1. engelscdr's Avatar
    Hi to everyone! I use a Z10 that runs on OS 10.3.0.1418. I recently added a new Gmail account on top of another Gmail and Yahoo mail. There's notification sound for new mails in my first Gmail, but no sound for incoming mails on the second Gmail and on the Yahoo mail.

    I've had this issue before with the official 10.2.1. I was able to solve it by locating the bell icon under the email account settings, and switching on the sound. But the same is absent on OS 10.3.0.1418.

    Hope you can help me solve this issue. Thank you!
    01-25-15 08:50 PM
  2. deezy87's Avatar
    Go to notifications, and select the notification you're wanting to work with.

    Go to 'Custom App Notification' and toggle your settings there.

    Select email and turn on sound that way.

    Posted via CB10
    01-25-15 09:12 PM
  3. engelscdr's Avatar
    Yes, thanks a lot deezy87! It was under Notifications, not Hub Account Settings. Silly me.
    01-25-15 10:44 PM

Similar Threads

  1. Clash of clans on BB10
    By moctezumagj in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 6
    Last Post: 01-27-15, 10:00 AM
  2. GMT bug on iPhone.
    By bmorgan67 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 01-25-15, 09:45 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-25-15, 09:34 PM
  4. How do I add a second email account to the Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-15, 07:58 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-25-15, 07:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD