08-16-13 03:00 PM
1,752 ... 5051525354 ...
tools
  1. pili4's Avatar
    Anybody know what PM that pili4 refer to? I still can't understand

    Posted via CB10
    I sent you the link via private message when first requested. Next to the settings icon (it looks like a gear) that is next to your avatar, their is also an icon of an envelope that should have a number by it. Click it. In the drop down click unread private messages (it's the first option). Click the message.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    07-11-13 09:39 PM
  2. Baked's Avatar
    Yep it was. 93 radio, installed .341 and all is great again...

    Posted via CB10
    07-11-13 10:19 PM
  3. ryankidd17's Avatar
    anyone has an issue with empty contacts in the phone app? how did you fix this?

    Fixed:
    So, I rebooted, etc etc.. both my Z10's were facing this issue... then i added a contact... and it fixed! guess that's the solution?
    Last edited by ryankidd17; 07-12-13 at 01:30 AM. Reason: fixed the issue
    07-11-13 11:43 PM
  4. Ruslan Botsyurko's Avatar
    is anyone else having battery issues with this leak or phone overheating?
    No problems so far, but I've had this issue previously and I don't think it is OS-dependant, or at least not in my case. My Z10 was overheating and consuming battery rapidly even in standby mode, but some of my friends still using Bold were reporting the same problem (so different OS and different apps), the problem disappeared once I switched the data off. And it wasn't hardware-dependant, cause I've experienced the same issue when testing Q10. There are some tips that may or may not help (doesn't work for everyone), but try uninstalling Skype if you have it on your Z10 and also try removing all BBM groups and asking a friend to send you invites again (aka reset the groups). The last tip solved the issue on Q10. After loading 483 the battery isn't mindblowing, but so far the phone doesn't overheat at least *fingers crossed*
    Hope this helps.
    07-12-13 03:18 AM
  5. skysmo's Avatar
    thx for the leak kris
    i already have it some days running
    and the android apps works great
    only the battery life is sucking like a vampier out of it
    like in 8 hour it sucked 75% battery life and i did not even use it just wanted to check it
    cuz when i use it like 3-4 hour it will be already on less then 50% and i only use it for whatsapp facebook ect
    so that is the only down sight so far what i notice but the rest works great! love the new futures

    Posted from: The Netherlands.
    Same for me.., Battery life time 14 hours maximum. Back to .228....
    07-12-13 04:58 AM
  6. Asmooh's Avatar
    I just notice this


    Where is my computer?

    Leaked: 10.2.0.483 OS only for STL100-2/3/4 and SQN100-1/2/3/4/5-img_00000090.png

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone.
    07-12-13 05:39 AM
  7. khushang88's Avatar
    Installed .483 for the second time but device heats up and battery drains.
    Any help?
    Z10STL100-2/10.2.0.483

    Posted via CB10
    07-12-13 06:08 AM
  8. ryankidd17's Avatar
    Installed .483 for the second time but device heats up and battery drains.
    Any help?
    Z10STL100-2/10.2.0.483

    Posted via CB10
    Have you left it to settle in?
    Took a few hours before my device was cool and stable

    Posted via CB10
    07-12-13 06:22 AM
  9. sarmod's Avatar
    installed 483 on q10 and do wipe
    now I stacked on restart with wiping icon
    help plzzz
    07-12-13 06:45 AM
  10. khushang88's Avatar
    Have you left it to settle in?
    Took a few hours before my device was cool and stable

    Posted via CB10
    Let's see I might give it a day.
    Will report back in 20 hours

    Posted via CB10
    07-12-13 06:56 AM
  11. BravoZuluDelta's Avatar
    A defrag rearranges blocks of data so files can be read sequentially eliminating extra seek time.

    Posted via CB10
    This does not apply to solid state media. Solid state means there are no moving parts, therefore nothing to influence seek time - it's always zero. I/O time, however, can be somewhat influenced by fragmentation, but still not to a degree where I think SSDs should need defragmentation.
    07-12-13 07:41 AM
  12. molson0's Avatar
    I just notice this

    Where is my computer?
    On the computer table ?
    shaunj539 likes this.
    07-12-13 07:54 AM
  13. Syakir Zet's Avatar
    why i can't restore all my backup? now all my contacts are gone
    07-12-13 08:12 AM
  14. VeniceBB's Avatar
    So despite expressing my doubts earlier I still haven't gone back to 10.1. And I just found something I really like about this build.

    Ending a call works so much better than it did before.On 10.1 the End Call button hardly responded at all and it always took me a number of tries before the call actually ended. On this build it works on the first time I hit it every single time. Much more responsive. Anyone else noticed the same?
    07-12-13 08:30 AM
  15. marcati's Avatar
    anyone has an issue with empty contacts in the phone app? how did you fix this?

    Fixed:
    So, I rebooted, etc etc.. both my Z10's were facing this issue... then i added a contact... and it fixed! guess that's the solution?
    I had this problem too. I didn't do what you did, but I swapped the BAR file from .341 and it's working fine. There is a little lag though.

    I might swap it back and try your method to see if it works for me as well.

    Thanks.
    07-12-13 08:48 AM
  16. marcati's Avatar
    Does Anyone else having the location permission pop up every time you opening Maps?

    Posted via CB10

    Yes. Maps kept crashing for me on this build, so I loaded the BAR file from .4573, which was working fine for me. It works fine with this build and no issues now.
    07-12-13 08:52 AM
  17. ttgapers's Avatar
    Hi,

    Never heard anyone follow up on loading the "updated" bars from 4543. Any results appreciated. Just noted one above in regard to the Maps issue.

    Thanks all.
    07-12-13 08:56 AM
  18. Ruslan Botsyurko's Avatar
    I just notice this
    Where is my computer?

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone.
    You have to connect Z10 to Link and re-enable wireless sync.
    07-12-13 09:19 AM
  19. blue. shark's Avatar
    cant sync outlook 2007 with bb link there is someone with same prob
    07-12-13 09:28 AM
  20. pjmacklin's Avatar
    was and still am very excited about the os progression. like the toast notifications. like that the weather channel being associated with the native weather app. the overall look/feel of os10.2 was nice. the pin numbers on the home page was annoying as was the second, incomplete, settings icon. much as I was hoping to test .483 through the weekend, the battery life had me running to downgrade to 10.1.0.4543. since installing 10.2.0.483 2 days ago, I have had to char the phone 6 times! it was fully drained twice

    I look forward to 10.2 it's just a bit too much the challenge right now.
    07-12-13 09:42 AM
  21. wu-wei's Avatar
    Yes. Maps kept crashing for me on this build, so I loaded the BAR file from .4573, which was working fine for me. It works fine with this build and no issues now.
    I've been tinkering with various combinations, and I keep coming back to the 340 radio/228 core option. I found this morning that the new Maps (10.2.0.65) from 483 works quite well on my build.
    07-12-13 09:56 AM
  22. ahpsi's Avatar
    Hi,

    Never heard anyone follow up on loading the "updated" bars from 4543. Any results appreciated. Just noted one above in regard to the Maps issue.

    Thanks all.
    I loaded sys.socialconnect.facebook, sys.socialconnect.linkedin, sys.socialconnect.twitter, sys.socialconnect.youtube, sys.vad and sys.appworld from 4543 and have no issues. I also installed sys.camera (10.200.0.9 from a 10.2 apps zip) for the 'low light' option.

    So far 483 performs better than any other OS version I've tried. Battery has settled and hovers around 0.09W, the phone is usally 'cool', email and social connections work and the sideloaded Android apps I use function. There are a few quirks but I trust it enough I'm now installing it on friends and co-workers devices.
    07-12-13 10:14 AM
  23. richard bedford's Avatar
    Hey all,
    Loaded up 483 few days ago , love it ! Last night put on charger but lost power in my area so I woke to a dead battery . Charged up all is well however I now have a wifi symbol with a handset symbol next to it , sorta below it , not sure what these two mean . Wifi is off. Tried reboot and battery pull but symbols remain . any thoughts ? Thanks in advance
    07-12-13 10:15 AM
  24. frendon3279's Avatar
    Does anyone know how to make the background black in the settings screen instead of white background? Thx

    Posted via CB10
    07-12-13 10:16 AM
  25. Kris Simundson's Avatar
    Does anyone know how to make the background black in the settings screen instead of white background? Thx

    Posted via CB10
    black is for Q10 >.>
    07-12-13 10:19 AM
1,752 ... 5051525354 ...

Similar Threads

  1. Facebook sync and Q10
    By room1102 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 01:39 PM
  2. Looking for testers for PlayBook Web Development Toolkit
    By RapsFan1981 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-13, 10:13 AM
  3. AT&T and LTE on Q10 - plan related question
    By Dim-Ize in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-13, 02:53 PM
  4. Hotmail calendar and Q10
    By SaabScott in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-13, 01:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD