02-27-14 07:23 AM
1,244 ... 1314151617 ...
tools
  1. dhildreth09's Avatar
    This OS runs very good and it's fast and fluid. Not many added features but very stable

    Posted via CB10
    05-01-13 10:04 PM
  2. sirxdaniel's Avatar
    wow I'm stuck at 100% on the Download using the latest version of Google Chrome

    Posted via CB10
    05-01-13 10:05 PM
  3. BoyAndroid's Avatar
    I've never had a issue with reboot from leaks, think because I've never backed up and restored. I've always run clean same with Android

    Posted via CB10
    I've never had a reboot from leaks and I have restored....so adding all this up, you would tend to think that those that are having reboot issues could be looking at some kind of hardware fault as opposed to a software issue? I guess it's always possible a connection somewhere inside the phone is shorting out causing it to restart. It can happen right? I have no idea as to how many people are reportedly having the reboot issue, you always get a skewed view on forums.
    05-01-13 10:05 PM
  4. DrewBarrett's Avatar
    Verizon Wireless STL100-4

    Attachment 156949
    Attachment 156945
    Attachment 156947
    Attachment 156948

    Now, keep in mind that my LTE coverage at my house is practically useless. I'm surprised my speeds were that fast. After dinner I can drive to a spot that has better coverage and do another speed test there.

    So far everything seems to work as it should.
    One guinea pig is enough for me. Installing now.
    05-01-13 10:08 PM
  5. Yellowfddriver's Avatar
    This might sound like a stupid question but....there isn't any way of doing this at all with a Mac, is there?
    05-01-13 10:09 PM
  6. YekiTek's Avatar
    One guinea pig is enough for me. Installing now.
    Lol

    I'm installing now too
    05-01-13 10:11 PM
  7. royfakhry's Avatar
    So far so good... one bug I've found on my Z10-3, I can't select contacts' phone numbers for texting from the hub. It only shows their email? Both generic Hub>compose>text message OR right from the hub's text message category.

    Also the numbers for current and past text messages in the hub don't match back to the contacts... the numbers are right, they're in the contacts' contact but not displayed.
    Just tried it and didn't have this issue. I was able to compose a text message and choose a number normally.
    05-01-13 10:14 PM
  8. Johny 5's Avatar
    Is it just me or does pandora not work on this new leak? All my other music apps play just fine.. I'm using the newest 4.2 but it just doesn't play any music :/ (it did on 10.1.0.1483)
    05-01-13 10:15 PM
  9. charlielefaux's Avatar
    I've never had a reboot from leaks and I have restored....so adding all this up, you would tend to think that those that are having reboot issues could be looking at some kind of hardware fault as opposed to a software issue? I guess it's always possible a connection somewhere inside the phone is shorting out causing it to restart. It can happen right? I have no idea as to how many people are reportedly having the reboot issue, you always get a skewed view on forums.
    Do you think BB would ever admit to a hardware fault and do a recall? It would sink the stock and destroy whatever image the company has left.
    05-01-13 10:16 PM
  10. royfakhry's Avatar
    I tried to mimic your issue but everything worked fine:
    -deleted gmail account
    -created gmail account with 90 days option
    -waited 10 minutes
    -rebooted the phone
    -waited for 5 minutes
    -went to gmail in the hub and saw emails from 90 days ago still
    I deleted my email account which is hosted on gmail, but isn't actually @gmail.com then I tried to add it again but chose IMAP. When the IMAP setup screen opens you can't seem to use the keyboard it doesn't show at all. Can anyone try that?
    05-01-13 10:19 PM
  11. tickerguy's Avatar
    The APN is editable on T-Mobile! It was NOT with the stock load.
    Johny 5 likes this.
    05-01-13 10:20 PM
  12. YekiTek's Avatar
    I just installed it on my Verizon -4 BB

    So far working.

    I am now restoring my backup. Didn't test it much yet
    05-01-13 10:22 PM
  13. DrewBarrett's Avatar
    Just installed on my Verizon STL100-4 and everything seems fine, though it was only registering about half signal when I think usually I get full signal at my house. Could be wrong on that.

    Unfortunately I entered my old, Bold 8650 BlackBerry ID which I stopped using, and now have to redo install.
    05-01-13 10:23 PM
  14. jstarett's Avatar
    Not sure if it's from the OS update or from updating facebook but I now have a section in contacts dedicated to Facebook. Friends....
    Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3-img_00000039.png

    Posted via CB10
    05-01-13 10:24 PM
  15. jstarett's Avatar
    On AT&T its not...nor can we change frequencies :/
    05-01-13 10:26 PM
  16. AlwaysSmile's Avatar
    Just installed on my Verizon STL100-4 and everything seems fine, though it was only registering about half signal when I think usually I get full signal at my house. Could be wrong on that.

    Unfortunately I entered my old, Bold 8650 BlackBerry ID which I stopped using, and now have to redo install.
    Which one did you install? STL-100 2/3??

    Posted via CB10
    05-01-13 10:27 PM
  17. AlwaysSmile's Avatar
    I just installed it on my Verizon -4 BB

    So far working.

    I am now restoring my backup. Didn't test it much yet
    Which one did you install? STL-100 2/3??

    Posted via CB10
    05-01-13 10:28 PM
  18. DrewBarrett's Avatar
    Which one did you install? STL-100 2/3??

    Posted via CB10
    Yeah, STL-100 2/3.
    05-01-13 10:29 PM
  19. Kris Simundson's Avatar
    Technically this should work in the -4 because all that would be missing is one or two bands different for LTE/HSPA+ however it's not being advertised due to not being able to test.

    If your satisfied with the -4 test that was just done than go ahead and install but with leaks don't complain about the radio not working

    Posted via CB10
    RazzBerry and russworman like this.
    05-01-13 10:29 PM
  20. ooklah's Avatar
    Which one did you install? STL-100 2/3??

    Posted via CB10
    Yes, 2/3

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
    05-01-13 10:30 PM
  21. Kris Simundson's Avatar
    Technically this should work in the -4 because all that would be missing is one or two bands different for LTE/HSPA+ however it's not being advertised due to not being able to test.

    If your satisfied with the -4 test that was just done than go ahead and install but with leaks don't complain about the radio not working

    Posted via CB10
    And since it won't edit, -4 users need to install 2/3 version not 1

    Posted via CB10
    05-01-13 10:31 PM
  22. rjedge54's Avatar
    i think blackberry z10 need to hire some IT engineers from the APPLE & android teams , to rebuilt proper run-time environment.

    10.1 update OS has a lot miner bugs and a lot ERROR during the ruining apps ,with battery run time mxm 4/5 hours which is really bad for such world class smartphone


    please BBM team do some thing batter , we are with you to make you win in smartphones race.
    Don't assume that your unique experience is the norm for everyone else. In fact I'm probably safe in suggesting that you are in the minority. I'm sure your problems are real but having seen several of your posts I can't help but think that some of your issues may be the result of something you are either doing or some apps you may be running. What troubleshooting steps have you taken? Your biggest complaint has been that your battery life is limited to 4-5 hours. Why not install an app such as Battery Guru and leave it running to gather some diagnostics? Which apps do you have running, how many side loaded apps do you have installed? Have you tried a different battery? Is your phone charging fully? Do you have spotty wireless coverage causing battery drain? Try some different network settings to see what effect it has? If all this fails to reveal what is going on take it back to your carrier for exchange?

    Posted via CB10
    05-01-13 10:33 PM
  23. ukmight's Avatar
    Can someone confirm if the facebook notification issue from 1483 has been resolved.

    Posted via CB10
    05-01-13 10:35 PM
  24. DrewBarrett's Avatar
    And since it won't edit, -4 users need to install 2/3 version not 1

    Posted via CB10
    Theoretically speaking, should the Verizon radio files come available somehow, would there be a way to install them on top of this current installation to access those 1 or 2 bands?
    05-01-13 10:36 PM
  25. AlwaysSmile's Avatar
    Question: If I'll install the STL-100 2/3 on my Version STL-100 4 will I loose my LTE connectivity or will I have worse signal or it will be just fine like before?

    Posted via CB10
    05-01-13 10:39 PM
1,244 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 09:15 PM
  2. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  3. Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
  5. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 08:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD