1. JongHwanKim's Avatar
    I cannot find internet tethering and hotspot after upgraded to OS 10.2.0. What happened?

    Should I upgrade to other version or install anything?

    Please kindly give me your advice.
    10-05-13 07:28 AM
  2. qbnkelt's Avatar
    10-05-13 08:58 AM
  3. JongHwanKim's Avatar
    Thank you. But I cannot see "Mobile Hotspot" on Network Connections.

    Before upgrade, I can see. but now the "Mobile Hotspot" was gone.

    Please let me know how I can
    10-05-13 09:14 AM
  4. Keezp Rezp's Avatar
    Thank you. But I cannot see "Mobile Hotspot" on Network Connections.

    Before upgrade, I can see. but now the "Mobile Hotspot" was gone.

    Please let me know how I can
    Could be a software bug

    OR

    If you carrier does not allow it, then they could have made it vanish


    This long thread has some posts about that

    http://forums.crackberry.com/blackbe...creens-793184/
    10-05-13 01:37 PM
  5. quangtran1's Avatar
    Interesting... Mine is where it has always been. Settings - Network Connections - Mobile Hotspot.
    10-05-13 05:21 PM
  6. yeosy1962's Avatar
    My Z10 hot spots is working well!
    I can't find internet tethering and hotspot on OS 10.2.0.1767-img_00000258.png
    10-17-13 07:53 AM
  7. joeldf's Avatar
    I'm running this OS, and I have hotspot and tethering in my settings.

    I can't use them because I'm on AT&T and it tells me that I don't have the proper plan for it - and it's right, I don't. But, it doesn't balk about it until I try to set it up.



    Posted via CB10
    10-17-13 08:59 AM
  8. Gearheadaddy's Avatar
    I'm running this OS, and I have hotspot and tethering in my settings.

    I can't use them because I'm on AT&T and it tells me that I don't have the proper plan for it - and it's right, I don't. But, it doesn't balk about it until I try to set it up.



    Posted via CB10
    Is AT&T still charging extra for video calls?

    Trusted Member Genius
    10-18-13 04:57 AM
  9. joeldf's Avatar
    Is AT&T still charging extra for video calls?

    Trusted Member Genius
    I wouldn't know since I don't do video calling (don't even use BBM). But, I'll bet they do somehow.

    Posted via CB10
    10-18-13 10:52 AM
  10. LP_Rigg's Avatar
    I'm running this OS, and I have hotspot and tethering in my settings.

    I can't use them because I'm on AT&T and it tells me that I don't have the proper plan for it - and it's right, I don't. But, it doesn't balk about it until I try to set it up.



    Posted via CB10
    hotspot working fine for me stl-100-3 AT&T - I don't have a special plan, but I do have a 6GB plan. It has worked perfectly out of the gate, even on original stock. Currently running 10.2.0.1791, but it worked on 1767 as well.
    10-18-13 01:59 PM
  11. joeldf's Avatar
    hotspot working fine for me stl-100-3 AT&T - I don't have a special plan, but I do have a 6GB plan. It has worked perfectly out of the gate, even on original stock. Currently running 10.2.0.1791, but it worked on 1767 as well.
    I'm on my grandfathered unlimited plan which they don't allow hot spot and tethering on. They want you on one of the tiered or shared plans if you want those features. I don't need them so I'm keeping my unlimited plan for as long as I can.

    Posted via CB10
    10-18-13 02:06 PM
  12. LP_Rigg's Avatar
    I'm on my grandfathered unlimited plan which they don't allow hot spot and tethering on. They want you on one of the tiered or shared plans if you want those features. I don't need them so I'm keeping my unlimited plan for as long as I can.

    Posted via CB10
    I hear you - I was on grandfathered plan forever until last year when my controller somehow managed to change our account at AT&T. I went ballistic with our AT&T rep as he is only a billing contact. In any event, I don't ever use the full 6GB (normally about 3) and it ended up being a little cheaper. Somehow he had changed it to 1GB and I completely re-did out plan when I got the Z10 earlier this year.

    But, I was using the hotspot on my 9810 torch (unauthorized so to speak) as well as I was using one of the leaks that did not give you that nasty message that you needed to signup.

    edit: never tried direct tethering so I don't know if that works, but I would never use that anyway.
    10-18-13 02:20 PM

Similar Threads

  1. PlayBook charger on 10.2
    By SalMan50 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-13, 05:24 PM
  2. bbm freezes on z10 help pls
    By xales in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 10-05-13, 10:39 AM
  3. Day 3 and 4 with Z30
    By crackbrry fan in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-05-13, 09:29 AM
  4. Dropdown window on Q10
    By Naeg1995 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-13, 06:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD