07-20-13 05:27 PM
205 ... 56789
tools
  1. ArmedHitman's Avatar
    Exactly added in that bit of info.

    By the way, does anyone have any idea what the purpose of the graph is, i notice when scrolling to the app screen the red line shows a spike.
    CPU Usage probably?
    07-14-13 09:17 AM
  2. djenkins6's Avatar
    I installed this on my Z10 last night...all went well. Why are there no threads for Z10?
    Here it is http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=828308

    Posted via CB10
    deezy87 likes this.
    07-14-13 09:23 AM
  3. tezytan's Avatar
    07-14-13 09:36 AM
  4. deezy87's Avatar
    I installed this on my Z10 last night...all went well. Why are there no threads for Z10?
    Do you mean this?



    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-828308/

    Of course there are threads, just use your peepers lol.
    07-14-13 10:18 AM
  5. drmed's Avatar
    Is anyone still having issues with the Bluetooth connection to a car stereo? Both my cars (subaru and bmw) won't show phone book contacts' names, just the phone numbers (with the stock and the 4543 firmware) after pairing my Tmobile q10. Am I the only one having issues with this?
    07-14-13 11:41 AM
  6. tonyron227's Avatar
    Do you mean this?



    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-828308/

    Of course there are threads, just use your peepers lol.
    I mean why is there no discussion about how this runs on Z10; or did I miss something?
    07-14-13 11:55 AM
  7. kwm1337's Avatar
    I mean why is there no discussion about how this runs on Z10; or did I miss something?
    We're not going to hijack a thread to discuss why this build cannot be run on a Z10, the radio cfg file is not compatible with Z10 hardware, but if you wish you can install OS only or just use the autoloader with the previous leak radio cfg provided by Darcy here: http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-828308/ [So in other words yes you did miss something, the entire thread created just for you ]

    Now since there is already an appropriate thread as I have linked it above, let me add if you have an STL100-1 none of us want to hear any follow up from up If you understand why, that's a good thing... If you don't, I wouldn't test the waters...
    TSY#CB and tonyron227 like this.
    07-14-13 12:02 PM
  8. kwm1337's Avatar
    Is anyone still having issues with the Bluetooth connection to a car stereo? Both my cars (subaru and bmw) won't show phone book contacts' names, just the phone numbers (with the stock and the 4543 firmware) after pairing my Tmobile q10. Am I the only one having issues with this?
    Mines working fine with a one-and-a-half year old Porsche with a PCM factory installed Bluetooth system (Similar to some of the BMW systems I think, you'd have to check me]. I had some issues with 4543 and an earlier leak, but this one hasn't caused me any issues... yet...
    07-14-13 12:09 PM
  9. kwm1337's Avatar
    Do you mean this?



    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-828308/

    Of course there are threads, just use your peepers lol.
    And just look two posts below you...
    07-14-13 12:10 PM
  10. meagnostic's Avatar
    Few observations moving to 4561 from 4543:

    What's working: browser fast, apps smoother, caller ID fixed.

    Not working: apps twitter, maps, CB10 "slayed". After re installing still problem persists, though intermittent.
    Back-up could not be restored.


    Battery holding up good. Though no huge improvement from earlier version.

    Posted via CB10
    07-14-13 01:06 PM
  11. ioansuhov's Avatar
    Few observations moving to 4561 from 4543:

    What's working: browser fast, apps smoother, caller ID fixed.

    Not working: apps twitter, maps, CB10 "slayed". After re installing still problem persists, though intermittent.
    Back-up could not be restored.


    Battery holding up good. Though no huge improvement from earlier version.

    Posted via CB10
    This becomes very strange. I have absolutely no issue with apps getting "slayed". However, I am not capable of getiing to a conclusion on this problem

    Posted via CB10
    07-14-13 01:07 PM
  12. mhw100's Avatar
    Restore was fine for me. CB10 needed reloading but seems ok. Don't use twitter. Maps are fine for me.
    07-14-13 01:19 PM
  13. Furell's Avatar
    Anyone using WiFi calling on this leak? Does the T-Mobile WiFi calling app work?
    Yes I'm using it and it works beautifully. I also installed the TMO WiFi app and it works like a champ. The app gives me controls but the WiFi calling functionality was there as soon as I came back up. Call quality is supreme, crystal clear. Overall this OS is really snappy and smooth, no complains. Oh except CB10 app slayed after closing, no bigge fixed after uninstall/reinstall.

    Posted via CB10
    07-14-13 01:52 PM
  14. DBones1021's Avatar
    Oh I thought You meant getting Access again after a restore. Hmm that's odd. Sorry but I don't use Gmail anymore. Maybe try to disable Encryption for POP and SMTP? Are You sure the Server is currently up and reachable? Can You open it on a PC Browser or within an Mail program?

    Posted via CB10
    Yes, I tried ALL of that too. After my second install I just loaded the settings back-up from link and the Q did the same with another Web email account. What worked was re-install/sw/set-up BBID,account...etc/and reboot.
    No worries at all now! I do get the "slayed" on tweeter though. But other than that the OS is sweet. I had to have a corrupted back-up file (how? I don't know).
    I was done with my girl's Z in about an hour with the back-up installed.
    I am just happy I got to do it over the weekend because now I can spend this day setting up Gmail with my contacts so I will not have to rely on the back files at ever again. Thanks to you and everyone who tried to help in the forum!!


    Posted via CB10
    07-14-13 02:05 PM
  15. docfreed's Avatar
    Q10 or Z10?

    Yes I'm using it and it works beautifully. I also installed the TMO WiFi app and it works like a champ. The app gives me controls but the WiFi calling functionality was there as soon as I came back up. Call quality is supreme, crystal clear. Overall this OS is really snappy and smooth, no complains. Oh except CB10 app slayed after closing, no bigge fixed after uninstall/reinstall.

    Posted via CB10
    07-14-13 02:27 PM
  16. JohnnySoporno's Avatar
    Damn yankees!

    Slain is the past participle of Slay. Both slayed and slain are acceptable uses of the past tense of slay...
    Truth be told, in Canadian English, the simple past tense of "slay" is "slew"; never "slayed".

    (Here's a resource which features the English verb slay conjugated in all tenses. which has a full breakout of all conjugations of the word!)

    Now for you My. Johnny Soporno, if you would like to call out the Quality Assurance team at BlackBerry do so only if it is a valid reason...
    Actually, I was strictly teasing

    Personally, I think BB's quality control is fantastic on their official releases, and I was just having a laugh about the abstandard word usements which had been selectified.

    Johnny
    WWBlondieDo and PJD642 like this.
    07-14-13 02:42 PM
  17. Perus's Avatar
    Few observations moving to 4561 from 4543:

    What's working: browser fast, apps smoother, caller ID fixed.

    Not working: apps twitter, maps, CB10 "slayed". After re installing still problem persists, though intermittent.
    Back-up could not be restored.


    Battery holding up good. Though no huge improvement from earlier version.

    Posted via CB10
    Have no issues with twitter or maps, I've seen slayed a couple of times but what if that's only some leftover debug info which aren't supposed to reach ordinary users?

    /Per
    07-14-13 02:58 PM
  18. Dodger52's Avatar
    CPU Usage probably?
    It's not CPU usage when running Beach Buggy Blitz it does'nt really spike. It might have something to do with how fast requests like opening an App or scrolling trough the homescreen are handled.....
    07-14-13 03:05 PM
  19. kwm1337's Avatar
    Damn yankees!



    Truth be told, in Canadian English, the simple past tense of "slay" is "slew"; never "slayed".

    (Here's a resource which features the English verb slay conjugated in all tenses. which has a full breakout of all conjugations of the word!)



    Actually, I was strictly teasing

    Personally, I think BB's quality control is fantastic on their official releases, and I was just having a laugh about the abstandard word usements which had been selectified.

    Johnny
    You learned how to use a dictionary like I said...

    Leaked: 10.1.0.4561 for SQN100-X / SQR100-X-1330912219544.jpg
    07-14-13 03:38 PM
  20. halab's Avatar
    Yes I'm using it and it works beautifully. I also installed the TMO WiFi app and it works like a champ. The app gives me controls but the WiFi calling functionality was there as soon as I came back up. Call quality is supreme, crystal clear. Overall this OS is really snappy and smooth, no complains. Oh except CB10 app slayed after closing, no bigge fixed after uninstall/reinstall.

    Posted via CB10
    sorry, I am a newbie... where do you find the TMO WiFi App and what does it do?
    07-14-13 04:05 PM
  21. TSY#CB's Avatar
    Just discovered that when you swipe down from above the battery icon it will invoke a "engineering screen" down in the bottom left.

    The screen shows CPU-usage, memory-usage a FPS-counter, the number of events, a metric called "object", API, draw, the number of triangles and vertices rendered.It is essentially the same little menu as shown in the photo's of the A10. I think it's pretty cool.

    when you swipe down again it will change into a graph, the use of this graph is unknown to me. Swipe down a third time and the "engineering screen" dissappears.
    See, stuff like that makes me SO wanna load leaked OS', but b/c I rely so heavily on my BlackBerry for work, I'm not sure it's a good idea.....

    SQN100-2 v10.1.0.2038, and a real keyboard
    07-14-13 04:57 PM
  22. balenax's Avatar
    This becomes very strange. I have absolutely no issue with apps getting "slayed". However, I am not capable of getiing to a conclusion on this problem

    Posted via CB10
    did you make a full restore?
    07-14-13 05:02 PM
  23. ioansuhov's Avatar
    Oh, I finally get it, now. Sorry. You are talking only about post-restore issues. I had no backup, again excuse me for the negligence.

    Posted via CB10
    07-14-13 05:21 PM
  24. ArmedHitman's Avatar
    It's not CPU usage when running Beach Buggy Blitz it does'nt really spike. It might have something to do with how fast requests like opening an App or scrolling trough the homescreen are handled.....
    Or a touchscreen sensors readings? Fiddle around with your phone and see what makes it spike

    Btw when playing that game does it go up by 50%? Cause the Z10 is dual core.. I don't think sideloaded apps can use both cores? Not sure tbh.
    07-14-13 05:23 PM
  25. balenax's Avatar
    Oh, I finally get it, now. Sorry. You are talking only about post-restore issues. I had no backup, again excuse me for the negligence.

    Posted via CB10
    No man, don't worry. Actually this solves the mistery . The problem comes from restoring the backup. If I get some time I will try to wipe and restore just the settings, no app data. Thanks.

    Posted via CB10
    ioansuhov likes this.
    07-14-13 05:46 PM
205 ... 56789

Similar Threads

  1. *Suggestion* Disable Landscape Bezel for Games
    By Easy-G in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 12
    Last Post: 07-15-13, 03:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD