07-10-14 04:10 PM
63 123
tools
  1. etnt7's Avatar
    I have a Z30 and I don't have a ringtone for an incoming call either. Email notifications work (I did the restore), but nothing for the phone calls. Even if I change my profile to vibrate - vibrate works for other notifications, just not calls. Anyone with ideas?
    Change your profile to vibrate, restart your phone and put your profile back to normal. This should work.

    Posted via CB10
    06-27-14 12:01 PM
  2. Wigley458's Avatar
    I have a Z30 and I don't have a ringtone for an incoming call either. Email notifications work (I did the restore), but nothing for the phone calls. Even if I change my profile to vibrate - vibrate works for other notifications, just not calls. Anyone with ideas?
    Just reload the settings bar from 700

    Why ME?
    06-27-14 01:52 PM
  3. etnt7's Avatar
    I have a Z30 and I don't have a ringtone for an incoming call either. Email notifications work (I did the restore), but nothing for the phone calls. Even if I change my profile to vibrate - vibrate works for other notifications, just not calls. Anyone with ideas?
    Just reload the settings bar from 700

    Why ME?
    Just change your profile to vibrate, restart your phone and put your profile back to normal. This should work.

    I think this way is easier. /=)



    Posted via CB10
    06-27-14 02:19 PM
  4. Wissam Karaky's Avatar
    For the phone ring all solutions did not work for me.. I had to sideload the settings bar from the 140 leak.. it is now working.. but the alarm is still a no go..
    06-28-14 06:06 AM
  5. petertinh's Avatar
    Just reload the settings bar from 700

    Why ME?
    Settings and settings account or only settings?

    Posted via CB10
    06-28-14 06:12 AM
  6. amanago's Avatar
    We all know that there are limitations in 10.3.0.700 because it is a Developer OS. But, if you follow this procedure, you will have an OS that has almost all the features working.

    Doing this will result in a HUB with Triage mode working and a camera with all options, including Panorama. The only things that don't work are Universal Search/Voice Assistant and Remote File Access. There may be others but I have not encountered them or forgot.

    These are the step:

    1. Install 10.3.0.296. This step is not needed if you are already on 10.3.0.296.

    2. Connect your BlackBerry to BlackBerry Link and do a custom backup. Back up "Settings" only.

    3. Install 10.3.0.700.

    4. In Link, restore the custom backup of Settings that you did in Step 2. The device will reboot.

    5. Using Chrome or Sachesi, install the package of .10.3.0.296 bars that are missing from 10.3.0.700.

    6. Using Link, once again restore the custom backup of Settings. I don't know if it is necessary to do this again but I did it and it didn't do any harm.

    7. When you reboot, add accounts and apps as you would normally.

    Posted via CB10
    Thanks for this. It worked for me.
    06-28-14 06:20 AM
  7. PowderJockey's Avatar
    I backed up and then ran the 10.3.0.700 install file. Then sideloaded the new .bar files and prior to restoring and also after restoring, Docs-To-Go, Music, Video all would not open. The app flashes on the screen and then nothing.

    What did i do wrong?
    06-28-14 01:01 PM
  8. lawguyman's Avatar
    I backed up and then ran the 10.3.0.700 install file. Then sideloaded the new .bar files and prior to restoring and also after restoring, Docs-To-Go, Music, Video all would not open. The app flashes on the screen and then nothing.

    What did i do wrong?
    Which device do you own?

    Posted via CB10
    06-28-14 01:13 PM
  9. crailey01's Avatar
    What is the exact name of the .bar file from .700 that I need to reload?
    None of the ringtone solutions are working for me either.
    I am using an STL100-4 by the way.

    Thanks again!!!
    06-28-14 07:34 PM
  10. mradil's Avatar
    seems to be an update with complete bar files for.700

    anyone tested?

    ive downloaded but hesitant to go through all that again!

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-700-a-941849/
    06-28-14 07:43 PM
  11. crailey01's Avatar
    seems to be an update with complete bar files for.700

    anyone tested?

    ive downloaded but hesitant to go through all that again!

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-700-a-941849/
    Yes...I've tried this method as well as the Update .bar files for .700 and I still can't get my ringer to work.
    I've tried reloading the sys.settings.bar file from .442 and .296 with no success.
    06-28-14 07:55 PM
  12. mradil's Avatar
    Yes...I've tried this method as well as the Update .bar files for .700 and I still can't get my ringer to work.
    I've tried reloading the sys.settings.bar file from .442 and .296 with no success.
    how about alarms etc...?
    06-28-14 07:57 PM
  13. mradil's Avatar
    the method i used which seemed to work for me was once yoyuve installed the dev os...do a security wipe...then sideload the bars, reboot then setup accounts etc
    06-28-14 07:58 PM
  14. crailey01's Avatar
    how about alarms etc...?
    Nope...no luck on alarms either.
    06-28-14 07:58 PM
  15. crailey01's Avatar
    the method i used which seemed to work for me was once yoyuve installed the dev os...do a security wipe...then sideload the bars, reboot then setup accounts etc
    Are you doing as SIC Wipe before installing the OS?
    06-28-14 08:00 PM
  16. mradil's Avatar
    Are you doing as SIC Wipe before installing the OS?
    no
    06-28-14 08:05 PM
  17. mradil's Avatar
    Nope...no luck on alarms either.
    i use hub++ anyways so i can get round the ringer but the alarm is an issue

    any good android alarm apps to recommend?
    06-28-14 08:06 PM
  18. crailey01's Avatar
    no
    Are you using a Z10 or Z30?! I've read post where folks with a Q10 can't even get the OS to load past 100%. Maybe it's an unfixable glitch with the Z10 or something?!
    06-28-14 08:07 PM
  19. mradil's Avatar
    Are you using a Z10 or Z30?! I've read post where folks with a Q10 can't even get the OS to load past 100%. Maybe it's an unfixable glitch with the Z10 or something?!
    z30...not sure about the others im afraid. considering its a dev os and so much missing i guess there is no definative answer till we get a proper full leak or release
    06-28-14 08:09 PM
  20. PowderJockey's Avatar
    Which device do you own?

    Posted via CB10
    Z10
    06-28-14 10:56 PM
  21. najawah's Avatar
    For the phone ring all solutions did not work for me.. I had to sideload the settings bar from the 140 leak.. it is now working.. but the alarm is still a no go..
    usually changing the settings bar changes not than just the ringer, u may lose some other features in settings. did anything else change for you?
    06-28-14 11:54 PM
  22. slgta's Avatar
    usually changing the settings bar changes not than just the ringer, u may lose some other features in settings. did anything else change for you?
    is it the settings bar or the phone-settings bar that we should reload to try to fix the ringer?
    06-29-14 12:23 AM
  23. teostar's Avatar
    is it the settings bar or the phone-settings bar that we should reload to try to fix the ringer?
    I have no idea... tried the "settings" bar from 140, 296, and 442. still nothing works with incoming calls, all other notifications seems to be working though. But if I can't find somehow that works I'll have to downgrade back to 296, or 10.2.1 because I able to get my calls.

    Posted via CB10
    06-29-14 12:27 AM
  24. Gerzon's Avatar
    Thanks, I have a Z10 STL100-2, OS 10.3.0.700 already installed and worked smoothly.
    06-29-14 01:37 AM
  25. plain's Avatar
    I have no idea... tried the "settings" bar from 140, 296, and 442. still nothing works with incoming calls, all other notifications seems to be working though. But if I can't find somehow that works I'll have to downgrade back to 296, or 10.2.1 because I able to get my calls.

    Posted via CB10
    Change profile to vibrate and do hard reset, after reboot set back the profile to normal. I did and working to me.

    Posted via CB10
    teostar likes this.
    06-29-14 04:16 AM
63 123

Similar Threads

  1. Updated .bar files for 10.3.0.700
    By Adam Szucs in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 775
    Last Post: 10-02-14, 09:33 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 11:02 PM
  3. Android L VS. BlackBerry 10
    By dp4cb in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 06:15 PM
  4. Restoring Data to different Z10 using Link
    By Muzz The Great in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 01:55 PM
  5. Torrent Download on BlackBerry 10
    By rishabharora in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-14, 12:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD