08-16-13 04:00 PM
1,752 ... 4344454647 ...
tools
  1. djqstorm's Avatar
    I was having a few issues with my work email. It needs to have Microsoft Active Sync... under 10.2 I wasn't able to login and configure it. once I changed my password everything worked fine.

    So if you are having some issues with Microsoft Active Sync... try changing your password.

    Posted via CB10
    07-10-13 09:58 PM
  2. 1magine's Avatar
    So I used Sachesi to extract all the app bars (I wanted the Weather and Maps). Quick question, do I just side-load the bars over the existing ones? Anyone try this on 10.1.0.4285

    Clock App did not work. Not sure why - but gave black screen. Used the 10.2.0.93 clock. Now I'm nervous to try Maps and Weather, I have not extracted from the 10.1 leak yet just in case something goes wrong.
    Last edited by 1magine; 07-10-13 at 10:16 PM.
    07-10-13 10:01 PM
  3. Kris Simundson's Avatar
    Weather won't work on 10.1 people have tried

    Posted via CB10
    07-10-13 10:14 PM
  4. 1magine's Avatar
    Thanks for the head's up. Too bad. How bout this version of Maps? Love that it works in landscape now.
    07-10-13 10:25 PM
  5. JMF5017's Avatar
    Think I found something new by mistake. Apologies if mentioned:

    While reading a message in the hub, peek back half way, and you can slide ur finger up or down to highlight another message in the hub.

    Let go, and it brings you directly into that highlighted message. Pretty cool.

    Posted via CB10
    pili4, kissdagame and toobs623 like this.
    07-10-13 10:30 PM
  6. ddlax22's Avatar
    So I know everyone here hates restore. And I do too aside from my media backup which has just about all my music and pictures on it cause my 64 gb micro sd is full.

    Anyone had any luck at all with getting media to restore?


    Posted via CB10
    07-10-13 10:31 PM
  7. ddlax22's Avatar
    Think I found something new by mistake. Apologies if mentioned:

    While reading a message in the hub, peek back half way, and you can slide ur finger up or down to highlight another message in the hub.

    Let go, and it brings you directly into that highlighted message. Pretty cool.

    Posted via CB10
    Thanks that is pretty neat!

    Posted via CB10
    abramadhi likes this.
    07-10-13 10:34 PM
  8. Kris Simundson's Avatar
    Think I found something new by mistake. Apologies if mentioned:

    While reading a message in the hub, peek back half way, and you can slide ur finger up or down to highlight another message in the hub.

    Let go, and it brings you directly into that highlighted message. Pretty cool.

    Posted via CB10
    Can't seem to emulate that on my Q, interesting find though

    Posted via CB10
    07-10-13 10:40 PM
  9. Kris Simundson's Avatar
    Just got it to work super awesome find, now if they can speed up the scrolling that'd be awesome

    Posted via CB10
    07-10-13 10:41 PM
  10. mopar_fxr's Avatar
    Ok... been running the autoloader version all day since lawguyman put it up this morning. I have to say this is running quite well and pleasantly surprised. Much better for me that the 4543 I was attempting to smooth out for myself the last several days. Running STL100-3 on ATT btw. True no restores work but everything synced smooth after about an hour of letting it set in. Batt life is better for me, browser is (as I have been seeing all over) "snappier", my major deal CALL ID WORKS AGAIN! Toasts are much much worth it and also in love with seeing the setting to allow push for yahoo mail again. As a few of you have seen me through here the contacts and yahoo have been my downfall the last two leaks.
    So, with that said, thanks to those who have put up with me the last few days on the last builds and I hope I can help others as much as I've been helped here. can't keep a good BB down

    Posted via CB10
    07-10-13 10:43 PM
  11. pili4's Avatar
    Sometimes it feels like I'm the only person who can get restore to work the first try.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    jamesharmeling likes this.
    07-10-13 10:45 PM
  12. mopar_fxr's Avatar
    Sometimes it feels like I'm the only person who can get restore to work the first try.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    Well la t da!

    That was out of jealousy FYI

    Posted via CB10
    pili4 likes this.
    07-10-13 10:45 PM
  13. ddlax22's Avatar
    Sometimes it feels like I'm the only person who can get restore to work the first try.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    Eh this is the first issue I've had restoring before. What did you do leading up to the restore and did you restore media?

    Posted via CB10
    07-10-13 10:48 PM
  14. russmov's Avatar
    Think I found something new by mistake. Apologies if mentioned:

    While reading a message in the hub, peek back half way, and you can slide ur finger up or down to highlight another message in the hub.

    Let go, and it brings you directly into that highlighted message. Pretty cool.

    Posted via CB10
    I cannot for the life of me get this to work
    07-10-13 10:52 PM
  15. kwm1337's Avatar
    Sometimes it feels like I'm the only person who can get restore to work the first try.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    Yeah, I'm trying to figure out what we both have in common... I know we have VZW hardware, but that's about it...
    07-10-13 10:52 PM
  16. mopar_fxr's Avatar
    I cannot for the life of me get this to work
    I've been trying too... can only imagine what the fly on the wall thinks of this show I'm putting on

    Posted via CB10
    07-10-13 10:54 PM
  17. khehl's Avatar
    I cannot for the life of me get this to work
    Me neither, I see the highlighted message but can't scroll or select anything
    07-10-13 10:58 PM
  18. jamesharmeling's Avatar
    Sometimes it feels like I'm the only person who can get restore to work the first try.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    No problems with me either. I create backups and restore with my SD card out. It seems to help speed things up quite a bit.

    Via Zeppelin 10
    07-10-13 11:04 PM
  19. kfroese's Avatar
    Ok, family's out this evening so I took the plunge and loaded Lyricidal's autoloader for Q10.
    Findings:
    1. install flawlessly, ran wipe (took ~20 minutes) - got to watch the bloody tutorials twice this way.
    2. no issues sideloading my debug token or any of the android apps I had before (used Chrome extension). But they didn't work first try. After restarting phone.... Still no dice.
    3. restore went smoothly (but slowly, geez, Link). Did Apps and media, then settings.
    4. account setup - work account fine, had to do Facebook through the Air version of settings. Evernote rejected by both.
    5. Gmail just vanished. Usually it is prompting for install. Another email account also vanished. Redid gmail - had option to 90 day initial retrieval which is new.
    6. Weather app seems only to find location based on GPS. Direct entry of city doesn't work. But it is pretty!
    7. Have WhatsApp in the Hub.
    That's where I'm stopping. A quick search in this thread to check for android sideloading fix. If I don't find. I'm going back to .4543
    07-10-13 11:05 PM
  20. LopeZ10's Avatar
    Just got it to work super awesome find, now if they can speed up the scrolling that'd be awesome

    Posted via CB10
    im having hard time restoring my device. any advise?

    i just got it to work
    Last edited by LopeZ10; 07-10-13 at 11:44 PM.
    07-10-13 11:07 PM
  21. Kris Simundson's Avatar
    I cannot for the life of me get this to work
    With one finger, peek back into the hub, at half way thru the peek, "scroll" up or down with the finger on screen, watch the highlighted message change, release and go into that message

    Posted via CB10
    BravoZuluDelta likes this.
    07-10-13 11:14 PM
  22. pili4's Avatar
    Eh this is the first issue I've had restoring before. What did you do leading up to the restore and did you restore media?

    Posted via CB10
    Here is the process I follow when installing a leak:

    1. Full back up.
    2. Run autoloader
    3. Go through full set up without signing into bbid
    4. Security wipe.
    5. Go through set up with signing into bbid.
    6. Reload back up. Not everything all at once. Each item individually. First app data, then media, then settings.
    7. Resign into email, Facebook, twitter....

    * Note: I do not have any contacts stored on my phone. I let my outlook.com account sync them.

    This process has so far worked for me every time.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    shnozwo, kccman and ddlax22 like this.
    07-10-13 11:19 PM
  23. pili4's Avatar
    Here is the process I follow when installing a leak:

    1. Full back up.
    2. Run autoloader
    3. Go through full set up without signing into bbid
    4. Security wipe.
    5. Go through set up with signing into bbid.
    6. Reload back up. Not everything all at once. Each item individually. First app data, then media, then settings.
    7. Resign into email, Facebook, twitter....

    * Note: I do not have any contacts stored on my phone. I let my outlook.com account sync them. And store music and photos (except the random screen shot) on my sd card.

    This process has so far worked for me every time.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0


    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    07-10-13 11:22 PM
  24. pili4's Avatar
    Well that was a fail trying to edit my post. Sorry bout that everyone.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    07-10-13 11:23 PM
  25. ddlax22's Avatar
    It just sucks that there is still no way to sign out off bbid on the device without wiping it

    Posted via CB10
    07-10-13 11:32 PM
1,752 ... 4344454647 ...

Similar Threads

  1. Facebook sync and Q10
    By room1102 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 02:39 PM
  2. Looking for testers for PlayBook Web Development Toolkit
    By RapsFan1981 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-13, 11:13 AM
  3. AT&T and LTE on Q10 - plan related question
    By Dim-Ize in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-13, 03:53 PM
  4. Hotmail calendar and Q10
    By SaabScott in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-13, 02:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD