12-01-13 06:30 PM
956 ... 2324252627 ...
tools
  1. costas1966's Avatar
    Anyone try sideloading the Netflix app with this leak? I just did. Logging into my account was fine, as was seraching and selecting a movie. HOWEVER, when I go to play a movie, I get audio, but no video.

    Is this a runtime issue, or compatability issue? Any advice would be appreciated.
    10-13-13 07:11 PM
  2. PJD642's Avatar
    Is there a space between the characters?
    That was it exactly! Can't believe I didn't remember that from last time. Thank you!!!

    Posted via CB10
    Last edited by PJD642; 10-13-13 at 08:57 PM.
    10-13-13 07:19 PM
  3. Marauder2's Avatar
    Great battery life for me too. Only issue I'm seeing is with the CB10 app. It's pretty laggy and stutters. Also seems to randomly jump to the next page of forum posts. Weird!

    Posted via CB10
    Deleting the CB app and then reinstalling from app world should do the trick!

    Posted via CB10
    10-13-13 07:19 PM
  4. LazyEvul's Avatar
    Anyone try sideloading the Netflix app with this leak? I just did. Logging into my account was fine, as was seraching and selecting a movie. HOWEVER, when I go to play a movie, I get audio, but no video.

    Is this a runtime issue, or compatability issue? Any advice would be appreciated.
    I haven't had the chance to try it myself, but I'd like to hear something about this if possible. I'm leaving on a trip soon and would like to use Netflix while I'm out, hoping there's a way to make it work in this build.
    10-13-13 07:56 PM
  5. tryfe's Avatar
    Anyone try sideloading the Netflix app with this leak? I just did. Logging into my account was fine, as was seraching and selecting a movie. HOWEVER, when I go to play a movie, I get audio, but no video.

    Is this a runtime issue, or compatability issue? Any advice would be appreciated.
    Did you swipe down from the top while Netflix was loaded, selected 'Player Type', then selected 'Software'?
    LazyEvul likes this.
    10-13-13 08:19 PM
  6. costas1966's Avatar
    Did you swipe down from the top while Netflix was loaded, selected 'Player Type', then selected 'Software'?
    Found that out in a thread I started, and that solved the problem. Thanks!
    10-13-13 08:22 PM
  7. tommynap01's Avatar
    which release is for the Q10????
    10-13-13 08:24 PM
  8. tryfe's Avatar
    which release is for the Q10????
    SQN/SQR: https://mega.co.nz/#!bAo0kYbD!a9VrHA...apeRmikLklFFfg
    10-13-13 08:30 PM
  9. Devilboy125's Avatar
    Alternate link for STL100-2/3/4? Mega Isn't working for me .
    10-13-13 08:35 PM
  10. 2Peks1Bird's Avatar
    That was it exactly! Can't believe I didn't remember that from last time. Thank you!!!

    Posted via CB10
    No prob

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    10-13-13 09:26 PM
  11. TSY#CB's Avatar
    Great battery life for me too. Only issue I'm seeing is with the CB10 app. It's pretty laggy and stutters. Also seems to randomly jump to the next page of forum posts. Weird!

    Posted via CB10
    It's doing the same w/ me, 'cept I'm on 1761.

    SQN100-2 v10.2.0.1761/1048
    10-13-13 09:58 PM
  12. 2Peks1Bird's Avatar
    It's doing the same w/ me, 'cept I'm on 1761.

    SQN100-2 v10.2.0.1761/1048
    It has been doing that even in 10.1. Don't know why the app still hasn't been update up to this point.

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    10-13-13 11:12 PM
  13. Theilio's Avatar
    My experiences so far with the 1791 leak:

    - Bloomberg App: When playing news video I get only sound and no video. When the "video" ends it starts again WITH the video.

    - Reading Forum Messages: When reading the messages, as soon as I scroll down to read it jumps to next page. Highly Irritating!

    - Flipboard App: It just not start up. Crashes after confirmation of settings. I deleted and reloaded a few times already with the same result.

    - When restoring all apps are in different place again so I need to organise all all over again.

    Anybody has these issue or have some solutions for it?


    Posted via CB10 with my Z30 / 1791
    10-13-13 11:23 PM
  14. costas1966's Avatar
    I've had the forums issue for several leaks now...don't know if that will continue...I think it's an app glitch
    10-13-13 11:34 PM
  15. tushargkwd's Avatar
    I had that glitch in 10.1 before I upgraded to 1791.
    I'd just close the app and turn it on again and that would fix the problem for me.
    But once I do remember I had to reboot my phone for CB to stop flipping pages where I wanted to read through the posts.
    I think the app needs an update as there seems to be a bug in the app.

    Posted via the awesome Z10 STL100-1/10.1.0.4633
    10-13-13 11:51 PM
  16. TSY#CB's Avatar
    It has been doing that even in 10.1. Don't know why the app still hasn't been update up to this point.

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    Take a hint, CB?

    SQN100-2 v10.2.0.1761/1048
    10-13-13 11:52 PM
  17. 2Peks1Bird's Avatar
    Take a hint, CB?

    SQN100-2 v10.2.0.1761/1048
    Exactly.

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    10-13-13 11:54 PM
  18. soaman's Avatar
    I noticed that GPS when using Endomondo on this leak, it shows the distance around 9% off. Instead of 17.5 km, it shows 18.9 km!!!

    Could it be a radio part's fault? I am using STL100-1.

    I need advice.
    10-14-13 01:02 AM
  19. eddie carranza's Avatar
    Mmanaged to accidently delete the android runtime for this OS leak..anyone know where i can get the ".bars" to put back in my phone using ddpb? If i missed out a comment where my question was answered im sorry, i did look around a bit as to not uselessly fill up forum(s). Any help appreciated.
    10-14-13 01:09 AM
  20. Uzi's Avatar
    Mmanaged to accidently delete the android runtime for this OS leak..anyone know where i can get the ".bars" to put back in my phone using ddpb? If i missed out a comment where my question was answered im sorry, i did look around a bit as to not uselessly fill up forum(s). Any help appreciated.
    How come you can delete the runtime?

    https://mega.co.nz/#!bU9WWA6Q!LMeYuy...FG_NplshPMJITk the android runtime file
    eddie carranza and mrjmc99 like this.
    10-14-13 01:13 AM
  21. The Big Picture's Avatar
    How's the battery life compared to 1767? Ive been enjoying decent battery life on 1767 and would like to get feed back from those who have updated to this leak.
    10-14-13 01:17 AM
  22. eddie carranza's Avatar
    i foolishly put the old android runtime on and then uninstalled it leaving me with none when i realized it messed my apps up. thanks
    10-14-13 01:18 AM
  23. iansantos17's Avatar
    How come you can delete the runtime?

    https://mega.co.nz/#!bU9WWA6Q!LMeYuy...FG_NplshPMJITk the android runtime file
    You can delete those 2 bar files. I did it once. Lol
    eddie carranza likes this.
    10-14-13 01:29 AM
  24. eddie carranza's Avatar
    those runtimes didnt work.. Are these the ones that come with the newest OS leak? "software release 10.2.0.424"
    10-14-13 01:35 AM
  25. Uzi's Avatar
    those runtimes didnt work.. Are these the ones that come with the newest OS leak? "software release 10.2.0.424"
    Did you do hard reboot after installing by pressing vol +'-?

    Posted via CB10
    eddie carranza likes this.
    10-14-13 01:50 AM
956 ... 2324252627 ...

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 02-12-15, 02:12 AM
  2. Flash Light for BB10 by Nudpham
    By Nudpham in forum App Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-13, 09:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD