07-11-13 11:10 AM
303 ... 10111213
tools
  1. igorochek's Avatar
    Thank i will try, also noticed no WiFi hot spot, that is probably impossible to correct.....
    07-01-13 01:00 PM
  2. Adam Szucs's Avatar
    Thank i will try, also noticed no WiFi hot spot, that is probably impossible to correct.....
    I think Peevish could make it work with uploaded bar file

    Posted via CB10 from my Z10
    07-01-13 01:06 PM
  3. igorochek's Avatar
    sorry do you have the bars for search and wi fi?
    07-01-13 01:35 PM
  4. Adam Szucs's Avatar
    sorry do you have the bars for search and wi fi?
    I could make search icon active but it didn't worked for me (it opens but doesn't do anyyhing). The hotspot browser is in one of the packs.

    Posted via CB10 from my Z10
    07-01-13 01:45 PM
  5. igorochek's Avatar
    Thanks......
    07-01-13 02:11 PM
  6. poomslike's Avatar
    cant pass step 2 and 3 device restarts while restoring application and setting ? any solution ?
    07-01-13 02:17 PM
  7. Adam Szucs's Avatar
    cant pass step 2 and 3 device restarts while restoring application and setting ? any solution ?
    While or after? After it completes it should. If it does during loading backup then... it never happened with me, and I didn't recall reading it from anyone on the forum yet.

    Posted via CB10 from my Z10
    07-01-13 02:25 PM
  8. poomslike's Avatar
    yes while it starting to restore the device reboots !! i did it many times same happens..what shall i do ?
    07-01-13 02:44 PM
  9. igorochek's Avatar
    I could make search icon active but it didn't worked for me (it opens but doesn't do anyyhing). The hotspot browser is in one of the packs.

    Posted via CB10 from my Z10[/QUOTE]
    Can you tell me the name of the file for search, i wiil try....
    Thanks
    07-01-13 03:02 PM
  10. Adam Szucs's Avatar
    I could make search icon active but it didn't worked for me (it opens but doesn't do anyyhing). The hotspot browser is in one of the packs.

    Posted via CB10 from my Z10
    Can you tell me the name of the file for search, i wiil try....
    Thanks
    Sorry, I wasn't near to my computer back then... it's in misc.zip with name sys.hotspotbrowser

    Posted via CB10 from my Z10
    07-01-13 03:19 PM
  11. igorochek's Avatar
    No i am looking for the file for SEARCH option
    07-01-13 03:47 PM
  12. Adam Szucs's Avatar
    No i am looking for the file for SEARCH option
    I could not help you with that. As I could not make it work. But search 's bar is in notworking.zip

    Posted via CB10 from my Z10
    07-01-13 04:08 PM
  13. igorochek's Avatar
    Thanks much.......

    Posted via CB10
    07-01-13 04:17 PM
  14. vulfadli's Avatar
    I am on 2354 right now and after giving up on waiting for latest leaks, I will give this a go later tonight. just one question though, do I need to re-request for debug token to try and convert all the apks to bars once I load this OS?

    Posted via CB10
    07-02-13 02:49 AM
  15. Adam Szucs's Avatar
    I am on 2354 right now and after giving up on waiting for latest leaks, I will give this a go later tonight. just one question though, do I need to re-request for debug token to try and convert all the apks to bars once I load this OS?

    Posted via CB10
    A token is tied to a device not an OS, but it has a validity period. But I never tried it out, so maybe I'm wrong. But I wouldn't expect to have an issue about it. More likely that some of the Android APIs is not done yet, so it can cause you a few problems.

    Posted via CB10 from my Z10
    07-02-13 02:54 AM
  16. vulfadli's Avatar
    A token is tied to a device not an OS, but it has a validity period. But I never tried it out, so maybe I'm wrong. But I wouldn't expect to have an issue about it. More likely that some of the Android APIs is not done yet, so it can cause you a few problems.

    Posted via CB10 from my Z10
    Alright then I'm gonna have to find that out myself and will post it here if any issue. Main reason why I'm doing this over 2354 would be ARE 4.2.2. I'm taking my chance on all the working stuff right now just to see if jelly bean can make me happy. I certainly hope it will.

    Posted via CB10
    07-02-13 03:26 AM
  17. gooiee's Avatar
    Alright then I'm gonna have to find that out myself and will post it here if any issue. Main reason why I'm doing this over 2354 would be ARE 4.2.2. I'm taking my chance on all the working stuff right now just to see if jelly bean can make me happy. I certainly hope it will.

    Posted via CB10
    I'm using the same token across my different leaks. Once it expires, then u regenerate it

    Posted via CB10
    vulfadli likes this.
    07-02-13 06:53 AM
  18. 3ashgjoah's Avatar
    i see some 4.2.2 programs not working like instagram
    07-05-13 02:41 AM
  19. Suliman_Alawadh's Avatar
    in my q10 network just 2G in last update 10.2.0.341 how to use 3G & 4G ?
    and program's running without any problems like instagram ang Arabic language reform
    07-05-13 02:29 PM
  20. ravipiero's Avatar
    For the backup problem please try to change the version number, and load back apps first.

    About emoji support I'll try to make some new pictures.

    Posted via CB10
    how do you fix the BBM problem after downgrading? Mine took very long in associating BBM with BB id.
    07-06-13 12:28 PM
  21. Adam Szucs's Avatar
    The fix that works since then in initial setup do not sign in to BlackBerry ID, skip it. Then open up BBM and sign in from there.

    EDIT: Also, you might have to a security wipe to achieve that result.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    ravipiero likes this.
    07-06-13 12:49 PM
  22. ravipiero's Avatar
    The fix that works since then in initial setup do not sign in to BlackBerry ID, skip it. Then open up BBM and sign in from there.

    EDIT: Also, you might have to a security wipe to achieve that result.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Damn, just reloaded 341 back because of BBM issue.
    Anyway thanks for the output, will try and report back.

    2 AM in Singapore right now.

    EDIT: It worked!!!
    But all my contact display picture doesn't appear. Any solution for this?
    Last edited by ravipiero; 07-06-13 at 01:33 PM.
    07-06-13 12:57 PM
  23. bkim9324's Avatar
    How can I access the engineering screen? It seems doesn't work..

    Posted via CB10
    07-06-13 01:02 PM
  24. 3ashgjoah's Avatar
    the online video not working
    07-07-13 04:26 AM
  25. thej's Avatar
    ive loaded 10.2.0.341 on my device buy i cannot restore the data, blackberry link keeps giving me errors (like "you dont have a personal workspace on your device"), phone reboots, and nothing works

    any special way to restore data to a stl100-1?
    hey madoon, yours got rstored now?

    i downgraded to .1720 and .2354, and .4344 .. but restore did not complete is the error message i get.. i tried renaming the backup file as well.. help me if urs is working ?!
    07-07-13 02:01 PM
303 ... 10111213

Similar Threads

  1. How To: Update to a Leaked/Beta OS
    By DonNguyen in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 698
    Last Post: 04-20-12, 05:03 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 06-11-10, 06:43 PM
  3. How To: Update to a Leaked/Beta OS
    By DonNguyen in forum Storm OS Discussion
    Replies: 640
    Last Post: 07-26-09, 09:05 AM
  4. How to make BBM work for the Bold and 8900 running on OS 5.0
    By Touchpro247 in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 23
    Last Post: 07-23-09, 08:48 PM
  5. How to make a DVD copy on Mac OS X
    By JoyDave in forum Mac Users
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-08, 01:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD