11-16-13 11:48 AM
1,038 ... 678910 ...
tools
  1. abass's Avatar
    Make sure your device is in airplane mode. Found that to work for me. I have been running leaked software (10.1.0.1483) for a while now on my Z10. I don't have any problems so far. Way better than stock OS from VZ. Downloading for the STL100-4 now. Hope it is just as good!
    Strange.. okay, thanks. I'll try that!

    Posted via CB10
    05-10-13 01:55 PM
  2. Ali Dubz's Avatar
    Can't download
    It stops at 66MB

    Posted via CB10
    05-10-13 01:56 PM
  3. sris's Avatar
    Thank you Ibfe. You are amazing.

    Posted via CB10
    05-10-13 01:56 PM
  4. dcsappernh's Avatar
    Guys,

    I'm playing catchup still. How do I install a .rar file on my Z-10? I have windows PC and BB Link.
    05-10-13 01:59 PM
  5. prithvi64's Avatar
    just installed and restored everything. Things have gone very well. lets see performance over 1627.
    05-10-13 01:59 PM
  6. paperapp's Avatar
    Will this work on Dev Alpha B? STL100-1

    Posted via CB10
    05-10-13 01:59 PM
  7. Alain_A's Avatar
    Guys,

    I'm playing catchup still. How do I install a .rar file on my Z-10? I have windows PC and BB Link.

    go see page 6
    ElsayedM likes this.
    05-10-13 02:02 PM
  8. Resilience's Avatar
    Installed 10.1.01762 on q10.

    Thanks.
    05-10-13 02:03 PM
  9. abass's Avatar
    Will this work on Dev Alpha B? STL100-1

    Posted via CB10
    You still have a Dev Alpha B... why..?

    But probably, it's STL-1 so it should.

    Posted via CB10
    05-10-13 02:04 PM
  10. Roscopcoletrain's Avatar
    Ok, bit of help. Seemed to load fine, but I cant get past the setup screen. And it wont let me restore through link until I finish the setup. It connects to my network, and to the wifi, i get the checkmark, but wont let me swipe up, to the left, nothing to get past that screen.

    Help?

    Im gonna try reloading the OS again. Not sure what else to do?

    edit...2nd attempt. I got through. waiting on link to do a restore
    05-10-13 02:05 PM
  11. paperapp's Avatar
    Yeah, i still have it. Is there any chance that I will end up bricking my phone?

    Posted via CB10
    05-10-13 02:05 PM
  12. Bonsaibo's Avatar
    Just noticed, in emails, if we delete without reading does it remove the mail from the server too? just saw it today..... all unread deleted mails on mobile were deleted on the server too.

    If you open on mobile & then delete then it remains on Server too.
    This^^ Really? Anyone else seeing this?
    05-10-13 02:08 PM
  13. MrPat's Avatar
    lbfe for president !
    05-10-13 02:08 PM
  14. ttgapers's Avatar
    Use Chrome..FF and IE don't play nicely with Mega for some reason.

    Can't download
    It stops at 66MB

    Posted via CB10
    05-10-13 02:11 PM
  15. tinker2000's Avatar
    Guys,

    I'm playing catchup still. How do I install a .rar file on my Z-10? I have windows PC and BB Link.
    Download 7-zip and extract the file to your desktop; its an exe file...run it and all will be well
    05-10-13 02:14 PM
  16. SDTRMG's Avatar
    I want this so bad but I'm on .1483 stl100-3, and my phone temp has never been better, hit 12c last night. Battery has been amazing 9-14 hours easy. So tempted but think ill wait, unless there's actually so,etching new that I must try.
    05-10-13 02:22 PM
  17. charlielefaux's Avatar
    And to all asking about back ups I'll say again I'm a firm believer of starting fresh however if you must backup and restore do not include applications or anything that can simply be re added ie email accounts

    Settings and sms and the likes are the more important to back up and thus will have less chance of being fragmented and become a bad file

    Posted via CB10
    I imagine browser bookmarks fall under applications? Is there any way to isolate those?
    05-10-13 02:25 PM
  18. Saied Bach's Avatar
    not true. I did not restore and I have that too after rebooting
    i re-installed the os again as a clean installation and the payment is working now.
    05-10-13 02:26 PM
  19. tickerguy's Avatar
    Cripes I just loaded 1720

    1720, incidentally, fixed the "some people's MMS don't come to you" problem. I didn't realize it was happening as MOST of my contacts had no problem sending me MMS, but a few did -- they just silently never came through.
    05-10-13 02:26 PM
  20. stitch69's Avatar
    anyone from trinidad tried yet?

    i'm waiting until i get home from work to download/install!
    05-10-13 02:27 PM
  21. tfmartin's Avatar
    I don't see what's app in the Hub. Is that the way it should be?
    05-10-13 02:31 PM
  22. csubi's Avatar
    I cant send text messeges...... I type in a message. Hit send and nothing happens....
    05-10-13 02:32 PM
  23. zocster's Avatar
    Pretend you're doing a purchase on BlackBerry World. Back out. Then check payment options again. Should work.

    the only thing i noticed so far is that the payment option is not working.

    *maybe cuz i made a restore.

    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    05-10-13 02:33 PM
  24. Trini-34's Avatar
    Download 7-zip and extract the file to your desktop; its an exe file...run it and all will be well
    This is what I did not do. I forgot to unzip the file... Now do you overstand why I love CB.com/forum!
    05-10-13 02:34 PM
  25. DetlevCM's Avatar
    Ok, install and restore went smoothly, lets see how it performs .

    Restores were previously fine for me.

    Posted via CB10
    05-10-13 02:36 PM
1,038 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 08:23 AM
  2. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 10:15 PM
  3. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 06:08 PM
  4. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 09:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD