11-16-13 11:48 AM
1,038 ... 1516171819 ...
tools
  1. Grumblegrumble's Avatar
    just waiting direct link for STL100-1
    STL-100-1

    https://mega.co.nz/#!jVRm3DQY!RlEqan...MKBQnrQzNxEK4A
    05-10-13 08:33 PM
  2. Rage Riley's Avatar
    Did anyone load these on
    ?

    What are the changes? There is always reports of new leaks and replies that they have loaded them on but no real updates as to what makes them different from the others.

    Posted via CB10 with STL 100-3, BB Z10
    05-10-13 08:54 PM
  3. jstarett's Avatar
    My restore failed three times...finally gave up.

    Anybody having a problem with the 'music app' not showing the digital art when it used too?
    05-10-13 08:56 PM
  4. KingRohan's Avatar
    Hi danfrancisco
    I'm running 10.0.10.116 on my stl100-3.
    I ended up loading by using an AT&T sim so I can get the software update.

    With my Rogers sim inserted, APN is not greyed out fully editable.

    Hi KingRohan, can you please clarify whether you're currently running 10.1.0.1627 or 10.0.10.116? You had mentioned that you could edit your APN settings so I just want to confirm which O/S allows you to do it. I have yet to see an 10.1 leak that allows me to edit my APN settings on Rogers.

    Thanks!
    05-10-13 09:02 PM
  5. Kris Simundson's Avatar
    Did anyone load these on
    ?

    What are the changes? There is always reports of new leaks and replies that they have loaded them on but no real updates as to what makes them different from the others.

    Posted via CB10 with STL 100-3, BB Z10
    Performance and battery life update

    People have to stop expecting every leak to fix every single thing sometimes performance updates are needed

    Posted via CB10
    CeCoQ and habs_fan like this.
    05-10-13 09:03 PM
  6. lindajm22's Avatar
    This is the one thing I don't like about having a Mac because I would have so installed a leak by now.

    Posted via CB10
    yueytan likes this.
    05-10-13 09:06 PM
  7. shotgunboss's Avatar
    I think my phone is broken? I have no issues

    Posted via CB10
    05-10-13 09:07 PM
  8. a41.8tqm's Avatar
    I'm having issues with Z10STL100-4/10.1.0.1756

    Well only one. I sent a text message to someone and when they replied it said it was from someone else. Thought it was a fluke but it did it again later. If I don't initiate the txt msgs I don't who they are coming from. Help

    Posted via CB10
    05-10-13 09:14 PM
  9. CeCoQ's Avatar
    you know you can install windows on a mac. right?


    This is the one thing I don't like about having a Mac because I would have so installed a leak by now.

    Posted via CB10
    05-10-13 09:18 PM
  10. jstarett's Avatar
    I'm having issues with Z10STL100-4/10.1.0.1756

    Well only one. I sent a text message to someone and when they replied it said it was from someone else. Thought it was a fluke but it did it again later. If I don't initiate the txt msgs I don't who they are coming from. Help

    Posted via CB10
    That happened to me in a prior leak...I had to delete all my text messages and it fixed itself.
    05-10-13 09:19 PM
  11. a41.8tqm's Avatar
    That happened to me in a prior leak...I had to delete all my text messages and it fixed itself.
    Thanks will try!

    Posted via CB10
    05-10-13 09:21 PM
  12. zocster's Avatar
    No?





    My restore failed three times...finally gave up.

    Anybody having a problem with the 'music app' not showing the digital art when it used too?

    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    Mecca EL likes this.
    05-10-13 09:21 PM
  13. jstarett's Avatar
    Sorry I should have been more clear...some of them load others do not but in link/media player they are fine.
    Leaked Full OS 10.1.0.1720 for stl100-1  10.1.0.1756 for stl100-4  10.1.0.1762 for stl100-2 ,3-img_00000053.png

    Posted via CB10
    05-10-13 09:28 PM
  14. CeCoQ's Avatar
    It depends on how your file is. If your mp3 has been tagged the right way. It shouldn't be a problem.

    Posted via CB10
    05-10-13 09:30 PM
  15. zocster's Avatar
    Yep2 tag it right and all sweet

    It depends on how your file is. If your mp3 has been tagged the right way. It shouldn't be a problem.

    Posted via CB10
    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    05-10-13 09:32 PM
  16. lindajm22's Avatar
    you know you can install windows on a mac. right?
    Yes I used to have it installed but at the moment I don't have enough disk space to partition.

    Posted via CB10
    05-10-13 09:34 PM
  17. CeCoQ's Avatar
    Yep2 tag it right and all sweet



    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    Yes. If you are using iTunes, it uses a tagging just proper to iTunes, so other music player won't see the cover.

    Posted via CB10
    05-10-13 09:34 PM
  18. Bonsaibo's Avatar
    Ok. So here's the only problem I see so far, though this was on every other leak so far (Stl100-4). I have custom ringtones loaded. Basically mp3s editedto be be ringtones. The phone rings, and I tap the white bar to silence the call. No swipe up (to send to vm) nor a swipe down down to answer. The tap on the white bar silences the ring. After it goes to VM, and the call is basically over, the phone continues to ring, even thoughthe caller has already left a VM. No matter how long I let the phone ring, it will continue to ring forever. It's as though the dismisal of the call (by tapping the white bar) doesn't do anything. I have to swipe up, to stop the ring. This is no problem, except when I've put th
    05-10-13 09:35 PM
  19. jstarett's Avatar
    It depends on how your file is. If your mp3 has been tagged the right way. It shouldn't be a problem.

    Posted via CB10
    Prior OS all were ok...now they aren't. How do I check the tagging if they are all showing up right under media player and link?
    05-10-13 09:42 PM
  20. Bonsaibo's Avatar
    [QUOTE=Bonsaibo;8458328]Ok. So here's the only problem I see so far, though this was on every other leak so far (Stl100-4). I have custom ringtones loaded. Basically mp3s editedto be be ringtones. The phone rings, and I tap the white bar to silence the call. No swipe up (to send to vm) nor a swipe down down to answer. The tap on the white bar silences the ring. After it goes to VM, and the call is basically over, the phone continues to ring, even thoughthe caller has already left a VM. No matter how long I let the phone ring, it will continue to ring forever. It's as though the dismisal of the call (by tapping the white bar) doesn't do anything. I have to swipe up, to stop the ring. This is no problem, except when I've put the phone in vibrate or silent since it continues to "ring" forever.
    05-10-13 09:43 PM
  21. CeCoQ's Avatar
    Prior OS all were ok...now they aren't. How do I check the tagging if they are all showing up right under media player and link?
    In the folder that contains the files, do you see the album art on the mp3 file? I mean if the icon is big enough ?


    Posted via CB10
    05-10-13 09:44 PM
  22. Grumblegrumble's Avatar
    Installed and rocking on the STL100-1

    Already better than the last update, no choppy UI anymore!

    I did have a couple restore issues, I just signed out and back into my BB ID account, and all was well!

    Thank you!
    05-10-13 09:44 PM
  23. jstarett's Avatar
    In the folder that contains the files, do you see the album art on the mp3 file? I mean if the icon is big enough ?


    Posted via CB10
    on my computer? yes... and when I click on it all the correct info shows up as well.
    05-10-13 09:48 PM
  24. CeCoQ's Avatar
    on my computer? yes... and when I click on it all the correct info shows up as well.
    So you used iTunes to put the files informations?


    Posted via CB10
    05-10-13 09:53 PM
  25. jstarett's Avatar
    So you used iTunes to put the files informations?


    Posted via CB10
    Windows Media Player
    05-10-13 09:55 PM
1,038 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 08:23 AM
  2. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 10:15 PM
  3. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 06:08 PM
  4. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 09:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD