08-08-13 04:59 AM
819 ... 1415161718 ...
tools
  1. chiefx13's Avatar
    So far so good. My Z10 is running smooth like butter. Don't know if this was asked already. How do you remove this swipe bar, posted below?
    Attachment 185782

    My Z10 has a flow
    Just play along. Its like an in-game tutorial. Do the actions it wants you to and it goes away.




    Z10 stl 100-3 || .4687 || Fido
    07-25-13 01:55 AM
  2. chiefx13's Avatar
    This will be a nightmare for Kindle on the Q10.

    Posted via CB10
    I found they are just default show the bar. You can unpin it as usual and it stays that way.

    Z10 stl 100-3 || .4687 || Fido
    Omnitech likes this.
    07-25-13 01:58 AM
  3. Eng.KoD's Avatar
    I'm just wondering why the clock from 10.2 doesn't work on this version


    Does anyone facing the same issue?

    Posted via CB10
    07-25-13 01:59 AM
  4. Gray's Avatar
    First off, thanks to all the people responsible for these leaks. They're a great help and help to keep things interesting. My only wish is to find solid feedback on how these leaks are running on our devices. There's so much chatter that has nothing to do with how a particular release is running.

    I realize people have questions before the load what ever leak is out. Some may have never loaded a leak and need help. Everyone here does their best to answer questions and help out. This is what the forums are meant for and I love it.

    It's the "just loaded it" or "downloading now" posts that make it tough to find useful feedback. I wish for more "got it installed and this is what I've noticed so far" posts. Tell us what you've noticed from the last OS you had running. Be it good or bad, we all would love to know. No matter how small you think the difference might be. Feedback on battery life, responsiveness of the OS, glitches and other weirdness.

    Would a 10.1.0.XXXX facts and findings thread be helpful for each leak we get?

    Just a suggestion, not a complaint.

    Thanks!!

    PS - Loaded 10.1.0.4687, reset and now I'm restoring data. No problems found at this time. (Just wish it the process would go faster.)
    Last edited by Gray; 07-25-13 at 02:28 AM.
    07-25-13 02:18 AM
  5. freedomx20a's Avatar
    installed and LINK wont let me do a restore. it says "device setup not complete" wth it is!
    07-25-13 02:20 AM
  6. balenax's Avatar
    installed and LINK wont let me do a restore. it says "device setup not complete" wth it is!
    remove the phone then attach again, after completing the initial setup on the device.
    07-25-13 02:21 AM
  7. DetlevCM's Avatar
    installed and LINK wont let me do a restore. it says "device setup not complete" wth it is!
    Give it some time - swipe left to write for the "help", maybe reboot?
    If it does not want to comply wipe and start again.

    Posted via CB10
    07-25-13 02:21 AM
  8. chiefx13's Avatar
    installed and LINK wont let me do a restore. it says "device setup not complete" wth it is!
    Finishing the setup and restarting the phone does it for me.

    Also.... if you are a fan of restoring from back ups (which I'm not anymore) and sync your contacts with link/outlook and pictures/documents etc, I find changing your phone name back to what it was before loading the leak and before you plug it in again seems to help link get over any deja vu.


    Z10 stl 100-3 || .4687 || Fido
    07-25-13 02:26 AM
  9. chiefx13's Avatar
    Still no vvm like there was for me in 2354

    Z10 stl 100-3 || .4687 || Fido
    07-25-13 02:35 AM
  10. balenax's Avatar
    Still no vvm like there was for me in 2354

    Z10 stl 100-3 || .4687 || Fido
    did you try the call yourself trick? i know it works pretty often
    07-25-13 02:48 AM
  11. freedomx20a's Avatar
    ahhh ok it worked. I Just did the tutorial's over and over until it recognized it. phewww. Restoring now.

    also, old school battery pull and like i tried to do stuff in setup but did not know what i had already completed and what needed to be completed. Seemed completed to me?
    07-25-13 02:51 AM
  12. andisapt's Avatar
    I'm just wondering why the clock from 10.2 doesn't work on this version
    Does anyone facing the same issue?

    Posted via CB10

    Clock 10.2.0.24 works on mine...
    Last edited by andisapt; 07-25-13 at 03:33 AM.
    jamesharmeling likes this.
    07-25-13 03:15 AM
  13. blockbuy's Avatar
    That's not a feature of 10.1
    Which version will it feature in?
    Its already in os7

    Posted via CB10
    07-25-13 03:17 AM
  14. jhanks64's Avatar
    How can I save my BBM Chat History so that I can restore it from my SD card if I don't want to restore using Link?
    07-25-13 03:33 AM
  15. freedomx20a's Avatar
    hmm everything is fine except I lost Radio signal. I hope Rogers is DOWN right now cuz dam I got no signal for some reason.
    07-25-13 03:40 AM
  16. chiccor1's Avatar
    can i have the radio version of this vrsion ?

    tks
    07-25-13 03:40 AM
  17. vulfadli's Avatar
    How can I save my BBM Chat History so that I can restore it from my SD card if I don't want to restore using Link?
    If u got time how bout give Link another try but follow this awesome steps here :
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=829372

    Posted via CB10
    07-25-13 03:43 AM
  18. freedomx20a's Avatar
    Battery pull fixed it. I got signal but its weak 2 bars.
    07-25-13 03:52 AM
  19. ettorwe's Avatar
    can i have the radio version of this version ?

    tks
    UP!
    07-25-13 03:55 AM
  20. freedomx20a's Avatar
    can i have the radio version of this vrsion ?

    tks
    10.1.0.4688
    chiccor1 likes this.
    07-25-13 04:09 AM
  21. ckroboth's Avatar
    I'm on AT&T and don't have software release info. Great release though! Here's my battery usage for my third full day. This includes quite some time on lte.


    Attachment 185772

    Edit : oops. Posted in won't thread. This is for 4651. Sorry all!

    AT&T STL100-3 10.1.0.4651
    My guess...A couple weeks ago the OS that caused all the fuse about PIN block, some of us installed an autoloader without the PIN block. Myself included.

    I did not have Software version then, and don't have it now. Just mu thought on the matter.

    Posted via CB10
    07-25-13 04:32 AM
  22. Eng.KoD's Avatar
    Clock 10.2.0.24 works on mine...
    Can you please share the bar file for it?

    Posted via my keyboard beast running10.1.0.4687
    07-25-13 04:43 AM
  23. dlrogers81's Avatar
    So far this has been the best build that I've tried as far as responsiveness, smoothness, and my side loaded apps seem to work more smoothly... I thought about only installing every other one, but I just can't resist the urge to try something new out!

    Sent from my Q10 using Tapatalk 2
    07-25-13 04:57 AM
  24. Jack_Yugis's Avatar
    I will test now
    07-25-13 05:05 AM
  25. moosbb's Avatar
    Just finished the install, comming from .4651.
    First thing I can notice: I do have now difference betwen 4G and 4GLTE. (Am I the only one in that case? Ie something about our carriers or something...)
    That the first build with that info here. My carrier is Orange France...I guess that the new radio file because signal outpouting is indeed changed for me on that particular build, time will say if for the good or the bad

    For now everything working smooth but as experimented with previous leaks.
    Will let you know if I notice something other new.
    07-25-13 05:11 AM
819 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. We. Need. Riptide GP 2 for BB10!
    By FabianB in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-13, 04:32 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 07-26-13, 07:38 AM
  3. Official V.S. Leaks
    By holly joslin in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 07-24-13, 02:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD