08-04-15 06:20 PM
59 123
tools
  1. vgorous's Avatar
    Go to your language settings. Turn off the predictions. compose an message and just type without using the prediction. Then open up the language settings again and turn predictions on again.

    The keyboard will be back at 100% full speed. It will pick up all the words you decide to flick on.

    Enjoy!


    Edit: btw I know I could have simply wrote a shorter version of the steps, but I'm trying to exercise the keyboard to see if the keyboard is back to normal. So this edit is to confirm that the delay is gone because I can keep typing and flicking words up without missing a beat.


    Edit 2: shoot, I should probably mention that I did delete my learned words. So I'm not sure if that did anything.
    Posted via CB10
    Niallac, CpE CKS, Milly7 and 33 others like this.
    08-30-14 12:30 PM
  2. thanhvx's Avatar
    Just tried. Looks like the keyboard is back again. Thanks bro!

    Go to your language settings. Turn off the predictions. compose an message and just type without using the prediction. Then open up the language settings again and turn predictions on again.

    The keyboard will be back at 100% full speed. It will pick up all the words you decide to flick on.

    Enjoy!


    Edit: btw I know I could have simply wrote a shorter version of the steps, but I'm trying to exercise the keyboard to see if the keyboard is back to normal. So this edit is to confirm that the delay is gone because I can keep typing and flicking words up without missing a beat.


    Edit 2: shoot, I should probably mention that I did delete my learned words. So I'm not sure if that did anything.
    Posted via CB10
    wohch likes this.
    08-30-14 12:42 PM
  3. Prince Radebe's Avatar
    Thanks Bro.... Snappy again.
    08-30-14 12:51 PM
  4. Sachin Jain2's Avatar
    Trying. Will inform you if it works.

    Posted via CB10
    08-30-14 12:54 PM
  5. Sachin Jain2's Avatar
    Hurray....

    Seems to be fixed...

    Tons of thanks to you.

    Posted via CB10
    08-30-14 12:55 PM
  6. danp2000's Avatar
    Worked for me. I didn't delete my learned words.

    Posted via CB10
    08-30-14 12:57 PM
  7. bullnuke7532's Avatar
    Awesome thanks for the fix!

    Flicked from my awesome Z30!
    08-30-14 12:57 PM
  8. madh263362's Avatar
    Yeeeah....worked for me, thank u.

    Posted via CB10
    08-30-14 01:04 PM
  9. ChienDoXo's Avatar
    Thanks! Fixed

    Posted via CB10
    08-30-14 01:11 PM
  10. CpE CKS's Avatar
    Hey. Nice and simple solution. Thanks, buddy. I'm really hesitant to install the 1130 leak. So this is a good find.

    BB PH STL100-2
    08-30-14 05:30 PM
  11. jon4400's Avatar
    Thanks, dully noted

    Posted via CB10
    08-30-14 05:36 PM
  12. PD in T-DOT's Avatar
    My keyboard lag was intermittent. Hopefully this fix is permanent.

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    08-30-14 09:06 PM
  13. prithvi64's Avatar
    I also tried above trick. look like key board is back again without any delay. Thanks.
    08-30-14 10:16 PM
  14. jas1978's Avatar
    Tried it and it's flicking better! LOL

    The tapping on the letters and flicking is much better. But the space bar still does not respond sometimes. Sometimes I have to tap the space bar twice for it to work. This is the main reason I stopped using the 10.3 leak and went back to my daily driver phone on 10.2.1.
    08-30-14 10:19 PM
  15. vgorous's Avatar
    Tried it and it's flicking better! LOL

    The tapping on the letters and flicking is much better. But the space bar still does not respond sometimes. Sometimes I have to tap the space bar twice for it to work. This is the main reason I stopped using the 10.3 leak and went back to my daily driver phone on 10.2.1.
    In that case maybe try turning off auto-correct with space bar and then turning it back on.

    Posted via CB10
    08-30-14 10:24 PM
  16. billsterjito's Avatar
    08-30-14 10:35 PM
  17. truonghaf4's Avatar
    Thanks, typing very good.
    No lag, no missing space ^^
    I didnt clear learn word.

    Posted via CB10
    08-30-14 10:47 PM
  18. progress1's Avatar
    Trying this now.


    Seems a lot better.

    Posted via CB10
    08-30-14 11:19 PM
  19. QWKSNKE's Avatar
    Mind is better but could use more improvement

    STL-4. 10.3.0.1130
    08-30-14 11:31 PM
  20. RoseBud68's Avatar
    Thanks Ops. Its working again.
    08-31-14 12:31 AM
  21. Minhaaj Rehman's Avatar
    It seems like it has become better. Kudos

    Posted via CB10
    08-31-14 12:35 AM
  22. dejanh's Avatar
    Interesting, worked for me as well. Not sure what exactly changed but the fix works.

    Posted via CB10
    08-31-14 01:18 AM
  23. chu duc binh's Avatar
    Many vietnam guy here.


    Posted via CB10
    SteelGreek likes this.
    08-31-14 01:33 AM
  24. dejanh's Avatar
    Many vietnam guy here.


    Posted via CB10
    Good for you.

    Posted via CB10
    SteelGreek likes this.
    08-31-14 02:19 AM
  25. Joenja's Avatar
    Seems to have improved for me too. Thanks for that!

    Posted via CB10
    08-31-14 02:23 AM
59 123

Similar Threads

  1. Amazon app store is not working...on 10.3.0.1052
    By madh263362 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 03-22-16, 07:24 PM
  2. Replies: 122
    Last Post: 06-07-15, 12:25 AM
  3. BBM issue on 10.3
    By GodCleav in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 09-14-14, 02:05 AM
  4. Can't download media card driver on Z30 10.3.0.1130
    By fragment137 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 08-31-14, 04:04 PM
  5. How to make bbm work on os 10.3 leak
    By GodCleav in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-14, 02:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD