06-10-13 01:05 AM
517 ... 45678 ...
tools
  1. theninjew's Avatar
    Because I know sometimes text messages overlap and all. You receive a text from X but it shows up in Y until you fully erase all text messages.
    I never restore my text messages so I didn't have that problem.
    05-24-13 12:09 PM
  2. Kris Simundson's Avatar
    First post in this thread gives you the radio files for the Q10

    http://forums.crackberry.com/blackbe...00-1-a-802969/

    If you want you can add it to your OP.

    Will do thanks for that
    05-24-13 12:10 PM
  3. bighap's Avatar
    It shows for STL 100-4.... is if for STL 100-2 also......... stuck @ 96% downloading again....
    100-2, 100-3, and 100-4 are all compatible with each other. Load er up.
    05-24-13 12:11 PM
  4. zehjotkah's Avatar
    1916 showed me 4GLTE as connection in the title bar. Every other leak (including 2009) and every official OS just shows 4G. Is there a difference?

    Thanks for all your work!

    Oh, I have a 100-2 LE

    Posted via CB10
    05-24-13 12:11 PM
  5. kevets's Avatar
    So you're both high when testing. Great.
    ha!
    05-24-13 12:12 PM
  6. moses2908's Avatar
    Thanks all that made this available

    Verizon Z10
    05-24-13 12:13 PM
  7. J1124G's Avatar
    Thanks to both Kris and lbfe...
    05-24-13 12:14 PM
  8. theninjew's Avatar
    1916 showed me 4GLTE as connection in the title bar. Every other leak (including 2009) and every official OS just shows 4G. Is there a difference?

    Thanks for all your work!

    Oh, I have a 100-2 LE

    Posted via CB10
    Make sure in the network connections you have LTE selected.
    zehjotkah likes this.
    05-24-13 12:16 PM
  9. avatsaev's Avatar
    For those who have Z10. Can somebody tell me if the interface is smoother than on 1880, for example go to home screen, and do a two finger swipe up to show the keyboard, and see if the animation is smooth or does it still have a little lags when showing up.
    05-24-13 12:18 PM
  10. Kris Simundson's Avatar
    So you're both high when testing. Great.
    aha nice, i had to give up that when i joined the military 5 years ago
    05-24-13 12:19 PM
  11. sedalia066's Avatar
    Many thanks for the link. Smooth install. Working fine on ATT 100-3. This is very cool.

    Posted via CB10
    05-24-13 12:19 PM
  12. zehjotkah's Avatar
    Make sure in the network connections you have LTE selected.

    It just shows me 2G, 3G and 4G...


    Leaked 10.1.0.2009 for Z10 2/3/4-img_00000001.png

    Posted via CB10
    05-24-13 12:19 PM
  13. sedalia066's Avatar
    For those who have Z10. Can somebody tell me if the interface is smoother than on 1880, for example go to home screen, and do a two finger swipe up to show the keyboard, and see if the animation is smooth or does it still have a little lags when showing up.
    Looks smooth as silk on keyboard for me.

    Posted via CB10
    05-24-13 12:21 PM
  14. gritsinct's Avatar
    Thanks to you both! Just finished installing...
    05-24-13 12:22 PM
  15. Kris Simundson's Avatar
    For those who have Z10. Can somebody tell me if the interface is smoother than on 1880, for example go to home screen, and do a two finger swipe up to show the keyboard, and see if the animation is smooth or does it still have a little lags when showing up.
    feels smooth to me
    05-24-13 12:24 PM
  16. Resilience's Avatar
    Loaded up on Q10 successfully.
    05-24-13 12:25 PM
  17. blockbuy's Avatar
    slacker radio installed then
    05-24-13 12:26 PM
  18. Kris Simundson's Avatar
    It just shows me 2G, 3G and 4G...


    Posted via CB10

    Leaked 10.1.0.2009 for Z10 2/3/4-img_00000018.png

    Posted via CB10
    zehjotkah likes this.
    05-24-13 12:26 PM
  19. Brandon8ch's Avatar
    1880 was def better than 1762 by far. Supposedly 1916 was better than 1880, but I was only on it for 1 day, so couldn't really tell.
    Leaks usually get better from my experience, so give it a shot
    I probably will try it, since its been 3 updates more than what Im running. Just gotta get a cord because I lost mine lol. Let me know any details if you come across any
    05-24-13 12:26 PM
  20. SeekerBerry's Avatar
    Thanks for some nice things to do during the weekend (It is already 19:28 here in good old Germany)

    While doing backup of my Z10 and downloading...
    does anyone know if this version will work with a Bluetooth handsfree car kit? My old 9900 did that job well, while my Z10 fails...

    Seek You...
    Last edited by SeekerBerry; 05-24-13 at 12:30 PM. Reason: typo
    05-24-13 12:28 PM
  21. HofstraJet's Avatar
    I activated the Z10 with 10.1 with my work email account and now the device locks in a few seconds of idle time. This also happened on prior 10.1 builds. Any ideas what may be causing it? Was working fine on with my work email with 10.0.

    Thanks!
    05-24-13 12:30 PM
  22. russmov's Avatar
    I noticed slacker radio app and bing app after update anyone else get that?
    05-24-13 12:31 PM
  23. zehjotkah's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000018.png 
Views:	1830 
Size:	93.0 KB 
ID:	164817

    Posted via CB10
    Thanks.
    If you want I can flash 1916 back and check if I can select LTE over there.
    Would it be helpful for you or anyone else in any way?

    Posted via CB10
    05-24-13 12:32 PM
  24. vecharo's Avatar
    You can't. You have to have them from which the loader was created.

    The reason is that the BAR files contain manifests and signatures in a META directory, along with the .SIGNED file that is actually loaded. When the autoloader is made the meta directory contents are discarded, since only the .SIGNED files go into it.

    Without those you can't recreate the BAR file; you'd have to have a tool to re-generate those from the .SIGNED file, and I'm not even sure that's possible given only the .SIGNED file to work with.
    Wow, thank you for that explanation. I love learning new things about the BlackBerry. Double thanks to lbfe and Kris for the leaks

    Posted via CB10
    dtarin and Mecca EL like this.
    05-24-13 12:33 PM
  25. w1ndex11's Avatar
    Yes Firefox doesn't really work for that site. Chrome always works. Not sure why

    Posted via CB10
    05-24-13 12:33 PM
517 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  2. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  3. Leaked OS 10.1.0.1429 for z10 STL100-2 STL100-3 STL100-4
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1831
    Last Post: 05-08-13, 11:23 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 04-29-13, 08:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD