1. Ali Malik1's Avatar
    Evening all, just finally managed to get the OS loaded onto my phone after almost 2 days of messing about.

    I know it's a leak so it's bound to be slightly buggy, does anyone know how long I should wait until the phone settles in? I've never really had to wait this long before ..

    Also the battery drain is crazy had it on foe about an hour used almost 20% so far, although that might just be because the processor is working overtime to sort the phone out?

    Thoughts & suggestions please

    Posted via CB10
    09-08-14 04:41 PM
  2. anon721037's Avatar
    Do a couple of hard resets and see if that fixes it, depending on how much you indexing its hard to say.
    09-08-14 05:01 PM
  3. zocster's Avatar
    Moved you to the leaked forums, this leak wasn't made for legacy devices.
    09-08-14 05:03 PM
  4. Ali Malik1's Avatar
    Issues on z30 with 10.3-img_20140908_220328.png

    Posted via CB10
    09-08-14 05:04 PM
  5. Ali Malik1's Avatar
    That's not right is it?


    Posted via CB10
    09-08-14 05:04 PM
  6. anon721037's Avatar
    How long have you had this loaded, it could be still indexting,
    09-08-14 05:05 PM
  7. zocster's Avatar
    Can you advise the version of 10.3 you loaded thanks.
    09-08-14 05:08 PM
  8. Ali Malik1's Avatar
    Posted via CB10
    Attachment 296594
    09-08-14 05:38 PM
  9. cdnrower's Avatar
    I have had no problem with my Z30 so far with 10.3.0.1154. Just loaded it yesterday and seems to be working fine. Battery life so far seems very good with minimal use today. I'm on Bell so not sure if that helps.

    Based upon your pic, your PIM services seem high. My screen shows 80% remaining and to take 1 day, 15 hours if I keep the radio and wifi active. My PIM services is only 3.3%. So I guess the question is, what version of 10.3 did you load? My expectation is that my device will settle even more.

    P.S. I never restored from a backup either. I autoloaded and then reconfigured everything from scratch. I also have quite a few Android apps installed as well and working fine so far.
    09-08-14 07:55 PM
  10. Ausgewandertca's Avatar
    I'm on 10.3.1052 on a Z30 and I have no big issues. Only a few minor things in the update I don't like but overall it's a good progress. I hope that it works out for you.

    Posted via CB10
    09-08-14 08:03 PM

Similar Threads

  1. T-Mobile WiFi calling on 10.3 builds
    By mainely_linux in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 22
    Last Post: 08-21-15, 10:45 PM
  2. Nokia App Store & Here Maps on BB10!
    By CrackberryQ in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 53
    Last Post: 04-02-15, 07:10 PM
  3. BlackBerry Messenger Issue :(
    By Himanshu Mehta in forum General BBM Chat
    Replies: 10
    Last Post: 10-23-14, 11:15 AM
  4. Unable to upgrade to 10.2
    By MB64 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 30
    Last Post: 09-09-14, 09:45 AM
  5. Will 64g micro card work on my z10?
    By treaker in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-14, 09:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD