02-27-14 07:23 AM
1,244 ... 2930313233 ...
  1. ooklah's Avatar
    I just wanted to post an update.
    (I'm using a Verizon STL100-4)

    I have no issues with data. My signal seems to be as good, if not better than previous builds. Last night I said I couldn't tell, but being at work today I know what my signal is usually like there (not too great, depending on what part of the building I'm in). Of course the Z10 crushes any other phone I've had with respect to reception.

    Today I helped a friend at work who needed to download something on her laptop (we have no Internet at work). I set my Z10 up as a hot spot and we connected her laptop. We downloaded over 400MBs worth of data without a hitch. No hiccups, no pauses.
    I'll admit the whole time I was eyeballin' my phone, hoping it wouldn't reboot in the middle of the transfer. It didn't. The data was intact once downloaded and we got what she needed.

    On another note, I have been getting most of my Facebook notifications. Facebook has always seemed to be hit or miss on any platform for me. But this build is definitely working better than the previous 10.1 builds for me.

    My phone did reboot over night, but that is something I have come to accept at this point.

    All in all I recommend this to adventurous Verizon Z10 owners.

    Posted via CB10
    05-03-13 02:15 AM
  2. Cole Byre's Avatar
    Damn I really wish BBlink worked for me so I could do this. I've got that famous "installation interrupted" error that people have posted about before.

    Guess I have to wait until the official OTA release.
    05-03-13 02:36 AM
  3. merv69's Avatar
    Same "no data" issue on bmobile (Trinidad)...downgraded to official (second time this week)...
    How did u downgrade? I can't do it. Please help.

    Posted via CB10
    05-03-13 02:44 AM
  4. Randy Harnarinesingh's Avatar
    How did u downgrade? I can't do it. Please help.

    Posted via CB10
    Search for the 648 leak autoloader and download it. When doing the initial setup on the phone, you will be prompted to update to Accept this option and update.

    Posted via CB10
    05-03-13 03:00 AM
  5. Eng.KoD's Avatar
    .1609 is more stable for me

    Posted via my amazing Z10 running10.1.0.1609
    05-03-13 03:37 AM
  6. Young Z's Avatar
    Can't confirm if this was a change in .1483 but I think they got rid of the 1 hour option for device lock O.o

    Leaked Full OS for z10 stl100-1,2,3-img_00000082.png

    Posted via CB10
    05-03-13 03:44 AM
  7. MaxFresh's Avatar
    Battery guru

    Posted via Freshberry Z10
    05-03-13 03:48 AM
  8. Soul-Eater's Avatar
    Anyone with whatsapp notification during silence mode?!

    Only if all sounds are deactivated, whatsapp is quiet..

    Posted via CB10
    05-03-13 04:09 AM
  9. lexsteryo's Avatar
    Damn thats messed up... it really should work...
    I was reading the reviews for the app, and did come across a bunch of people saying feeds don't work with new update so perhaps an issue.

    Posted via CB10
    05-03-13 04:49 AM
  10. tinker2000's Avatar
    Mega only works with Google Chrome.
    Absolute rubbish. Mega works fine with IE10.

    Posted via CB10
    noez92 and wu-wei like this.
    05-03-13 04:58 AM
  11. enoma's Avatar
    Please i am not so familiar with these, still very new, which of the STL's should i download?....please respond as soon as you can cos i really want to do this. Thank you
    05-03-13 04:58 AM
  12. habs_fan's Avatar
    Please i am not so familiar with these, still very new, which of the STL's should i download?....please respond as soon as you can cos i really want to do this. Thank you
    What model number do you have? Type in my ver without the space (one word like this Z10STL100-3/

    Posted via CB10
    05-03-13 05:03 AM
  13. gaoxing84's Avatar
    one more thing, bbm is kinda lag. whenever i open a chat, there's a lag when building the chat list.
    its a 1 to 1 chat.
    05-03-13 05:04 AM
  14. stucker25's Avatar
    Thanks all for the great help, installed .1627 on STL100-3, let it sync, no restore, some minor issues with contacts but have since sorted themselves, otherwise flawless. But for some reason BB World on the phone either shows not available for this devise or doesnt show at all any 10.1 specific apps. When I open on computer and try to scan barcode, starts to download but gives communication error after a few seconds. Anyone else experience this? Currently in Thailand if that makes any difference.
    05-03-13 05:25 AM
  15. bbgolf's Avatar
    After installing .1627 on my stl100-3 I could not connect to my Exchange 2003 ActiveSync. Tried both with and without a restore. It just would not complete the account setup, something along the lines of "you have a network connection but..." I went back to .1483 and can connect the account immediately. Any thing I could check on the device or Exchange server ?
    05-03-13 05:51 AM
  16. iamjolsoncruz's Avatar
    Hi guys, i'm updating to this new os.
    Just wanted to ask if there are any bugs i mean MAJOR bugs (not minor)
    If the official 10.1 OS will be released will i be able to update to it it through this os?
    05-03-13 06:12 AM
  17. shomeet.p's Avatar
    I am facing some peculiar issues with the 1609/1627 builds on my STL100-1 Z10. When I get email on gmail or hotmail accounts from addresses not from addresses saved on my address book it randomly displays contact information from my phonebook for the email. This is also on broadcast SMSs. Is any one else facing this issue?

    Secondly the phone heats up on playing any game for more than 15 mins. This is not restricted to the 10.1 builds. The service centers for blackberry is also manned by dumb ****s in India as it is outsourced. They have said that overheating is normal and wont replace my phone.
    05-03-13 06:15 AM
  18. LazyEvul's Avatar
    This issue seems to triger when you turn off any groups of contacts from the contacts apps itself, ie you turn off the Facebook contacts in the contacts app, any contacts linked to a Facebook contact will not show in the phone app contacts tab.

    Not sure if that makes any sense but that's what happens lol

    Posted via CB10
    Yep, that seems to be exactly what happened. But I fixed it by enabling the Facebook and Twitter contacts, then disabling them again.

    Posted via CB10
    05-03-13 06:17 AM
  19. iamjolsoncruz's Avatar
    is this another hybrid?
    05-03-13 06:25 AM
  20. deslyh's Avatar
    .1609 is more stable for me

    Posted via my amazing Z10 running10.1.0.1609
    Agreed with u. I downgraded back to 1609. My phone is cooler now.

    Posted via CB10
    05-03-13 06:36 AM
  21. BlackberryTorcher's Avatar
    I just installed. It took forever to manually download all apps and side load others but my phone is running clean and smooth. Best of all I can now type n go, tweet, text, email or BBM from search!!! Amazing.

    Thanks for sharing the leaks!
    trynacu2 likes this.
    05-03-13 08:05 AM
  22. 3hb78ftg's Avatar
    I just had my first random reboot with this release.

    I'm on ATT with a STL100-3 and this release was installed yesterday morning.
    My phone only has CB10 and Whatsapp installed. I had CB in an active window and was in the middle of sending a message in whatsapp when this occurred. Bluetooth and WiFi were disabled at the time.
    05-03-13 08:28 AM
  23. ralfyguy's Avatar
    It amazes me about those random reboots occurring for no particular reason. I really wonder if they ever gonna get thud sorted out, because as it seems there is absolutely nothing that could give you any idea why it happens.
    I've observed this and so far ANY setup with ANY configuration CAN do this.
    Like the previous poster, he never had any, now he does...

    Posted via CB10
    05-03-13 08:56 AM
  24. dj_matty_s's Avatar
    Yeah the random reboot thing is indeed a little odd, I've personally never had one, but lots of others had. Seems it's been a challenge to figure out what exactly is causing this problem for some users...
    05-03-13 09:01 AM
  25. ckroboth's Avatar
    I have never had a random reboot. I have installed all the leaks, even ones not built for the 100-4. Not one reboot, unless I am the one to reboot.

    Just seems very widespread, but not predictable.

    Now if we could just make gmail imap as stable as my device seems to be.

    Posted via CB10
    blakobecwa likes this.
    05-03-13 09:07 AM
1,244 ... 2930313233 ...

Similar Threads

  1. DevC Leaked Full OS
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 09:15 PM
  2. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  3. Leaked OS for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
  5. Leaked: Full OS for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 08:19 AM