06-11-13 04:19 PM
106 1234 ...
tools
  1. lawguyman's Avatar
    I live all these leaks but I think I'm skipping this one unless there is a good reason to install it.

    Posted via CB10
    05-23-13 06:56 AM
  2. pttptppt's Avatar
    I live all these leaks but I think I'm skipping this one unless there is a good reason to install it.

    Posted via CB10
    Same. Too many already and I lost some important images to one because I forgot to backup

    Posted via CB10
    05-23-13 07:21 AM
  3. nickdollimount's Avatar
    SD card!

    Same. Too many already and I lost some important images to one because I forgot to backup

    Posted via CB10
    sk8er_tor and Mecca EL like this.
    05-23-13 07:26 AM
  4. sdgandhi's Avatar
    Hi, I have added some BBM contacts with birthdays & anniversary. In contacts under links it shows on BBM & local contacts, yet the birthday & anniversary does not show under calendar.... Will I get alerts??

    Kindly help/guide??
    05-23-13 07:35 AM
  5. Niels B's Avatar
    Try moving up and down a menu, for example the system settings: I don't think it's very smooth. When changing the direction, you start with a hick. During scrolling I can not read the text, only when I scroll really slowwww...

    Was it like this in previous OS's?

    But everything seems faster to me

    Posted via CB10
    05-23-13 07:55 AM
  6. Daveensannie's Avatar
    Try moving up and down a menu, for example the system settings: I don't think it's very smooth. When changing the direction, you start with a hick. During scrolling I can not read the text, only when I scroll really slowwww...

    Was it like this in previous OS's?



    But everything seems faster to me

    Posted via CB10
    Yes it was, dont like it also, and still dont know why BB did that everything is so smooth except settings,
    05-23-13 08:06 AM
  7. hobgoblin1961's Avatar
    looks OK so far... updated from .1880
    Z10 SLT100.2 / SR10.1.0.317 / OS10.1.0.1916
    Payment options showing up before restoring my data !
    before doing my restore, I usually erase the following app's off the Z10 via FF - JGS web script !!

    erased:
    com.foursquare.blackberry 10.1.2.4523
    com.linkedin 10.1.3.0
    com.rim.bb.app.facebook 10.1.0.74
    com.rim.bb.app.retaildemoshim 127.1.0.32
    com.twitter 10.1.3.1

    rebooting and restoring from backup via BB-Link, job sorted...

    only thing that need to be done manually to get it all set is to install BBM-Channels and off you go..

    an odd thing about the "Payment options" well after restoring my data the option is gone now, exactly the other way round as it was with .1880, where I did not had the payments options showing up before my restore, but was working after restore.
    anyway anything else looks good and working as expected, even BBM-Channels restoring all contacts and channels, chats and what not without problems after taping "Update" in BBM-channels.
    Last edited by hobgoblin1961; 05-23-13 at 09:13 AM.
    05-23-13 08:19 AM
  8. ralfyguy's Avatar
    With all the internal bug fixes, I hope that the random reboot was one of them.

    Posted via CB10
    Niels B and sleepngbear like this.
    05-23-13 08:19 AM
  9. Roscopcoletrain's Avatar
    Yup, all seems to be working well. My restore stuck on 14%. But restoring each part individually got it done.

    Will give it a few days, see how she runs
    05-23-13 08:31 AM
  10. LazyEvul's Avatar
    So, anyone noticed anything beyond performance improvements? I've downloaded it to my microSD card, but I can't load it up till I get home, just wondering if it's worth it coming from .1880. I still have animation stutter, maybe .1916 could fix it?
    05-23-13 09:34 AM
  11. rayzian's Avatar
    seems smoother than 1880, stutters a lil from active frames but not as bad as previous builds
    05-23-13 09:55 AM
  12. fabek's Avatar
    Fonts look different and setting menu much smoother!

    Posted via Q10
    Works for you on your Q10?
    05-23-13 10:33 AM
  13. anon5814103's Avatar
    With all the internal bug fixes, I hope that the random reboot was one of them.

    Posted via CB10
    My phone didn't reboot overnight, and drained at 1.5% an hour... greatly improved for me!

    Posted via CB10
    sleepngbear likes this.
    05-23-13 10:36 AM
  14. theonecid's Avatar
    Confirmed FIXED: When you swipe from the bottom bezel and you have a password set, this is back to normal whereas before it would instantly display the keyboard, now the normal flow is back like it used to in 10.0.
    yueytan likes this.
    05-23-13 10:43 AM
  15. TheEliteOne's Avatar
    This is the best 10.1ive used thus far. I did a restore as well. Smooth and fast! I'm loving this one.

    Posted via CB10
    05-23-13 10:49 AM
  16. BigwhiteUK's Avatar
    I've noticed when typing options for email addy pops up!


    Posted via CB10
    05-23-13 10:54 AM
  17. RubenDM's Avatar
    did you use this mega link ?
    the one from bla1ze is already an exe.
    is this normal ?

    This is the best 10.1ive used thus far. I did a restore as well. Smooth and fast! I'm loving this one.

    Posted via CB10
    05-23-13 11:16 AM
  18. w1sd0m.t00th's Avatar
    Did anyone experience broken Android run environment after full restore using Link?
    I have tried several times today without success...
    Ended up doing manual restore... All is fine now...

    Btw, I have noticed, once I reply to e-mails, the font colour is blue... Has it been there all the time, or is it a new touch?

    Cheers,
    Nikolaj
    05-23-13 12:29 PM
  19. theonecid's Avatar
    Did anyone experience broken Android run environment after full restore using Link?
    I have tried several times today without success...
    Ended up doing manual restore... All is fine now...

    Btw, I have noticed, once I reply to e-mails, the font colour is blue... Has it been there all the time, or is it a new touch?

    Cheers,
    Nikolaj
    For the first time, when restoring my data it actually kept freezing so I restored only parts at a time. First media & settings, then once that is done, app data. I'm not experiencing problems with Android sideloaded apps.

    The reply font has always been like this.
    05-23-13 12:56 PM
  20. mscooley's Avatar
    I've noticed when typing options for email addy pops up!


    Posted via CB10
    That was new in 1880. But cool though.

    Posted via CB10
    05-23-13 01:00 PM
  21. siliconvalley785's Avatar
    Just did this update on an AT&T Z10, can't get Exchange to work with Activesync. Worked on 10.0. This is a big deal, so will have to revert back.

    Pritesh
    05-23-13 01:42 PM
  22. hobgoblin1961's Avatar
    Found the internal file manager much faster, on paired computer via BlackBerry Link. No spinning circle but just popping in to the sub folder.
    Looks like that many improvements been made under the bonnet to speed things up.

    Posted via Z10 slt100-2 SR10.1.0.317 OS10.1.0.1916
    05-23-13 02:10 PM
  23. mscooley's Avatar
    Just did this update on an AT&T Z10, can't get Exchange to work with Activesync. Worked on 10.0. This is a big deal, so will have to revert back.

    Pritesh
    Weird. Active sync works fine for me on 1880 (previous leak). I have my work Exchange and Gmail is set up as Exchange.
    05-23-13 02:34 PM
  24. dcwbearsaint's Avatar
    Found the internal file manager much faster, on paired computer via BlackBerry Link. No spinning circle but just popping in to the sub folder.
    Looks like that many improvements been made under the bonnet to speed things up.

    Posted via Z10 slt100-2 SR10.1.0.317 OS10.1.0.1916
    I just loaded the release and I had an issue with using wifi on both the 1880 and 1916 when coping files from box to the local device. Had to switch enable cell for box and things worked fine. The wifi was hit or miss for both my home and office. Not a show stopper, and may just be my impatience. I found out the forever email policy was too much for BB Balance for me. While I would like to have more than 30 days forever is too long...especially since we use an archiving product on our exchange server and I began to see all the stub messages going back a couple years.

    So far so good for me...It appears less choppy than 1880 (which by the way was my first leak install). With BB Balance it takes the phone some time to resync and normalize.

    There was one issue with 1880 that bugged me that appears to be fixed. When you long select an email and then go back to the hub from the options menu, sometimes the email would remain selected. But the hub did not think it was selected. So in order to remove the highlight, you had to long select it again, press multiple select, and then cancel the multiple select. So far this does not appear to happen for me.
    05-23-13 02:42 PM
  25. CBMem's Avatar
    Just did this update on an AT&T Z10, can't get Exchange to work with Activesync. Worked on 10.0. This is a big deal, so will have to revert back.

    Pritesh
    Try re-entering your password for the Activesync account, even if it doesn't say you need to.
    05-23-13 02:59 PM
106 1234 ...

Similar Threads

  1. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 09:10 PM
  2. How To: Upgrade to leaked 10.1.0.1627 for SQN100-1
    By lyricidal in forum BlackBerry Q10
    Replies: 65
    Last Post: 05-25-13, 08:36 AM
  3. Leaked 10.1 link broken? Looking for STL-3
    By csubi in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 05-12-13, 09:35 AM
  4. Leaked 10.1.0.1627 for STL100-1 (link provided)
    By yueytan in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 05-09-13, 11:47 PM
  5. Update 10.0.10.99 for STL 100-1
    By ArcticRift in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 04-08-13, 07:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD