12-01-13 05:30 PM
956 ... 2223242526 ...
tools
  1. AzzlanOfBB's Avatar
    Looks like this is my problem.
    Auto text isn't getting saved even if I enter it manually.

    Attachment 210261

    Posted via CB10
    Working for me

    Simply Zeddin' It...
    10-13-13 07:32 AM
  2. AzzlanOfBB's Avatar
    Good for you. Tried 1743, 1767, and 1791. All of them had these issues. Had to go back to the official 10.1. I'll just wait for the official 10.2 release.

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    I was on 1725 and have no issues on that either. 1791 is working great for me and have encountered no problems at all. I'm finding it weird that you have all these issues.

    I usually do a security wipe when I update my phone, maybe that resolves the issues which many people are facing in this OS


    Simply Zeddin' It...
    10-13-13 07:34 AM
  3. captainronald's Avatar
    Any suggestions guys? My android runtime boots up to the black screen with blue bar; loads a bit and then crashes; this happens with ported apps on BB World & sideloaded apps via debug token
    10-13-13 09:39 AM
  4. yanco's Avatar
    Only bug I found : it heats up a lot more than previous leaks

    Posted via CB10
    10-13-13 09:55 AM
  5. sauron4's Avatar
    Any suggestions guys? My android runtime boots up to the black screen with blue bar; loads a bit and then crashes; this happens with ported apps on BB World & sideloaded apps via debug token
    Try holding the volume keys down until the device reboots, once it's loaded, try them then...

    Posted via CB10
    10-13-13 10:11 AM
  6. tayl0rd's Avatar
    Any suggestions guys? My android runtime boots up to the black screen with blue bar; loads a bit and then crashes; this happens with ported apps on BB World & sideloaded apps via debug token
    Hard reboot/battery pull. Or reload the runtime.

    Posted via CB10
    10-13-13 10:15 AM
  7. Nitish Kumar's Avatar
    Still no torrent or non mega link.
    I really want to load this one but due to bandwidth problem can't download from Mega in one go.
    So please can anyone share a non mega link for STL100-2 ???
    10-13-13 10:30 AM
  8. captainronald's Avatar
    No dice with hard reset. How would I go about installing the runtime again, I'm using STL-3 with Fido; just installed this leak over the maintenence release 10.1

    Posted via CB10
    10-13-13 10:49 AM
  9. amirnabilkamelsaad's Avatar
    Only bug I found : it heats up a lot more than previous leaks

    Posted via CB10
    Honestly you need to give it a week to settle in, also don't put your phone in bedside mode as that lengthens the process of settling in that takes a lot more than 48 hours.
    And some leaks are worse than others....
    10-13-13 11:05 AM
  10. PJD642's Avatar
    Just got around to installing this leak today, coming from .1767. Only issue so far is that I can't rename the device (settings>about>device name). If I change it to anything other than the default, I get an error message telling me I can't use certain characters, etc. And no, I'm not using strange stuff...just letters and two numbers. Even if I just delete one letter from the default name, I get that message.

    Never had this issue before. Only thing I did differently on this install is I forgot to do a security wipe before I added all my emails, FB, Twitter, sideloaded apps, etc. I didn't do any kind of restore. I'm probably gonna ignore this as I'm not feeling like doing a wipe and adding everything again.
    10-13-13 11:27 AM
  11. tayl0rd's Avatar
    No dice with hard reset. How would I go about installing the runtime again, I'm using STL-3 with Fido; just installed this leak over the maintenence release 10.1

    Posted via CB10
    Look for one of the leaked ones and sideload it just like an app.

    Posted via CB10
    10-13-13 11:39 AM
  12. Labba Labbala's Avatar
    Only bug I found : it heats up a lot more than previous leaks

    Posted via CB10
    With what type of usage????

    Sent from my Nexus 7 using CB Forums mobile app
    10-13-13 12:10 PM
  13. TheStixter's Avatar
    U.S. T-Mobile SQN-100-5 here. Clean, wiped install, no recovery.

    I too am having issues with Skype force closing, but most of all I'm having network connection issues...on side-loaded Android apps...I'm running the 10.2.1.5 runtime. Anybody else experiencing this? It shows I'm connected to both WiFi and T-Mobile...although my coverage normally will say "4G" and be about 4-5 bars...currently it's only showing 1-2 bars...not having problems elsewhere...just Android apps...attached a few examples. Are there some settings that I'm missing or need to input?

    Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1791 for ALL Devices-img_00000014.png
    Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1791 for ALL Devices-img_00000015.png
    Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1791 for ALL Devices-img_00000013.png
    Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1791 for ALL Devices-img_00000012.png
    Leaked BlackBerry OS 10.2.0.1791 for ALL Devices-img_00000009.png

    Any help would be appreciated...don't know if it's a Android runtime issue or actually something I'm missing in my connection settings...
    10-13-13 12:17 PM
  14. 2Peks1Bird's Avatar
    Just got around to installing this leak today, coming from .1767. Only issue so far is that I can't rename the device (settings>about>device name). If I change it to anything other than the default, I get an error message telling me I can't use certain characters, etc. And no, I'm not using strange stuff...just letters and two numbers. Even if I just delete one letter from the default name, I get that message.

    Never had this issue before. Only thing I did differently on this install is I forgot to do a security wipe before I added all my emails, FB, Twitter, sideloaded apps, etc. I didn't do any kind of restore. I'm probably gonna ignore this as I'm not feeling like doing a wipe and adding everything again.

    Is there a space between the characters?

    STL 100-2 | back to 10.1.0.1481 (because the flash player in 10.2 is busted)
    PJD642 likes this.
    10-13-13 12:56 PM
  15. Andy Wijaya's Avatar
    I notice that the battery life is significantly improved compared to the last leak (10.2.0.1767) and heats up less.
    10-13-13 01:00 PM
  16. kyleheney's Avatar
    Great battery life for me too. Only issue I'm seeing is with the CB10 app. It's pretty laggy and stutters. Also seems to randomly jump to the next page of forum posts. Weird!

    Posted via CB10
    10-13-13 01:52 PM
  17. hamode 192's Avatar
    Property the only thing that makes me want to go from 10.2.0.1767 to 10.2.0.1791 is the language bug that's the only reason :P

    From my lovely BlackBerry z10 <3
    10-13-13 02:37 PM
  18. LazyEvul's Avatar
    Loaded this up over .1767 on my Z10, noticed this so far:

    -A very minor stutter or two when the Agreement and the Additional Updates are loading during the setup, but they're really not a big deal, it's silky smooth for the most part.
    -Phone still seizes up while it loads the Help app after tapping Help in any of preloaded apps.
    -Still a bug if you access the settings in the Search app, where the Categories and Extended options won't show up unless you exit and re-enter the settings.
    -Still the typical issues with Remote File Access, though I get the feeling this is more to do with BlackBerry Link than the OS.
    -The screen is still black when swiping up from the lockscreen into an app, right up until you complete the swipe. If this is a feature... why? It's always done this when the password lock is enabled, but it shouldn't be doing this when the password isn't active, it serves no useful purpose.
    -If you're on the lockscreen, you can swipe down from the middle of the screen to shut the screen off. This was present in .1725, but seemed to be absent in .1767. (doesn't always work)

    I'm not sure it's worth an upgrade over .1767 for most, but it does feel smoother - it usually bogs down quite badly while syncing all my accounts up, but this time I haven't noticed too much stuttering of any sort. A lot of people are reporting better battery life too, which is always nice, but I haven't been using it long enough to comment on that.
    Last edited by LazyEvul; 10-13-13 at 03:08 PM.
    10-13-13 02:55 PM
  19. pvphooman's Avatar
    -If you're on the lockscreen, you can swipe down from the middle of the screen to shut the screen off. This was present in .1725, but seemed to be absent in .1767.
    When you're on the lockscreen, swipe a little bit up starting at the bottom, then back down to shut the screen off.

    -aBBuser on .1791 STL3
    10-13-13 03:03 PM
  20. LazyEvul's Avatar
    When you're on the lockscreen, swipe a little bit up starting at the bottom, then back down to shut the screen off.

    -aBBuser on .1791 STL3
    I'm aware of that one, but you don't have to start from the bottom for this - just start swiping from the middle of the screen. Having said that, it doesn't seem to always work for some reason. I'll add that to the post.
    10-13-13 03:07 PM
  21. captainronald's Avatar
    Look for one of the leaked ones and sideload it just like an app.

    Posted via CB10
    So I downloaded the unlocked runtime from this leak 10.2.1.575 from this topic

    http://forums.crackberry.com/bb10-an...5-leak-858556/

    Sideloaded both the shell and the sys; and I resetted using vol up+vol down

    And same problem :S

    Not sure what to do guys
    10-13-13 04:29 PM
  22. yanco's Avatar
    Normal. Nothing crazy. I'm not even connected to the network. Only wifi...

    Posted via CB10
    10-13-13 05:00 PM
  23. yanco's Avatar
    Honestly you need to give it a week to settle in, also don't put your phone in bedside mode as that lengthens the process of settling in that takes a lot more than 48 hours.
    And some leaks are worse than others....
    I agree but still heats up more than expected. I just wiped and restored again. I hadn't wiped before restoring at first. We'll see...

    Posted via CB10
    10-13-13 05:01 PM
  24. tayl0rd's Avatar
    So I downloaded the unlocked runtime from this leak 10.2.1.575 from this topic

    http://forums.crackberry.com/bb10-an...5-leak-858556/

    Sideloaded both the shell and the sys; and I resetted using vol up+vol down

    And same problem :S

    Not sure what to do guys
    Unload and re-sideload your apps. And look for updated versions before you sideload.

    Posted via CB10
    10-13-13 05:51 PM
  25. Breezygirl8's Avatar
    Just wondering how you change the background in settings to the dark theme? Thanks

    Posted via CB10
    10-13-13 05:58 PM
956 ... 2223242526 ...

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 02-12-15, 01:12 AM
  2. Flash Light for BB10 by Nudpham
    By Nudpham in forum App Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-13, 08:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD