08-16-13 03:00 PM
1,752 ... 6465666768 ...
tools
  1. JamesHam91's Avatar
    While you wait, you should update your forum profile to include your device
    Haha yeah I just did. Nice one for uploading

    Posted via CB10
    07-20-13 08:56 PM
  2. jamesharmeling's Avatar
    https://mega.co.nz/#!nVUEiQyK!HzdU32...TH8VcTcfMEZ0nw

    Ask and you shall receive. This is a hybrid autoloader. Already has the Radio file from .341 in it. If you're looking for the Z10 version anyway

    Standard disclaimer applies to this and all leaked autoloarders. Install at own risk.
    I've been following this thread since it started and I'm finally taking the plunge and installing this on my spare Z10. Thanks!

    Posted via Zeppelin!
    Lendo likes this.
    07-20-13 09:24 PM
  3. Lendo's Avatar
    Haha yeah I just did. Nice one for uploading

    Posted via CB10
    https://mega.co.nz/#!OR02UA5D!OsKhcx...AcKDRaHg-qD5Xk Here's the one for the Q10 - Standard Disclaimer Applies.
    glimer4 likes this.
    07-20-13 09:42 PM
  4. wu-wei's Avatar
    Anyone using WiFi calling on this combo (483/341) and does the T-Mobile WiFi calling app work?
    Won't work
    07-20-13 10:17 PM
  5. liquidcyber's Avatar
    https://mega.co.nz/#!nVUEiQyK!HzdU32...TH8VcTcfMEZ0nw

    Ask and you shall receive. This is a hybrid autoloader. Already has the Radio file from .341 in it. If you're looking for the Z10 version anyway

    Standard disclaimer applies to this and all leaked autoloarders. Install at own risk.
    Does it also have the. 663 android player also in the hybrid.

    Posted via CB10
    07-20-13 10:26 PM
  6. Lendo's Avatar
    Does it also have the. 663 android player also in the hybrid.

    Posted via CB10
    Nope, but I can post that and you can sideload it.
    07-20-13 10:27 PM
  7. jamesharmeling's Avatar
    So, I installed the leak from your link Lendo and I've got a problem that I'm sure has been thoroughly addressed in this forum: I can't restore from my backup. Is there a workaround or is that just how it is?

    Posted via Zeppelin!
    07-20-13 10:51 PM
  8. Lendo's Avatar
    So, I installed the leak from your link Lendo and I've got a problem that I'm sure has been thoroughly addressed in this forum: I can't restore from my backup. Is there a workaround or is that just how it is?

    Posted via Zeppelin!
    Personally I never restore from backup, but I've been told if you do them one at a time it works.
    jamesharmeling likes this.
    07-20-13 10:56 PM
  9. jamesharmeling's Avatar
    Personally I never restore from backup, but I've been told if you do them one at a time it works.
    Thanks. I'll try it again in the morning. Playing around with it now on my spare Z.

    Posted via Zeppelin!
    07-20-13 11:08 PM
  10. toobs623's Avatar
    So, I installed the leak from your link Lendo and I've got a problem that I'm sure has been thoroughly addressed in this forum: I can't restore from my backup. Is there a workaround or is that just how it is?

    Posted via Zeppelin!
    I haven't had much luck on the 10.2s. I managed to get my 10.1 backup (apps and settings but only barebones very important app data) to restore on .663 but nothing else. This is the place to go if you want to try:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=829372

    Posted via CB10
    jamesharmeling and Lendo like this.
    07-20-13 11:13 PM
  11. jamesharmeling's Avatar
    I haven't had much luck on the 10.2s. I managed to get my 10.1 backup (apps and settings but only barebones very important app data) to restore on .663 but nothing else. This is the place to go if you want to try:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=829372

    Posted via CB10
    Thanks for the info! I successfully restored from my backup this morning (WooFreakinHoo!!!). The op on that thread had one hellova workaround, but that's not what I did. I took some different advice and simply security wiped my phone again. After connecting to wifi and setting up my BBID, I loaded my data one at a time (applications, media, settings) and everything loaded perfectly.

    This is my spare Z10 that I'm playing with, so I'm going to swap my SIM card here shortly and give this os a go today. Thanks!



    Posted via Zeppelin!
    Lendo likes this.
    07-21-13 07:48 AM
  12. toobs623's Avatar
    Thanks for the info! I successfully restored from my backup this morning (WooFreakinHoo!!!). The op on that thread had one hellova workaround, but that's not what I did. I took some different advice and simply security wiped my phone again. After connecting to wifi and setting up my BBID, I loaded my data one at a time (applications, media, settings) and everything loaded perfectly.

    This is my spare Z10 that I'm playing with, so I'm going to swap my SIM card here shortly and give this os a go today. Thanks!



    Posted via Zeppelin!
    Glad to hear it! I'm a little jealous ;-) but I made my peace with restores a long time ago. I sold my extra Z right after BlackBerry live. So regretting that.

    Posted via CB10
    07-21-13 08:32 AM
  13. toobs623's Avatar
    Thank you, jeez I was thinking I was the only one!
    Definitely not I'm with you guys.

    Posted via CB10
    07-21-13 08:33 AM
  14. toobs623's Avatar
    Thanks for the info! I successfully restored from my backup this morning (WooFreakinHoo!!!). The op on that thread had one hellova workaround, but that's not what I did. I took some different advice and simply security wiped my phone again. After connecting to wifi and setting up my BBID, I loaded my data one at a time (applications, media, settings) and everything loaded perfectly.

    This is my spare Z10 that I'm playing with, so I'm going to swap my SIM card here shortly and give this os a go today. Thanks!



    Posted via Zeppelin!
    Hey, you should go post your findings on that thread. I'm sure someone will find it useful.

    Posted via CB10
    jamesharmeling likes this.
    07-21-13 08:35 AM
  15. jamesharmeling's Avatar
    Hey, you should go post your findings on that thread. I'm sure someone will find it useful.

    Posted via CB10
    I'll do that. The only problem I've found with this os is that I can't get Facebook to work.


    Posted via Zeppelin!
    07-21-13 08:47 AM
  16. Lendo's Avatar
    I'll do that. The only problem I've found with this os is that I can't get Facebook to work.


    Posted via Zeppelin!
    What seems to be the problem? It works on mine. Although, I prefer touch.facebook.com in the browser.
    07-21-13 08:58 AM
  17. jamesharmeling's Avatar
    What seems to be the problem? It works on mine. Although, I prefer touch.facebook.com in the browser.
    Idk. Can't log in. Keep getting a white screen. Tried deleting, reboot, reinstall and still nothing. Even sideloaded the bar version.

    Posted via Zeppelin!
    07-21-13 09:14 AM
  18. toobs623's Avatar
    Idk. Can't log in. Keep getting a white screen. Tried deleting, reboot, reinstall and still nothing. Even sideloaded the bar version.

    Posted via Zeppelin!
    Hmm do you know how to side load? I would try side loading the bar in. An easier attempt would be to sign into fb from the air settings and do a hard reset. See if it pulls up then.

    Posted via CB10
    07-21-13 09:33 AM
  19. jamesharmeling's Avatar
    Hmm do you know how to side load? I would try side loading the bar in. An easier attempt would be to sign into fb from the air settings and do a hard reset. See if it pulls up then.

    Posted via CB10
    "Even sideloaded the bar version"



    Posted via Zeppelin!
    07-21-13 09:34 AM
  20. toobs623's Avatar
    "Even sideloaded the bar version"



    Posted via Zeppelin!
    Oh wow, okay I've had my coffee now sorry.

    Posted via CB10
    jamesharmeling likes this.
    07-21-13 09:50 AM
  21. Wigley458's Avatar
    For those with problems doing a restore. I have found that doing another wipe of phone. Actually does work. Then choose one at a time. For some reason right after a fresh install of os. It doesn't like to link. But if u wipe. It then does.

    Z10STL100-3/10.2.0.483 with 663 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    07-21-13 10:30 AM
  22. irwan ari wibowo1's Avatar
    Hi guys.. any news for stl 1 user? I really jealous with u all, with 10.2 leak.

    Posted via CB10
    07-21-13 02:31 PM
  23. VeniceBB's Avatar
    Hi guys.. any news for stl 1 user? I really jealous with u all, with 10.2 leak.

    Posted via CB10
    No news, if there is it'll be made clear when the leak is posted but as of right now, no.
    toobs623 likes this.
    07-21-13 02:35 PM
  24. anon721037's Avatar
    So all the people that are using this on there Q how's it going any problems with using it as a daily driver.

    Posted from my Q10 on CB10
    07-21-13 02:50 PM
  25. WWBlondieDo's Avatar
    Running into a MAJOR battery issue now:


    Leaked: 10.2.0.483 OS only for STL100-2/3/4 and SQN100-1/2/3/4/5-img_00000171_edit.png

    I posted in this thread that battery life was normal after the first week but it has seemed progressively worse until today when it's just insanely awful....

    The phone has been sitting on my desk all day with just battery guru and a browser in active frame. Anyone else running into this issue?

    Posted via CB10 on my AWESOME VZW STL100-4 Z10!
    07-21-13 03:22 PM
1,752 ... 6465666768 ...

Similar Threads

  1. Facebook sync and Q10
    By room1102 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 01:39 PM
  2. Looking for testers for PlayBook Web Development Toolkit
    By RapsFan1981 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-13, 10:13 AM
  3. AT&T and LTE on Q10 - plan related question
    By Dim-Ize in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-13, 02:53 PM
  4. Hotmail calendar and Q10
    By SaabScott in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-13, 01:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD