06-11-13 05:19 PM
106 ... 2345
tools
  1. bilmaga's Avatar
    With all the internal bug fixes, I hope that the random reboot was one of them.

    Posted via CB10
    Not sure if it's a fluke on my end, but this is the first os where I didn't get any reboots overnight. I was one of the ones experiencing 1-4 every night while plugged in. This was my first and only night where it didn't happen ( first night on 10.1.0.1916 as well). Hope the same holds true tonight and it is actually fixed!

    Posted via CB10
    05-24-13 09:29 AM
  2. blockbuy's Avatar
    Same 255 VM message bug after my install. Apart from that the build seems solid.
    Same here!!!!

    Posted via CB10
    05-24-13 09:46 AM
  3. 2gwm's Avatar
    No reboots overnight for me as well!

    OS seems responsive and waiting to see what the battery life is like.

    So far so good with this one!
    05-24-13 10:43 AM
  4. Lendo's Avatar
    Couldn't resist. Clean installing now :P
    05-24-13 11:04 AM
  5. jonty12's Avatar
    I'm now at 16 hours and 20 minutes without seeing any mail in my work EAS inbox. In that time I've actually received 24 emails.

    on the prior 10.1 leaks/releases it averaged 18-24 hours between getting mail in my EAS inbox. Looks like that pattern is holding on 1916.
    05-24-13 11:16 AM
  6. Lendo's Avatar
    What's an EAS inbox? Gmail?
    05-24-13 11:20 AM
  7. masterscarhead1's Avatar
    Oddly enough, post-setup my network is listed as "Saved" under WiFi, but it won't connect automatically, and an attempt to connect manually results in an authentication issue. So I deleted the network from the saved list. WPS still doesn't work, though I might try a reboot later. Connecting with the password works perfectly however. It might be an issue with certain routers I suppose, my router is an Asus RT-N66U.

    On the bright side, if any of you had issues with contact pictures from Facebook/Twitter populating, this leak seems to have fixed them for me. Nevermind, spoke too soon. Facebook worked flawlessly, but my Twitter contacts ended up a little mucked up. Will be on the lookout for any other issues I had that may have been fixed.
    It is populating correctly. It just isn't showing up. There is a simple way to fix this that I found out yesterday while I was tinkering around. I will post it in a little bit when I have time to sit down at a computer. Or you can PM me
    05-24-13 11:26 AM
  8. jonty12's Avatar
    What's an EAS inbox? Gmail?
    Exchange ActiveSync. Gmail is EAS for some people, though it uses IMAP for the majority. I have no issues with my Gmail, Outlook.com, or Yahoo! accounts. Only my office EAS account. I'm not the only one, there are a few threads where this has come up.

    This could be part of the delay in the U.S. carriers releasing the update - it would be a disaster if this was officially released to the business world and even 5% or 10% of users couldn't get their work mail real-time. As an "official" release it becomes very very difficult, if not impossible to roll back to an earlier, working, OS version.
    05-24-13 11:33 AM
  9. afiqhamzah's Avatar
    Anyone using stl100-2 get this installed? Would like to know how's the speaker is like. One thing I've had since the early 10.1 leak until 1880, is that the speaker at the bottom is noticeably not as loud as 10.0. For example, the keyboard feedback must be at around 70% for me to be able to hear it. Whereas I only had to set it at around 30% for the same loudness. I believe some other people noticed the same thing, but just would like to know if anyone here notice the same thing. Thanks.

    Posted via CB10
    05-24-13 11:36 AM
  10. blockbuy's Avatar
    Just noticed that text msgs aren't working - in or out!

    I'll be putting. 2009 on in a bit

    Posted via CB10
    05-24-13 12:03 PM
  11. Lendo's Avatar
    .2009 just got leaked... grrrr... looks like I'm starting again LOL
    05-24-13 12:11 PM
  12. sdgandhi's Avatar
    .2009 just got leaked... grrrr... looks like I'm starting again LOL
    Please post the link for .2009
    05-24-13 12:14 PM
  13. TripNFry's Avatar
    Having an issue with the media card now. everytime i open pictures or music i get "indexing your media card. Files will appear shortly". then no music, pictures or videos from the media card EVER appear. it shouldn't take 3 hours to index, and resets seem to have no effect.
    05-24-13 12:21 PM
  14. LazyEvul's Avatar
    So uh... this leak hasn't been going as well as I had hoped. It's been very smooth and all, but for the first time ever I experienced a random reboot today. I also had very rubbish reception compared to any previous OS. Going to have to give .2009 a try today.

    It is populating correctly. It just isn't showing up. There is a simple way to fix this that I found out yesterday while I was tinkering around. I will post it in a little bit when I have time to sit down at a computer. Or you can PM me
    If you mean linking and unlinking contacts to make it show up, yes I'm aware of that. Perhaps I should have worded it differently.
    05-24-13 04:58 PM
  15. Lendo's Avatar
    Please post the link for .2009
    it has it's own thread.

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-810951/
    05-24-13 06:21 PM
  16. bbgolf's Avatar
    This the first OS that lets me edit my APN. Unlocked Fido with Fido sim still installed.

    Posted via CB10
    05-24-13 09:11 PM
  17. Lendo's Avatar
    This the first OS that lets me edit my APN. Unlocked Fido with Fido sim still installed.

    Posted via CB10
    Doesn't for Unlocked Rogers

    Posted via CB10
    05-24-13 10:03 PM
  18. bbgolf's Avatar
    Loaded 2342 version and back to greyed out APN.

    Posted via CB10
    05-25-13 12:09 PM
  19. muney's Avatar
    these updates are fine and well, BUT can the developers PLEASE find a way to do keyboard shortcuts when finding contacts..i.e the ability to press a number on the dialpad and have the associated names come up??? it isnt rocket science but has been part of smartphones as far as i can remember
    05-26-13 08:27 PM
  20. Lendo's Avatar
    these updates are fine and well, BUT can the developers PLEASE find a way to do keyboard shortcuts when finding contacts..i.e the ability to press a number on the dialpad and have the associated names come up??? it isnt rocket science but has been part of smartphones as far as i can remember
    Are you going to post this same comment in every Leaked thread?
    habs_fan likes this.
    05-26-13 08:34 PM
  21. theonecid's Avatar
    MMS is not working on this leak..
    habs_fan likes this.
    05-26-13 10:18 PM
  22. sleepngbear's Avatar
    Ironic that this leak has gotten the least attention and feedback, but it's the one that's worked best for me. It's the first 10.1 OS that seems to finally have cured my reboots (going on 6 days now -- keeping fingers crossed). I'm seeing a few folks having radio issues with 2342, which is enough to keep me on 1916, until at&t gets around to releasing an 'official' update.
    05-28-13 02:08 PM
  23. Niels B's Avatar
    Ironic that this leak has gotten the least attention and feedback, but it's the one that's worked best for me. It's the first 10.1 OS that seems to finally have cured my reboots (going on 6 days now -- keeping fingers crossed). I'm seeing a few folks having radio issues with 2342, which is enough to keep me on 1916, until at&t gets around to releasing an 'official' update.
    I am now on 2342 bit I think I go back to 1916. With both I have no reboots, bit the battery was better with 1916.

    And today I had a lot going on at the same time: phone, mail, internet, WhatsApp what resulted in 2 freezes which I had to hard-reset. After the resets the battery was drained for aproxx 15%.




    Posted via CB10
    05-28-13 02:16 PM
  24. AzzlanOfBB's Avatar
    By far this is one of the best leak OS. It is better than 10.1.0.2009 and 10.1.0.2342.

    The UI is nice and smooth (it takes time to settle).

    The battery life is great on this OS. On stand by, after 13 hours I only lost 10% of battery life.

    With heavy use I get about 5-7 hours of battery. (10-12 hours of moderate using).

    I have not experienced any problems so far.

    Z10STL100-2/10.1.0.1916

    Posted via CB10
    sleepngbear and jon4400 like this.
    05-28-13 02:43 PM
  25. CBMem's Avatar
    I'm on AT&T, and since I loaded 1916 on Thursday, I've had zero issues. Reboots on charger seem to be gone, and everything is working as expected so far. It wouldn't surprise me if this turns out to be the one AT&T is testing for release.
    05-28-13 05:07 PM
106 ... 2345

Similar Threads

  1. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 10:10 PM
  2. How To: Upgrade to leaked 10.1.0.1627 for SQN100-1
    By lyricidal in forum BlackBerry Q10
    Replies: 65
    Last Post: 05-25-13, 09:36 AM
  3. Leaked 10.1 link broken? Looking for STL-3
    By csubi in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 05-12-13, 10:35 AM
  4. Leaked 10.1.0.1627 for STL100-1 (link provided)
    By yueytan in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-13, 12:47 AM
  5. Update 10.0.10.99 for STL 100-1
    By ArcticRift in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 04-08-13, 08:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD