1. IceDigger's Avatar
    I have tried a couple different versions of the 10.3.1 and all have the same issue with my Q10. I can't call out (radio only on emergency calls) and it is extremely sluggish.

    BUT when I flash back to 10.3 it works perfectly fine.

    Any ideas?
    01-28-15 03:44 PM
  2. Chris Degroote's Avatar
    Do a security wipe and then try to install the 10.3.1.xxxx OS. If that doesn't work, do a clean wipe and install the 10.3.1.xxxx OS
    Back up your phone first with BlackBerry Link.

    Posted with my BB Z10 STL 100-2 OS 10.3.1.2072
    01-28-15 03:58 PM
  3. amirnabilkamelsaad's Avatar
    I had 10.3 on my Q10SQN100-1 and I made a non destructive OS update to 10.3.1.2072 last night, I can only sing praises about the new OS so apparently that worked for me.
    Historically, I stopped doing the autoloader and stuck with the non destructive Sachesi method but, you have to load the correct OS and Radio together to work right and for some reason according to Sachesi, loading files separately doesn't work as good.
    Do the whole list of files not just selective, good luck.
    01-28-15 06:05 PM
  4. IceDigger's Avatar
    Do a security wipe and then try to install the 10.3.1.xxxx OS. If that doesn't work, do a clean wipe and install the 10.3.1.xxxx OS
    Back up your phone first with BlackBerry Link.

    Posted with my BB Z10 STL 100-2 OS 10.3.1.2072
    Just tried that and the same thing happened.
    01-29-15 02:42 PM
  5. IceDigger's Avatar
    I had 10.3 on my Q10SQN100-1 and I made a non destructive OS update to 10.3.1.2072 last night, I can only sing praises about the new OS so apparently that worked for me.
    Historically, I stopped doing the autoloader and stuck with the non destructive Sachesi method but, you have to load the correct OS and Radio together to work right and for some reason according to Sachesi, loading files separately doesn't work as good.
    Do the whole list of files not just selective, good luck.
    Just tried it also with the exact same result.

    Going back to 10.3 fixes it.
    01-31-15 11:17 AM
  6. hoangklam's Avatar
    My Z10 (STL100-3) have same issue, I'm using 10.3.0 now.
    02-04-15 05:21 AM

Similar Threads

  1. Best/Stable Verizon Z30 Leak/Radio Autoloader Combo
    By centralpark in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 98
    Last Post: 07-06-15, 10:16 AM
  2. Keep track of official 10.3.1 as they are pushed!
    By The Big Picture in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 540
    Last Post: 03-15-15, 12:26 AM
  3. Why won't my exchange email work on my BB10 devices?
    By Serkle K in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-15, 03:59 PM
  4. install apps from google play store with Snap
    By Mirko Schroeter in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-15, 03:06 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-28-15, 02:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD