05-11-13 05:08 PM
1,099 ... 3536373839 ...
tools
  1. b-dubya's Avatar
    Only issue I have come across is that my facebook notifications are not coming through to the hub...have deleted and reinstalled facebook a couple of times with no luck, anyone else?. Also noticed that my gmail seems to be delayed, my playbook will blink with a notification but nothing on my phone for a time later (confirmed by actually logging on via the browser to verify a new message). I have noticed various comments around imap and smtp, what is the difference and how do I know which one I have?

    Thanks.
    04-28-13 10:52 AM
  2. AlwaysSmile's Avatar
    This leaked OS is so good to be true...!
    Works very smooth on my Verizon Z10 Thanks G-D I have no problems so far with it!

    Posted via CB10
    04-28-13 10:55 AM
  3. shotgunboss's Avatar
    Had to roll back to at&t os release, while i like the new features a lot, i don't like the lack of notifications and the random dates when i do get them, that is my biggest gripe with this "Leaky os version", i will probably wait until an official version is released, this is the second leak i installed and from my experience i don't find having to set up my phone every time is all that much fun, it consumes to much time, if these leaks were more stable i would be willing to try them longer, i can wait for the hdr and the green text etc., and i never had random reboots or other problems with my stl 100 -3, i really dont think reboots are software related? On att anyways


    Posted via CB10
    04-28-13 10:57 AM
  4. rjedge54's Avatar
    Skype isn't in BlackBerry world, that's why you can't find it lol

    Well not for the Z10

    Posted via CB10
    Actually it is in BlackBerry World but only for the Q10 and via the website. It does show up now in BlackBerry World for the Z10 as an announcement only though.

    Posted via CB10
    04-28-13 11:55 AM
  5. rjedge54's Avatar
    Only issue I have come across is that my facebook notifications are not coming through to the hub...have deleted and reinstalled facebook a couple of times with no luck, anyone else?.
    Thanks.
    My Facebook notifications are coming though on this release. They weren't with 10.1.0.1429 though.

    Posted via CB10
    04-28-13 11:58 AM
  6. ad19's Avatar
    I can also confirm Facebook notifications is broken. You have to open the app to see if there is anything new.
    b-dubya likes this.
    04-28-13 12:15 PM
  7. Kris Simundson's Avatar
    Facebook seems to be hit and miss sometimes I get the notifications other times I need to open the app

    Posted via CB10
    04-28-13 12:19 PM
  8. mufc1's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    04-28-13 12:24 PM
  9. Kris Simundson's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    When did you install? Also did you install correct version


    Posted via CB10
    04-28-13 12:27 PM
  10. shotgunboss's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    No, I had the same experience, laggy in the hub, no or late notifications etc., but some rather cool features

    Posted via CB10
    04-28-13 12:28 PM
  11. shotgunboss's Avatar
    When did you install? Also did you install correct version


    Posted via CB10
    What is the correct version? 10.1.0.1483 or whatever it was? If so then yes

    Posted via CB10
    04-28-13 12:31 PM
  12. jdhooghe's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    Yep...complete crap....*rolls eyes*

    Posted via CB10
    04-28-13 12:34 PM
  13. mufc1's Avatar
    I installed just now for STL0002, swiping between app panels is laggy, minimzing of apps is laggy, hub is extremely laggy, near enough unusable for me, takes so long to restore that I cba downgrading yet
    04-28-13 12:37 PM
  14. mscooley's Avatar
    I can also confirm Facebook notifications is broken. You have to open the app to see if there is anything new.
    Mine are coming through just fine. Friend requests come through instantly but the others are a few seconds behind what's showing up online.

    Posted via CB10
    04-28-13 12:40 PM
  15. mufc1's Avatar
    Also I thought this had improvements to run time? Snapchat was bad but now after I have got it and instagram to work, they lag tremendously
    04-28-13 12:41 PM
  16. mscooley's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    Did you do a restore of your backup? Something there is triggering craziness. For example, some auto text was blue and some green, I couldn't reply to text messages, and overall the OS was choppy. I took Kris' advice and did a security wipe and let everything sync from the cloud including my contacts. I took 15 mins to reinstall my apps including 3 sideloads and the OS is flawless.

    Posted via CB10
    04-28-13 12:43 PM
  17. mufc1's Avatar
    Yep...complete crap....*rolls eyes*

    Posted via CB10
    Did you do a restore of your backup? Something there is triggering craziness. For example, some auto text was blue and some green, I couldn't reply to text messages, and overall the OS was choppy. I took Kris' advice and did a security wipe and let everything sync from the cloud including my contacts. I took 15 mins to reinstall my apps including 3 sideloads and the OS is flawless.

    Posted via CB10
    Thanks dude, great advice as opposed to the imbecile above.

    So your saying back up with the cloud (BB protect) then restore and reinstall sideloads?
    04-28-13 12:45 PM
  18. just_luc's Avatar
    Don't restore data on it will screw up. Stock in new again.

    Posted via CB10
    I restored all of my data and everything is working great. The only problem I am experiencing is facebook, and I tested that before restoring and it's the same.



    Posted via CB10
    04-28-13 12:45 PM
  19. just_luc's Avatar
    Am i doing something wrong, this leak isnt smooth at all, its laggy as hell, complete crap
    I experienced a lot of lag for the first few hours, as it was re-syncing my gmail from 30 days to 6 years! But once it was finished the phone cooled down and it's buttery smooth.

    Posted via CB10
    04-28-13 12:47 PM
  20. mufc1's Avatar
    I experienced a lot of lag for the first few hours, as it was re-syncing my gmail from 30 days to 6 years! But once it was finished the phone cooled down and it's buttery smooth.

    Posted via CB10
    Resyncing your family? - Just seen the edit haha!
    04-28-13 12:49 PM
  21. just_luc's Avatar
    Resyncing your family? - Just seen the edit haha!
    As awesome as the auto correct is in this build its still auto correct lol

    Posted via CB10
    04-28-13 01:04 PM
  22. Alain_A's Avatar
    tried to downgrade to 10.0 via bblink doesn't work why?
    04-28-13 01:08 PM
  23. Alain_A's Avatar
    never mind for now
    04-28-13 01:12 PM
  24. KenV54's Avatar
    I apologize for this duplicate post from the Remote Access thread, but think it's appropriate in this one case.

    Progress report on Remote File Access:

    In a word, none.

    I'm on AT&T, using updated Link on a Mac, newest OS leak 10.1 1483.

    Tried everything suggested above and a few things not suggested, including removing Link and /all/ its references, plist files both in root and user directories, all application support files related to Link, reinstalling Link, re-establishing connecting, everything. Also, repaired permissions on Mac using 3rd party program which does better job than the Mac utility.

    Incidentally, I still can't access Permissions (get the rotating clock forever) in the BB settings since the 10.1.0.1483 install, as are other users, and after trying all the tricks on that one, like restoring settings from the backup twice, but don't know if that issue has anything to do with this problem.

    Those are my only two issues (that I know of) with my 1483 installation. Everything else is working fine for me, and I am happy with it overall.
    04-28-13 01:17 PM
  25. capcom303's Avatar
    I experienced a lot of lag for the first few hours, as it was re-syncing my gmail from 30 days to 6 years! But once it was finished the phone cooled down and it's buttery smooth.

    Posted via CB10
    Are you saying that after this update it will not delete any emails older then 30 days? How about being able to only delete on the handheld?
    04-28-13 01:45 PM
1,099 ... 3536373839 ...

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 04-29-13, 08:57 AM
  3. LEAK:BlackBerry OS 10.1 information
    By Prince Radebe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 66
    Last Post: 04-08-13, 04:14 PM
  4. Leaked: Full OS 4.6.0.291 for Blackberry Bold
    By ninja please in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-31-09, 08:19 AM
  5. Leaked: OS 4.6.1.174 for Curve 8900
    By JuslisenLX in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 03-08-09, 11:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD