12-13-13 07:26 AM
313 ... 10111213
tools
  1. ConRed's Avatar
    Attachment 223206

    Attachment 223207

    I am having a weird issue with Gallery view for android sideload apps. Tested on IG and #Square. The first picture is what I see inside folder 'camera' on SD Card. If I pick any of the gray square thumbnail, it will give the error like in the 2nd picture as if it can't read the image.

    However, if I copy and paste say one of the gray-ish image into camera folder on the device, it can be read and viewed in gallery without any issue. Flashed the OS twice with security wipe each time with the same issue. Any thoughts?

    Z10 STL100-2

    Posted via CB10
    I pulled up the gallery app on 1mobile just to give it a go... I have the same issue. Anything on the device reads fine, anything on the external SD is hit or miss on if it shoes are not. /// And it's not hit or miss: anything actually snapped from my device's camera won't show until I copy and paste it into another folder. Saved images from online/ texts show. Don't have rhyme or reason for you, but that's what it is.

    Posted Via CB10 on my BB10. (Curve 8530 > Curve 9330 > Z10 STL3 on TMO + Playbook)
    11-22-13 06:37 AM
  2. afiqhamzah's Avatar
    I pulled up the gallery app on 1mobile just to give it a go... I have the same issue. Anything on the device reads fine, anything on the external SD is hit or miss on if it shoes are not. /// And it's not hit or miss: anything actually snapped from my device's camera won't show until I copy and paste it into another folder. Saved images from online/ texts show. Don't have rhyme or reason for you, but that's what it is.

    Posted Via CB10 on my BB10. (Curve 8530 > Curve 9330 > Z10 STL3 on TMO + Playbook)
    You mean anything snapped and saved on SD I suppose? Because I tried snap and save on device, it will show. But not the case if I set it to save to memory card.

    Posted via CB10
    11-22-13 06:50 AM
  3. ConRed's Avatar
    You mean anything snapped and saved on SD I suppose? Because I tried snap and save on device, it will show. But not the case if I set it to save to memory card.

    Posted via CB10
    Yup. If it saves to the SD, wont show right odd hand, have to copy and paste it to another folder to see it.

    Edit: Nope, actually, I just tried it again, and the picture showed up right away. So I'm back to a hit/miss theory. I'm not sure why to be honest... very odd.

    Edit 2, but to be sure, the Grey pictures are always pictures I have taken with the camera before. Anything saved from web/text/etc shows fine. New pictures are hit/miss on whether they show.

    Posted Via CB10 on my BB10. (Curve 8530 > Curve 9330 > Z10 STL3 on TMO + Playbook)
    afiqhamzah likes this.
    11-22-13 07:43 AM
  4. jon4400's Avatar
    The accelerometer is still broken in this, move left it goes right and vice versa.
    Thank you ! This is one thing that bothered the heck out of me.

    Posted via CB10
    11-22-13 07:59 AM
  5. lideek's Avatar
    Did that proximity sensor blink in this "new" version on 10.2.1.1055??

    Posted via CB10
    11-22-13 01:35 PM
  6. ConRed's Avatar
    Did that proximity sensor blink in this "new" version on 10.2.1.1055??

    Posted via CB10
    Someone reported it is still doing that, above in this thread.

    Posted Via CB10 on my BB10. (Curve 8530 > Curve 9330 > Z10 STL3 on TMO + Playbook)
    11-22-13 01:49 PM
  7. SirJes's Avatar
    External sd access is buggy on 1055 guys been said before, should be fixed in the next build,

    Posted via CB10
    Mic_JP, ConRed, mig1234 and 1 others like this.
    11-22-13 02:41 PM
  8. fjfisher601#AC's Avatar
    Ok- so I loaded this version... around 12:30 pst.. Loaded smooth and fast... and didn't re-create my BBy account - did a full. security wipe- then the BBY account.. re-loaded al apps-did a selective restore- everyone loaded fine except gmail- had to delete and re-create- everything else is fine- including facebook and linked in- a done by 5pm.. running warm for while and battery drained- but nothing unusual for an install- by 9 at 25% battery but cooled down to 77.. its now charging for the night-so stay tuned- more to follow- but so far - so good- I still need to reload my sideloads - so we'll see how those go-.. stay tuned-

    **************************************UPDATE****** ****************

    Still at 77 degrees- so cool- running fine- One problem- Couldn't connect to my car this am- kept telling me all services were blocked- - so I uninstalled and re- installed/connected- and is fine now. I also just installed all of my side-loads and will begin testing those-- so stay tuned ... so far so good...
    Last edited by fjfisher601#AC; 11-23-13 at 01:58 PM.
    11-23-13 12:23 AM
  9. khehl's Avatar
    For those that just want cfp 3.10.0.47:

    http://l.bitcasa.com/riRT37mH
    I am trying to read through since I completely thought this was a joke thread. So you would be the best to ask.

    If the CFP will stop the bugs, why is that? What is CFP?
    Will it work on SQN100-3?
    Is there updated BARS in this file?
    Have you tried it yourself and is it worth downloading?

    Thanks in advance man

    Posted via CB10
    11-23-13 10:16 AM
  10. masterscarhead1's Avatar
    I am trying to read through since I completely thought this was a joke thread. So you would be the best to ask.

    If the CFP will stop the bugs, why is that? What is CFP?
    Will it work on SQN100-3?
    Is there updated BARS in this file?
    Have you tried it yourself and is it worth downloading?

    Thanks in advance man

    Posted via CB10
    No, it doesn't fix bugs. OP was sadly confused
    Don't use cfp if you don't know how. It's dangerous if you mess things up, which is why I don't encourage the general public to use it

    Posted via CB10
    11-23-13 11:17 AM
  11. lideek's Avatar
    This is the same OS. Everyting is ok. Except blinking priximity sensor...

    No change at all.

    Posted via CB10
    11-23-13 11:56 AM
  12. khehl's Avatar
    No, it doesn't fix bugs. OP was sadly confused
    Don't use cfp if you don't know how. It's dangerous if you mess things up, which is why I don't encourage the general public to use it

    Posted via CB10
    thanks all i needed was clarification :P
    11-23-13 02:57 PM
  13. fjfisher601#AC's Avatar
    Update 2..so its,Sunday night, load + 48 hrs, seems,settled in. Temp steady and battery life vastly improved. No app problems so for... it's a keeper.

    Posted via CB10
    11-24-13 08:27 PM
  14. ami.one's Avatar
    If I load 10.2.0.424 and then load the android runtime from this leak will android apps still be able to access bluetooth ?
    11-25-13 12:35 AM
  15. thurask's Avatar
    If I load 10.2.0.424 and then load the android runtime from this leak will android apps still be able to access bluetooth ?
    The Android runtime from 10.2.1.1055 doesn't work on 10.2.0.

    So, no.
    ami.one likes this.
    11-25-13 12:36 AM
  16. taufan36's Avatar
    So, I just decided to load this leaked for my curiosity, I did wipe after load and remove sdcard and sim as well. I did also FULL RESTORE... within few hours seems good nothing problem occure. not yet try to install apk's just sideload SNAP aplications... I guess the battery still settling in, charging now....
    so far... i'm happy with this leaked

    EDIT: Mighty Z10 STL-2 with 10.2.1.1055
    11-25-13 07:58 PM
  17. anon5993996's Avatar
    I can't believe some of the comments people are making about this leak.

    Why criticise something without trying.

    Thank you CyberCrow for your efforts in uploading the files.

    The current 1055 leak is a pile of crap:

    Random reboots
    Text message issue
    Slow laggy
    Rubbish battery life
    Music player issue
    Web browser issue
    Random apps freezing
    No "flow" just lags when flicking through the OS

    Looks like I'm gonna be up late installing this leak


    Posted via CB10
    11-25-13 08:41 PM
  18. tatail's Avatar
    Here is my experience with this and the other leak.

    The other leak:
    Just ran the .EXE file no security wipe.
    Issues that i had noticed.
    Android application took very long time to load
    Sensor blinking
    text messages issue
    Laggy

    this leak:
    Security wiped
    Ran the .BAT file
    Again, Security wipe

    Can't access accounts after setting up my email accounts and Evernote
    Sensor blinking is still there
    Still lags a little but much better than the other leak.. Security wipe could have solved the problem.
    Battery life is something which is a concern on both leaks for me.
    With the other leak I don't remember if I had problem accessing accounts.

    Can't comment on music because all I had done with other leak was just playing a single song and stop it in between. This leak, I have no issues with it.

    Battery life is something which is a concern on both leaks for me.
    11-25-13 09:27 PM
  19. thurask's Avatar
    The current 1055 leak is a pile of crap:
    Looks like I'm gonna be up late installing this leak
    Go to bed, they're the same thing.
    Omnitech likes this.
    11-25-13 09:29 PM
  20. tatail's Avatar
    Go to bed, they're the same thing.
    Have to agree on that.
    11-25-13 09:31 PM
  21. KemKev's Avatar
    Go to bed, they're the same thing.
    LOL...So why haven't one of the mods closed this thread?
    anon5993996 likes this.
    11-25-13 09:32 PM
  22. anon5993996's Avatar
    Go to bed, they're the same thing.
    Apparently they are loaded differently?

    Other users have reported stability.

    To be honest I can't be bothered with the whole agro of having to backup wipe then restore ( takes forever)

    Just not happy with the last 1055 leak :/

    Posted via CB10
    11-25-13 09:33 PM
  23. anon721037's Avatar
    Apparently they are loaded differently?

    Other users have reported stability.

    To be honest I can't be bothered with the whole agro of having to backup wipe then restore ( takes forever)

    Just not happy with the last 1055 leak :/

    Posted via CB10
    Load the new leak 1809 it's pretty nice less a few of the features.

    Posted from my Z30 on CB10
    11-25-13 10:19 PM
  24. 20degrees's Avatar
    Load the new leak 1809 it's pretty nice less a few of the features.

    Posted from my Z30 on CB10
    Link?

    Q10
    11-25-13 10:23 PM
  25. babehboi's Avatar
    Link?

    Q10
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...a100-x-876942/

    It is however 10.2.0 (you lose many other features)
    20degrees and anon721037 like this.
    11-25-13 10:28 PM
313 ... 10111213

Similar Threads

  1. Uploading a leaked OS?
    By paul collins2 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 11-30-13, 12:11 PM
  2. Help with Tethering on a VZW Z30 10.2.1.1055!
    By rafise in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-26-13, 11:05 AM
  3. Data restore following 10.2.1.1055
    By carwacster in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 11-23-13, 12:50 PM
  4. 1Mobile Can Update & Manage All Your Android Apps on BlackBerry 10
    By missing_K-W in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 32
    Last Post: 11-23-13, 10:54 AM
  5. Replies: 56
    Last Post: 11-22-13, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD