08-29-16 03:03 PM
74 123
tools
  1. akhenatongup's Avatar
    I guess it will ask for the key after 7 days. If so you can purchase the key through the sygic e-shop - did it the same way. Before purchasing the app I tried a cracked version to see if it works properly.

    Posted via CB10
    By the way, when I go to Settings > Manage Maps, it allows me to download any map I would like. Do you think that means I have the fully registered version? I went to the e-shop and saw that the licenses/prices are based on which maps you need.
    11-28-13 10:42 AM
  2. pfl4ume's Avatar
    By the way, when I go to Settings > Manage Maps, it allows me to download any map I would like. Do you think that means I have the fully registered version? I went to the e-shop and saw that the licenses/prices are based on which maps you need.
    When using the trial version you can choose any map, but as soon as you buy a license (e.g. Western Europe) you can download only maps for licensed countries.

    Does the download work on your phone? Mine sometimes crashes while downloading, I downloaded the maps on my pc with a program called sygic map downloader.

    Posted via CB10
    11-28-13 12:20 PM
  3. ciprianmuresan's Avatar
    Has anyone succeeded making Copilot Live Premium work on BB10?


    Sent from my Z10 using Tapatalk 4
    11-28-13 02:15 PM
  4. bboykiller's Avatar
    You could try oruxmaps as it can work with garmin maps and its free. Works great for me.



    Posted via CB10
    11-28-13 03:09 PM
  5. botut0712's Avatar
    @pfl4ume : what version of sygic did you install? 13.1.4?

    Posted via CB10
    11-28-13 03:10 PM
  6. pfl4ume's Avatar
    It's 13.2.2

    Posted via CB10
    11-28-13 03:39 PM
  7. yobil's Avatar
    It's 13.2.2

    Posted via CB10
    I have the same version running well. (PHL)

    iGo - Offline SatNav (GPS) working on 1055!!!-img_00000645.png
    iGo - Offline SatNav (GPS) working on 1055!!!-img_00000646.png

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    11-28-13 04:30 PM
  8. arrowz's Avatar
    Hi.

    So, with 1055 leak I was hoping to get something useful, like - Offline GPS Sat Nav, since Android had some of them working...
    So... I know that it was possible to side load.. Also I know, that Sygic was not working when loaded from apk... (Actually, Sygic is visually nice, and really good. But..)

    And then, I tried iGO - loaded from .apk, straight from the phone....
    AND BOOM! IT WORKS!!!

    Attachment 224581
    Attachment 224583
    Attachment 224585

    At last!!!!
    So we got at least one off-line GPS sat nav which is from Android platform and which works. yay.
    well this is not new.
    iGO basarsoft version already work with 10.2.0.xxxx with unlocked runtime or locked + debugtoken.
    work fine and fullscreen with a little tweak.
    bb z10 gps is good, fast search and lock.


    Z10STL100-1/10.2.0.1803
    11-28-13 07:25 PM
  9. arrowz's Avatar
    Same here, can't find this iGO on playstore anywhere !
    iGo basarsoft and israel available in google play.
    you can download any iGo and just change the license and the maps, and themes, except the icon app.

    Z10STL100-1/10.2.0.1803
    11-28-13 07:32 PM
  10. fantass's Avatar
    Guys you have osmand app for free at BB world...
    yessuz likes this.
    11-28-13 11:04 PM
  11. Hannes Herrmann1's Avatar
    How to get navigon working?

    I have a running Setup on my Android 4.0 tablet

    Posted via CB10
    11-29-13 02:29 AM
  12. yessuz's Avatar
    Guys you have osmand app for free at BB world...
    Osnand...
    This app gains rights to:
    Take pictures, record sounds, etc. Thans but nooooooooooo

    Posted via Ultracool Z10... Haters gonna hate!
    11-29-13 03:47 PM
  13. idiotboxxer's Avatar
    Anyone got any of these GPS apps working on Q10? Seems like no one mentioned.

    Posted via CB10
    12-01-13 05:14 AM
  14. kja123's Avatar
    Anyone got any of these GPS apps working on Q10? Seems like no one mentioned.

    Posted via CB10
    The free offline satnav Navigator from Mapfactor works on my Q10. The maps don't have fancy graphics (OSM) but it works.


    iGo - Offline SatNav (GPS) working on 1055!!!-img_00000255.png

    Posted via CB10
    Last edited by kja123; 12-01-13 at 12:28 PM.
    12-01-13 08:56 AM
  15. Ricktye's Avatar
    I can't seem to get any of these apps running on my z10 with OS 10.2.1.XXX I think I followed the instructions correct from this post, but keep getting a "can't establish a connection... " message when I try and run any of them??? Any advise appreciated....

    Thanks,
    R...

    Almost all android navigation apps work on 1055. But there is one problem, only pirated/patched apk files must be used. I am running copilot, igo and navigon without any issues. Even they work better than on a real android phone, nexus 4 for example.

    Posted via CB10
    12-02-13 12:09 PM
  16. pfl4ume's Avatar
    I can't seem to get any of these apps running on my z10 with OS 10.2.1.XXX I think I followed the instructions correct from this post, but keep getting a "can't establish a connection... " message when I try and run any of them??? Any advise appreciated....

    Thanks,
    R...
    Did you try a hard reset (by holding the volume + & - button til the BlackBerry logo shows up)?

    Posted via CB10
    12-02-13 01:12 PM
  17. Ricktye's Avatar
    I did. Maybe. I'm using the wrong folder location? I'm using Device>Misc>Android. Sound right?

    R...

    Sent from my SGH-I547C using Tapatalk
    12-02-13 08:49 PM
  18. pfl4ume's Avatar
    That's correct.
    When I saw this message I had to start from scratch. Delete the app and the folder of the app and reinstall. This worked for me.

    Posted via CB10
    12-03-13 05:43 AM
  19. Ricktye's Avatar
    Well perhaps the apk's I'm trying aren't the correct ones?? I believe they have to be cracked??

    Sent from my SGH-I547C using Tapatalk
    12-03-13 07:25 AM
  20. yessuz's Avatar
    Well perhaps the apk's I'm trying aren't the correct ones?? I believe they have to be cracked??

    Sent from my SGH-I547C using Tapatalk
    yep. or bought.
    12-04-13 07:20 AM
  21. Ricktye's Avatar
    yep. or bought.
    If I knew for sure they'd work, I would buy. But so far I can't get any to work.....

    Sent from my SGH-I547C using Tapatalk
    12-04-13 07:23 AM
  22. mese1000's Avatar
    Hello,

    Can you provide me the tips for make iGO working on myQ5?

    Regards
    12-30-13 02:12 PM
  23. pfl4ume's Avatar
    Hello,

    Can you provide me the tips for make iGO working on myQ5?

    Regards
    Download the apk and install. Open the app, download the maps and stuff you need and you're ready to go.

    Posted via CB10
    12-30-13 04:01 PM
  24. mese1000's Avatar
    Tnx a lot for answer. But I have aQ5 and the resolution it's very unsual. It's 620x670 and I din't find a right kit for this resolution. Do you have any?

    Regards
    01-02-14 01:40 PM
  25. UnlimitedEra's Avatar
    Where do you guys find that app...
    Can't even find it on play

    Posted Via CB10 Running On Z10STL100-2 Using OS Version 10.2.1.1925
    01-02-14 03:41 PM
74 123

Similar Threads

  1. A 1.5GHz Dual core processor on my Q5?
    By himrob in forum BlackBerry Q5
    Replies: 9
    Last Post: 12-01-13, 04:57 AM
  2. Replies: 26
    Last Post: 11-28-13, 05:46 AM
  3. BBM with Channels not working
    By louzer in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 35
    Last Post: 11-27-13, 03:31 PM
  4. FB says I don't have permission to access gps
    By biznessninja in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-26-13, 11:36 PM
  5. Help on different volume levels :)
    By Kenyoninho in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-13, 05:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD