08-16-13 04:00 PM
1,752 ... 4950515253 ...
tools
  1. Oceantimes's Avatar
    I was pinching the screen a few times and I got a small screen with yellow writing detailing cpu, memory, fps, events, object etc. Seems to be settings. Can't seem to get rid of it but haven't done a battery pull as of yet.
    A screen grab with volume buttons wouldn't capture it. I'll take a pic with another device later.


    Posted via CB10
    Just swipe down from the battery icon few times

    Posted via CB10
    cookie20 likes this.
    07-11-13 04:33 PM
  2. fairfaxnut's Avatar
    I use Outlook and all of my folders are set up for syncing and push is turned on, and I don't have idle battery drain. It's not an ultimate solution but I'm glad that it made go away for you. Also, I suggest to turn it back in after a day, and check if the issue is still persist. Also thanks for the tip, I guess it can help quite a few people here with such problems.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Might have to do with the radio file and the different networks. I'm just glad to be running 10.2 reliably now. I can live with the 15 min delay until the next leak

    Posted via CB10
    07-11-13 04:40 PM
  3. cookie20's Avatar
    Thanks peeps. Battery swipe worked.

    Posted via CB10
    07-11-13 04:47 PM
  4. Yeisonp's Avatar
    I sold my stl 100-1 yesterday, and today i bought a stl100-3 , now i will try to upgrade...

    pd: i traveled 2 hours to another city to buy muy new z10
    07-11-13 05:16 PM
  5. habs_fan's Avatar
    I sold my stl 100-1 yesterday, and today i bought a stl100-3 , now i will try to upgrade...

    pd: i traveled 2 hours to another city to buy muy new z10
    Awesome! And great choice!

    Posted from my Z10STL100-3/10.2.0.483
    Yeisonp likes this.
    07-11-13 05:19 PM
  6. AbhiRB's Avatar
    Can anyone with 10.2 please sideload the new port of my app : Shopping Flyers Canada, available here: https://docs.google.com/file/d/0B8_D...XdLclctbkR2MU0

    After you try, Please leave some feedback on the Shopping Flyers Canada thread here: http://forums.crackberry.com/app-ann...canada-823192/
    07-11-13 05:38 PM
  7. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Hi folks!
    I've been testing this leak since yesterday, everything seems to be OK, just one bug that I can not get rid of. I've restored only settings, but Accounts didn't work, I wasn't able to fill passwords for my email accounts, Evernote and Facebook, so I deleted all of them and re-added. Now everything works except Facebook - when I hit the "Add account" button, there is no Facebook option and when I launch the FB app it redirects me to Account settings, but still no option to add a new FB account. Any ideas on how to fix it without having to wipe?

    Thanks in advance for your tips.
    07-11-13 06:02 PM
  8. ttgapers's Avatar
    Does Anyone else having the location permission pop up every time you opening Maps?

    Posted via CB10
    Yup I do. Small nuisance. Also get a "low virtual memory" message when using the Maps app also. Keep on moving BB

    Posted via CB10
    07-11-13 06:03 PM
  9. molson0's Avatar
    Use the air-settings to add facebook

    Posted via CB10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    07-11-13 06:04 PM
  10. Baked's Avatar
    Nobody is having issues with the phone?

    Posted via CB10
    07-11-13 06:06 PM
  11. Baked's Avatar
    Can't receive or call out and no voice mail.

    Posted via CB10
    07-11-13 06:07 PM
  12. VeniceBB's Avatar
    Baked, have you rebooted yet? That seems to have fixed it for everyone I've seen post here with call issues.
    07-11-13 06:11 PM
  13. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Use the air-settings to add facebook
    Posted via CB10

    Thanks. Got and idea myself before reading your post - restored the backup again and deleted all but Facebook. It looked like there was no email address filled in FB account and the field was grey, but I just filled the password and looks like it works. The air settings are like the backup ones in case the new cascade settings wouldn't work?
    07-11-13 06:15 PM
  14. Baked's Avatar
    Baked, have you rebooted yet? That seems to have fixed it for everyone I've seen post here with call issues.
    I've done a few reboots still no go, about to do a battery pull and see if that helps.

    Posted via CB10
    07-11-13 06:25 PM
  15. Baked's Avatar
    Pulled battery still no phone, I wonder ifs it cause I have .93 radio installed?

    Posted via CB10
    07-11-13 06:29 PM
  16. WWBlondieDo's Avatar
    Pulled battery still no phone, I wonder ifs it cause I have .93 radio installed?

    Posted via CB10
    I think that's definitely the issue - from what I've seen (and someone correct me if I'm wrong) , everyone having issues making/receiving calls didn't follow Kris's instructions to d/l 341 first and instead just put this over their version of 10.2. Try reloading following the OP instructions. :-)

    Posted via CB10
    07-11-13 06:56 PM
  17. liquidcyber's Avatar
    Kris is just the 341 radio floating around so I can flash it over my 228 one. Battery is killing me wanted to see if it would make a difference instead of starting all over. Thx

    Posted via CB10
    07-11-13 07:27 PM
  18. toobs623's Avatar
    Not just sideloaded apps. Android ports are acting funky. Drop-Box is completely broken as well.
    Some people are having problems but do not say it is completely broken. It works just fine for me.

    Posted via CB10
    07-11-13 08:00 PM
  19. Resilience's Avatar
    Drop box works for me but android apps are kinda iffy but working for now.

    Posted via Q10
    07-11-13 08:26 PM
  20. teostar's Avatar
    Anybody tried loading the new cascade settings on a 10.1 and see if it works? Also is it me or the ever note native app won't sign in?

    Posted via CB10 on the amazing Z10
    07-11-13 08:46 PM
  21. LopeZ10's Avatar
    is anyone else having battery issues with this leak or phone overheating?
    07-11-13 08:50 PM
  22. just_luc's Avatar
    Some people are having problems but do not say it is completely broken. It works just fine for me.

    Posted via CB10
    No specific comment on Dropbox, but many android apps are completely broken on this build. Waze and Bell rpvr are the most notable for me.

    Posted via CB10
    07-11-13 08:51 PM
  23. Gotwake424's Avatar
    Did anyone else notice that you can get text notification sounds over headphones?

    Posted via CB10
    07-11-13 08:54 PM
  24. troy lee's Avatar
    Anybody know what PM that pili4 refer to? I still can't understand

    Posted via CB10
    07-11-13 10:10 PM
  25. Bilaal's Avatar
    Anyone's browser show a different font size for some pieces of text? It's weird, some parts of the webpage will have the normal size and then some of it is really blown up..

    Posted via CB10
    07-11-13 10:27 PM
1,752 ... 4950515253 ...

Similar Threads

  1. Facebook sync and Q10
    By room1102 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 02:39 PM
  2. Looking for testers for PlayBook Web Development Toolkit
    By RapsFan1981 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-13, 11:13 AM
  3. AT&T and LTE on Q10 - plan related question
    By Dim-Ize in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-13, 03:53 PM
  4. Hotmail calendar and Q10
    By SaabScott in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-13, 02:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD