then. Who knows

    Posted from the best phone ever my Z10
    04-22-13 09:44 PM
  14. Wigley458's Avatar
    Can anyone confirm if this is old or new in 10.1:

    When you see the top bar with the battery, time, connection information. All you have to do is tap on that bar for the quick settings to scroll down.

    I just remember only swiping down to get the quick settings, never tried tapping before this Hybrid OS.
    Has always been there.


    Posted from the best phone ever my Z10
    04-22-13 09:47 PM
  15. Young Z's Avatar
    Has always been there.


    Posted from the best phone ever my Z10
    Thanks for the fast reply.
    Wigley458 likes this.
    04-22-13 09:49 PM
  16. anon(2325196)'s Avatar
    For sure I've always been multitasking with every bb I've had, lol...

    The one thing I've never tried until tonight was to have a video running in one browser tab while I launch and use a second browser tab. Before tonight, when I would minimize the browser while streaming a video to an active frame, I'm pretty sure the video stopped playing. So, seemed this 10.1 (leaked) enabled more playbook like multitasking. So now I would like that same option I have on this playbook to enable or disable the application behavior between "paused, showcase, or default" options, under "general" section.

    And yes, I am for sure celebrating the multitasking of bb10!!! Thanks for joining me my friend! Cheers

    Are you saying this is a feature of the 10.1 "leaked" OS? Because I remember doing all those things before this Hybrid OS came out. Multi-tasking is not new to this release.

    But if you are just celebrating the multi-tasking of the Z10, then I'll join you! Cheers!
    04-22-13 09:56 PM
  17. adrianod1993's Avatar
    I have noticed that when I would get a new text message it shows up in reverse...old messages are displayed first and new are second.

    Posted via CB10
    I have the same problem and if I cnt find a solution soon I'll have to go back to 10.0

    Posted via CB10
    04-22-13 09:58 PM
  18. marcati's Avatar
    Does anyone else have this issue with setting payment options? I never had any options set up in the first place but now it seems impossible.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000007.png 
Views:	1997 
Size:	55.7 KB 
ID:	154068


    Posted via CB10
    We all have it. It's one of the things that are broken in the leaked version.
    04-22-13 09:59 PM
  19. Kris Simundson's Avatar
    Does anyone else have this issue with setting payment options? I never had any options set up in the first place but now it seems impossible.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000007.png 
Views:	1997 
Size:	55.7 KB 
ID:	154068


    Posted via CB10
    Issue with hybrid however if you make a purchase in the app world it'll process as normal

    Posted via CB10
    04-22-13 09:59 PM
  20. rayzian's Avatar
    guessing no dark theme?
    04-22-13 09:59 PM
  21. kingofthebraves's Avatar
    I thought we were getting the real smart dialing on 10.1?

    Posted via CB10
    04-22-13 10:08 PM
  22. orkinman's Avatar
    So, I just updated my device and waited through the entire restore process.

    I have a vz Stl100-4. I start poking around and it looks like i have the new bigger edit bubble. Great!

    I got to look at my version and it's still 10.0.10.822. Anyone else have this happen?

    I don't seems to have the updated camera or ability to paste into the phone number field.

    Posted via CB10
    04-22-13 10:32 PM
  23. M3Gooner's Avatar
    Now I'm getting this when trying to purchase. The PayPal pre approved payment gets set up on my account but the start date is tomorrow so it doesn't allow me to purchase. Weird.

    Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4-img_00000008.png

    Posted via CB10
    04-22-13 10:40 PM
  24. Andrew4life's Avatar

    What happend to QNX being so stable that god used it to create heavens and the earth... jk...
    God did use QNX, and it is working the exact same way. Remember the great flood and Noah's Ark? Every once in a while something bad happens so the world restarts itself.

    Posted via CB10
    Mecca EL and SirSti23 like this.
    04-22-13 10:41 PM
  25. vulfadli's Avatar
    guys i had my phone on STL100-1

    then i installed STL100-3 , but it wont turn on the LED keeps blinking

    what should i do
    Well I hope u backed up before u did that. Not sure this will help but if u can get it connected to your Link I'd suggest u reload to your current OS from BlackBerry Link. Search up this forum to do it. Good luck.

    P/s: I know ain't lotta love for stl1 os leak out there but PLEASE don't be this guy.

    Posted via CB10 on my Z10
    04-22-13 10:42 PM
1,832 ... 5960616263 ...

Similar Threads

  1. Leaked: OS 4.7.0.141 for Storm 9530!
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 315
    Last Post: 05-26-09, 12:34 PM
  2. Leaked: OS 4.7.0.132 for Storm 9530!
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 577
    Last Post: 05-26-09, 02:19 AM
  3. Leaked OS 4.7.0. 131 for 9500
    By marine2011 in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-09, 05:50 PM
  4. Leaked: OS 4.7.0.114 for the BlackBerry Storm 9530
    By Kevin Michaluk in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 780
    Last Post: 04-09-09, 10:42 PM
  5. Leaked: OS 4.6.1.174 for Curve 8900
    By JuslisenLX in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 03-08-09, 11:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD