1. neonemo's Avatar
    Hello everybody,

    I hope someone can help me, because my Wifi suddenly stopped working.

    I can't connect to any Wifi and available Wifis will not be shown and Wifi toggle turn off automatically.

    Any fix or solution out there?

    Posted via CB10
    06-12-14 12:05 AM
  2. Gearheadaddy's Avatar
    Which version phone? Do a hard restart...If you let us know the version we can be of more assistance. For example: STL100-1 or STL100-2,3,4...etc.
    Hello everybody,

    I hope someone can help me, because my Wifi suddenly stopped working.

    I can't connect to any Wifi and available Wifis will not be shown and Wifi toggle turn off automatically.

    Any fix or solution out there?

    Posted via CB10
    Levi_Asaiah likes this.
    06-12-14 01:35 AM
  3. neonemo's Avatar
    STL-100-2

    If recognized, that my WIFI didn't work since I have activated face down to power safe.

    I had to reinstall the os.

    Posted via CB10
    06-12-14 06:25 AM
  4. drew8484's Avatar
    I installed this on my VZW Z30 when it dropped. Lately I've seen a couple issues pop up. Wifi is one of them. Mine shows all available networks. Sometimes it connects, but most times it will not. I can't complain, it is a leak.
    06-12-14 11:54 AM
  5. Gearheadaddy's Avatar
    I installed this on my VZW Z30 when it dropped. Lately I've seen a couple issues pop up. Wifi is one of them. Mine shows all available networks. Sometimes it connects, but most times it will not. I can't complain, it is a leak.
    Sometimes upon restart my VZW Z10 on 10.3.0.296/442 deselects wifi on its own (I leave it on always) but usually connects (except when BlackBerry.com is having issues (just lately) ...
    Not sure why you are having issues. Maybe reinstall radio file? I'm running 10.3.0.297 not 4** radio.

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    06-12-14 12:18 PM
  6. slgta's Avatar
    At least give us a leak as a father's day gift please. =)
    IFCArea51 likes this.
    06-12-14 07:47 PM
  7. Anthony Balraj's Avatar
    I also got the same issue today after I updated my Z10 STL100-2 to the latest leak 10.3.0.296. I did not play around with the "Face down for power save" either! The WiFi just went to sleep as soon as the OS rebooted...

    Will try to downgrade back to 10.3.0.140. This was more stable, except that my colleague told me that the battery life on the 10.3.0.296 is much better and holds on almost for 1.5 days!!
    06-28-14 07:34 AM

Similar Threads

  1. Wifi signals weak on my z10
    By spookyentertainment in forum BlackBerry Z10
    Replies: 11
    Last Post: 06-19-14, 09:18 PM
  2. Battery Issues
    By seanxwong in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-14, 07:11 PM
  3. 4 rows of icons for Q10 in 10.3?
    By kb1234 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 06-12-14, 08:18 AM
  4. Cast for BlackBerry 10 brings native Chromecasting ability for YouTube videos
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-14, 10:40 PM
  5. Z10 mouthpiece issue
    By BoldPreza in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-14, 10:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD