08-16-13 04:00 PM
1,752 ... 3637383940 ...
tools
  1. kojita's Avatar
    Anyone else has a slow browser with this leak? I installed like 1 hour ago and Web pages seem stuck at 90% of loading

    Posted via CB10
    07-10-13 11:26 AM
  2. willowbeast's Avatar
    Your basic self destruct sequence initiates.

    Just do it, it cleans up the file system
    I just got over excited and skipped that part. I know if I have issues I will start from scratch
    07-10-13 11:29 AM
  3. Iancarr27's Avatar
    I made an autoloader for stl100-3 devices that obviates the need to do the two step install. I need a place to upload it though. Mega is not working for me. Any ideas?

    Posted via CB10

    Always can try Dropbox
    07-10-13 11:30 AM
  4. willowbeast's Avatar
    I made an autoloader for stl100-3 devices that obviates the need to do the two step install. I need a place to upload it though. Mega is not working for me. Any ideas?

    Posted via CB10
    I was waiting for this but couldn't wait any longer.
    07-10-13 11:31 AM
  5. Iancarr27's Avatar
    I made an autoloader for stl100-3 devices that obviates the need to do the two step install. I need a place to upload it though. Mega is not working for me. Any ideas?

    Posted via CB10

    Though if not I have a 100-3 device and would like to try the work around so please let me know if I could get the link from you. Thanks.
    07-10-13 11:32 AM
  6. Adam Szucs's Avatar
    I made an autoloader for stl100-3 devices that obviates the need to do the two step install. I need a place to upload it though. Mega is not working for me. Any ideas?

    Posted via CB10
    I'm not sure that it'll work. Two step install is required because some of the services doesn't work in 483 therefore it's need to be fixed with previous, compatible components.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    07-10-13 11:35 AM
  7. GvdM's Avatar
    I was waiting for this but couldn't wait any longer.
    been there
    07-10-13 11:36 AM
  8. lawguyman's Avatar
    I'm not sure that it'll work. Two step install is required because some of the services doesn't work in 483 therefore it's need to be fixed with previous, compatible components.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Everything works for me!



    Posted via CB10
    07-10-13 11:37 AM
  9. forbid3n's Avatar
    That's weird because it's what I did as well, but the app as mentioned as above just crashed after logging in

    Posted via CB10
    I installed my debug token with no problems through the PlayBook app manager in chrome.

    Posted via CB10
    07-10-13 11:37 AM
  10. sterod's Avatar
    Can someone who is running 10.2.0.483 please do me a favor and try converting and sideloading these two apps and tell me if they work, they don't on 10.1 and I don't want to make the leap to 10.2 if it won't gain me these two.

    Screenshots proving functionality would be greatly appreciated.

    Thanks in advance.

    App 1 - DroneMobile
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/...neApp_v2.1.apk

    App 2 - Granny Smith (game)
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/...mith_1.3.2.apk
    07-10-13 11:40 AM
  11. Adam Szucs's Avatar
    Everything works for me!

    Posted via CB10
    Okay, but did you load it up on a 10.1 build or just reinstalled yours? Or on the top of some 10.2 build?

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    07-10-13 11:42 AM
  12. Kris Simundson's Avatar
    I installed my debug token with no problems through the PlayBook app manager in chrome.

    Posted via CB10
    I was replying to the fact that I couldn't get Vine running
    07-10-13 11:46 AM
  13. GvdM's Avatar
    I thought you were back at work Sunday Kris. Just can't get away from here can you lol
    07-10-13 11:48 AM
  14. lyricidal's Avatar
    Another mirror for the original leak:
    superawesomeness.rar

    Made an autoloader for Q10 users also - Q10-10.2.0.483_OS.rar
    (This contains the 483 core from above as well as the 341 radio file from the developer build - no need to run two autoloaders)

    Backed up, installed the autoloader, logged into BBID and restored without a hitch!

    Q10SQN100-1/10.2.0.483 coming from 10.1.0.4543

    Thanks Kris!

    Posted via CB10 with my Q10
    Last edited by lyricidal; 07-10-13 at 03:16 PM.
    Ruslan Botsyurko, sbmd and lowest like this.
    07-10-13 11:49 AM
  15. kgr's Avatar
    edit: only the new skype (1.6) crashes. just sideloaded the older version (1.5) and its working fine.
    Can you post the bar you used...? I have tried every version I have and they all crash at one time or another, before actually being able to use it
    (including creating a bar from the v4 apk)

    Regards
    Ken
    07-10-13 11:50 AM
  16. lawguyman's Avatar
    Okay, but did you load it up on a 10.1 build or just reinstalled yours? Or on the top of some 10.2 build?

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    I installed it on top of 10.1.

    It is an autoloader with the dev radio and 483 Os.

    It runs fine. No problems at all.

    I am at 70% on Mega so may have something to share shortly.

    Posted via CB10
    mopar_fxr likes this.
    07-10-13 11:52 AM
  17. Iancarr27's Avatar
    I installed it on top of 10.1.

    It is an autoloader with the dev radio and 483 Os.

    It runs fine. No problems at all.

    I am at 70% on Mega so may have something to share shortly.

    Posted via CB10

    Sounds good I'll be waiting...also I'm on the first leak 10.2.0.228 wondering if installing this method will work fine or should I reinstall the original 10.1
    07-10-13 11:55 AM
  18. Adam Szucs's Avatar
    I installed it on top of 10.1.

    It is an autoloader with the dev radio and 483 Os.

    It runs fine. No problems at all.

    I am at 70% on Mega so may have something to share shortly.

    Posted via CB10
    It's great then.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    07-10-13 11:56 AM
  19. ddlax22's Avatar
    Yeah vine crashes after login. The newest Snapchat version works great then only thing that doesn't work is video still. It'll make it crash

    Posted via CB10
    07-10-13 11:57 AM
  20. lawguyman's Avatar
    https://mega.co.nz/#!BYBTjDoL!NKkRKl...8EpT5Vb8sv8Pnk

    This is a link to an autoloader for stl100-3 devices.

    No two steps needed. Just install as usual.

    Someone please be the guinea pig and report back.
    marcho11, sbmd and lowest like this.
    07-10-13 12:03 PM
  21. jrcdpm's Avatar
    Installed this with no problems coming form 4543. Restore went well other than not restoring one e-mail account that I just went and loaded manually. Everything is running very well. Pin hardly visible using totally black background. Thanks for this leak. One question--on the camera settings I do not see the low light setting. Should I just sideload the camera bar file that had the low light setting?
    07-10-13 12:03 PM
  22. Bilaal's Avatar
    I could login to Vine, I just can't view any videos or record any. I suspect this is due to the runtime not developed fully.

    Posted via CB10
    07-10-13 12:08 PM
  23. mopar_fxr's Avatar
    https://mega.co.nz/#!BYBTjDoL!NKkRKl...8EpT5Vb8sv8Pnk

    This is a link to an autoloader for stl100-3 devices.

    No two steps needed. Just install as usual.

    Someone please be the guinea pig and report back.
    I volunteer!!

    downloading now :-) I will report when I get loaded

    the phone that is, for I am at work and cant hit the bottle... yet haha
    07-10-13 12:08 PM
  24. lawguyman's Avatar
    I volunteer!!
    Great. Good luck.

    Posted via CB10
    07-10-13 12:10 PM
  25. mopar_fxr's Avatar
    Great. Good luck.

    Posted via CB10
    tell me that with confidence!! hahaha
    07-10-13 12:12 PM
1,752 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. Facebook sync and Q10
    By room1102 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 02:39 PM
  2. Looking for testers for PlayBook Web Development Toolkit
    By RapsFan1981 in forum BB 10 Developers Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-13, 11:13 AM
  3. AT&T and LTE on Q10 - plan related question
    By Dim-Ize in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-13, 03:53 PM
  4. Hotmail calendar and Q10
    By SaabScott in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-13, 02:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD