02-27-14 07:23 AM
1,244 ... 1920212223 ...
tools
  1. Branta's Avatar
    On bbm app, you need to fully swipe up to the text input bar to minimize the screen. In 10.0 it minimizes with a little swipe up.

    Posted via CB10
    As previous builds for me. A quick flick about 25% of the way up the screen shrinks it.
    05-02-13 07:44 AM
  2. YekiTek's Avatar
    Does the alarm work in this build? And if so, can you enable multiple alarms

    Posted via CB10
    Working for me on my Verizon BB

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    05-02-13 07:45 AM
  3. RazrRob's Avatar
    Mega always times out at 68 percent when downloading.. is there another location to download from.
    Yes, use Google Chrome to download MEGA file
    05-02-13 08:01 AM
  4. Mecca EL's Avatar
    Loaded the new version, it went smooth as silk. I restarted the Z10 and connected to BBLink. When I went to restore, the screen opened but the restore button is greyed out. What cold the issue be?
    Go into task manager and shutdown everything RIM related. Don't unplug your phone from the usb. Then restart Link and it will reconnect with your device.
    05-02-13 08:02 AM
  5. Kamika007z's Avatar
    Hey all!

    I don't know if this was mentioned before, but I was able to install this on my Verizon Z10.

    So far, so good, but I have to see how it does with battery life.
    05-02-13 08:05 AM
  6. saescott's Avatar
    Started exe file, then after bootloader started, it said communications error, image not loaded (or something like that), and now my phone is off but the red light is blinking 3 times, then twice. What do I do now?
    05-02-13 08:06 AM
  7. Alooi Divona's Avatar
    installed with no issues on STL100-1 ,, didn't do a back just restored everything manually , i've saved the contacts on the sim card , and all my media are on the SD Card ..

    work smother than 10.1.0.1609 and fixed some bugs i faced on 10.1.0.1609
    05-02-13 08:08 AM
  8. boonzer's Avatar
    Soooo.... I don't want to be a Polly prissy pants, but with all these new OS's flying in...if I were an enterprising crook, I'd release a version, we've all been horny for, with a backdoor built in to bend your BB over a barrel and have my way with your data... I'm I just being a product of my government paranoia? Or is this a possible concern?
    05-02-13 08:11 AM
  9. Sargon123's Avatar
    Noticed Watapp in the hub setting
    Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3-img_00000001.png

    Posted via CB10
    05-02-13 08:13 AM
  10. ckroboth's Avatar
    So here is what will happen... I will download and install on my Verizon 100-4, I will then refresh the z-10 forum and there will be a post about the new leaked 100-4 version.... Decisions decisions...
    dannejanne likes this.
    05-02-13 08:13 AM
  11. reversekcid's Avatar
    Soooo.... I don't want to be a Polly prissy pants, but with all these new OS's flying in...if I were an enterprising crook, I'd release a version, we've all been horny for, with a backdoor built in to bend your BB over a barrel and have my way with your data... I'm I just being a product of my government paranoia? Or is this a possible concern?
    AFAIK the packages need to be signed by BlackBerry otherwise we could jailbreak the Z10 this way.

    Posted via CB10
    05-02-13 08:14 AM
  12. whitezee10's Avatar
    I can't seem to integrate skype in the hub

    Posted via CB10
    05-02-13 08:14 AM
  13. Kamika007z's Avatar
    Started exe file, then after bootloader started, it said communications error, image not loaded (or something like that), and now my phone is off but the red light is blinking 3 times, then twice. What do I do now?
    Sounds like you need to debrick it by using BlackBerry Link or try the exe loader again.

    Either way make sure you battery pull it first. Do it while it's connected to USB.
    05-02-13 08:14 AM
  14. YekiTek's Avatar
    Hey all!

    I don't know if this was mentioned before, but I was able to install this on my Verizon Z10.

    So far, so good, but I have to see how it does with battery life.
    I'm also running it on Verizon. So far so good!

    Battery life seems good, dunno if it's better.

    Ported Android apps are for sure running smoother.

    Posted via CB10
    05-02-13 08:17 AM
  15. saescott's Avatar
    Sounds like you need to debrick it by using BlackBerry Link or try the exe loader again.

    Either way make sure you battery pull it first. Do it while it's connected to USB.
    So I pull the battery, the just start the 1627 exe file?
    05-02-13 08:21 AM
  16. l1f3l355's Avatar
    Anyone having the same problem as I do? Maps no longer have navigation audio. It could be cos I'm in Indonesia and audio is carrier specific. It used to be able to say road names with local intonation. Lol.

    Now it's just tones even if I select voice guidance. On this leaked OS.

    Posted via CB10
    05-02-13 08:24 AM
  17. Alooi Divona's Avatar
    Noticed that in android apps when you use the camera it takes you to the native camera app when it used to take you to a camera app that's the same as android.

    I've noticed that in 10.1.0.1609 and 10.1.0.1672 of course

    Posted via CB10
    05-02-13 08:30 AM
  18. Fort Neyland's Avatar
    If you used Link to restore your apps, then it's likely corrupted runtime. It does that to me every time. Only cure is a reload without restore.
    Wonder why this is happens to some and not others, I have the same issue trying to restore however I know others that it does full restore just fine..
    05-02-13 08:30 AM
  19. Vlastislav Cech's Avatar
    MEGA link for STL 100-1 does not work! Downloading process has stopped on 67%. Can you please help me how to download it or recommend another link?
    Thank you
    05-02-13 08:32 AM
  20. Kamika007z's Avatar
    So I pull the battery, the just start the 1627 exe file?
    Yes. The computer should still pick up USB input and so should the exe loader.
    05-02-13 08:32 AM
  21. Kamika007z's Avatar
    Question to all. Have your devices been running warmer or hotter than usual?
    05-02-13 08:34 AM
  22. Alooi Divona's Avatar
    MEGA link for STL 100-1 does not work! Downloading process has stopped on 67%. Can you please help me how to download it or recommend another link?
    Thank you
    If you are using firefox try using chrome ,, i did that and downloaded
    05-02-13 08:35 AM
  23. hobgoblin1961's Avatar
    Soooo.... I don't want to be a Polly prissy pants, ... I'm I just being a product of my government paranoia? Or is this a possible concern?
    you are not alone with this thoughts...
    solution to avoid this scenario would be not to use or carry a smartphone in the 1st place...

    on the other hand.. if people keep on updating there leaks.. (it's the 3rd time over the last tree weeks I did it).. well like me I wouldn't store a lot of important data on my phone, just to make it easy and less time consuming to backup and restore them... specially with this absolute unreliable BB-Link we still have to use... that's what's pissing me off so far... BB-Link crashed every single time on me a few times...

    Question is what could an crock possible get out of it, that would be well worth the hassle ?

    Yes I was thinking of the possibility that may BB or some one else at the Dev department may is running a debugging service in the background to analyse the Beta-program, to see how the pseudo-leaks are going along before the final release would be pushed out the door... well in that case... I wouldn't worry to much about it... rather take it easy... well you know what they say about M$... everyone is a Beta-tester since the 1st version of M$ WIN-3.0 came out in the early 90th up to present days....
    boonzer likes this.
    05-02-13 08:35 AM
  24. Alooi Divona's Avatar
    Question to all. Have your devices been running warmer or hotter than usual?
    hotter ,, but it's getting normal now needs time only
    05-02-13 08:36 AM
  25. gilli007's Avatar
    Got everything installed fine on my STL 100-3 and it's running great. the only issue i've come across, and it was the same with the previous 10.1 leaks, is with my Exchange account. When i have my company Exchange account set up my phone runs really warm and the battery drain is insane. the phone will go through a full charge in 4 or 5 hours. If i remove my Exchange account then the battery is great. anyone else experiencing this issue?
    05-02-13 08:38 AM
1,244 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 09:15 PM
  2. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  3. Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
  5. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 08:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD