1. Benjamin Black's Avatar
    Anyone ever seen this before?

    Initial setup has been completed but......-img_20150828_054731.jpg

    Posted via CB10
    08-28-15 04:49 AM
  2. moegh's Avatar
    Yes, and u can't even restore a backup if u don't complete the setup , or even connect to a pc I think

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-28-15 04:51 AM
  3. yessuz's Avatar
    Anyone ever seen this before?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150828_054731.jpg 
Views:	799 
Size:	21.8 KB 
ID:	368657

    Posted via CB10
    that's why I go with non-destructive.
    08-28-15 04:53 AM
  4. Benjamin Black's Avatar
    What causes it? I didn't have BlackBerry Protect on, had signed out of my BlackBerry I'd and did a security wipe several months ago. I pulled the z3 out today to give to a coworkers kid and that was what I was greeted with. I didn't even do an os update.

    Posted via CB10
    08-28-15 05:02 AM
  5. kayuz6's Avatar
    yes it was always with us
    08-28-15 06:12 AM
  6. Benjamin Black's Avatar
    But no one knows why it happens? The only thing I didn't do was put a Sim card in it

    Posted via BlackBerry Passport Silver Edition
    08-28-15 07:17 AM
  7. moegh's Avatar
    But no one knows why it happens? The only thing I didn't do was put a Sim card in it

    Posted via BlackBerry Passport Silver Edition
    Wifi?

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    08-28-15 07:21 AM
  8. leeiling's Avatar
    Internet connection

    Posted via CB10
    08-28-15 07:37 AM
  9. achiquitachaser's Avatar
    That will happen to any bb10 device if you don't connect to a mobile network or WiFi during the initial device setup

    Sent from my Passport using Tapatalk
    08-28-15 09:35 AM
  10. achiquitachaser's Avatar
    Basically if you skip through the software update

    Sent from my Passport using Tapatalk
    08-28-15 09:36 AM

Similar Threads

  1. Why does my Bold 5 screen go off but the phone is still on?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-15, 07:17 PM
  2. Why is my browser page resetting to its initial page on its own?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-15, 04:58 PM
  3. Setup help...
    By scdsteffes in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-15, 04:17 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-25-15, 01:50 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-25-15, 10:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD