08-06-14 05:59 AM
224 ... 6789
tools
  1. bmoney1229's Avatar
    Have you noticed any change in OS overall smoothness (beside android runtime improvement)?

    Posted via CB10
    For me 10.2.1.3175 seems way smoother, even loaded down with apps/games. transitions, opening folders, etc. take a split second longer on 10.2., but I think that's what makes it seem smoother. I'm confident that later builds will have this worked out

    Posted via CB10
    05-30-14 07:12 PM
  2. Joey Vajda's Avatar
    Your streaming issue stems from the Bluetooth capability of the OS, it doesn't output through the A2DP profile, same thing has happened with my JawBone earpiece. Noticed it yesterday. My playbook doesn't automatically reconnect to my phone when it's within range either. Its such a PITA, because you never realize how important something is until you don't have it or it doesn't work correctly. Ever had a hurt finger???
    Yes, glad I'm not the only one! Unfortunately it's sheity circumstances, but it's good we share this.

    Is it a good idea to try other bar file from maybe .226?

    And yes! Finger pain is the worse, I am experiencing some of that hypothetically and with my index finger! Ughh

    Z30 STA100-5 10.3.0.442 with the loaded essentials
    Thachoc1 likes this.
    05-30-14 10:58 PM
  3. Javier Galiana's Avatar
    Hi everyone! and thanks for sharing knowledge
    I've a problem with vibration with ringtone. Does any one know how to solve this issue? I know and understand this is a leaked version.


    Thanks!
    05-31-14 07:36 AM
  4. Joey Vajda's Avatar
    Hi everyone! and thanks for sharing knowledge
    I've a problem with vibration with ringtone. Does any one know how to solve this issue? I know and understand this is a leaked version.


    Thanks!
    It's due to the setting bar file from this leak, sideload the settings bar file from .140, set notifications, then sideload the .442 or. 226 settings overtop, they should stay.

    Personally I am a "silent" phone guy, BeBuzz, screenflash after new notification, and the toasts are fine for me. So the setting issue does razzle me, I only keep calls on Loud and Vibrate .

    Z30 STA100-5 10.3.0.442 with the loaded essentials
    Javier Galiana likes this.
    05-31-14 02:50 PM
  5. golfpro's Avatar
    I have the issue if no ringtone when someone calls. Worked at first but after a reboot not working for incoming calls anymore. I've done some searching but haven't found a fix. Has anybody had any success correcting this issue?

    Posted via CB10
    05-31-14 06:17 PM
  6. SirSti23's Avatar
    I have the issue if no ringtone when someone calls. Worked at first but after a reboot not working for incoming calls anymore. I've done some searching but haven't found a fix. Has anybody had any success correcting this issue?

    Posted via CB10
    Yeah I haven't figured it out yet. It does come back working if you don't reboot for awhile lol. I tried side loading the other bars hut after reboot still a no go oh well. Other than that working great on my z30.

    Posted via CB10
    bBOLD723 likes this.
    05-31-14 07:00 PM
  7. Joey Vajda's Avatar
    I have the issue if no ringtone when someone calls. Worked at first but after a reboot not working for incoming calls anymore. I've done some searching but haven't found a fix. Has anybody had any success correcting this issue?

    Posted via CB10
    Have to:
    1. sideload .142 sys.setting.bar file, set notification settings to desired specifications after a reboot.

    2. Sideload the sys.setting.bar from your OS, then it will continue to function,

    maybe reboots mess with it... not tested by myself, but this is the only known fix, stop asking, if you tried it, and it didn't work, and are still unhappy, then restore device to your carriers latest and greatest.

    Z30 STA100-5 10.3.0.442 with the loaded essentials
    05-31-14 07:24 PM
  8. Numero12's Avatar
    Panorama function on camera rocks!
    Attachment 275412
    Attached Thumbnails How is 10.3 on your Z30?-img_20140601_164156_panorama.jpg  
    Thachoc1, Joey Vajda and MrMousey like this.
    06-01-14 06:31 PM
  9. amanago's Avatar
    How is 10.3 on your Z30?

    Fine. But phone is not ringing
    I got used to it anyway.
    06-03-14 05:47 AM
  10. Numero12's Avatar
    what is the function or use of the main screen Home icon? Apps are located after that screen... So?



    Posted via CB10 for BlackBerry Z30
    06-03-14 07:12 PM
  11. prithvi64's Avatar
    Call log in 10.3 is much improved with photo. In spite of much hype about 3174, I am continuing with 10.3 with hope to get a stable OS leak soon.

    Prithvi posted thru CB10 by Z30 (10.3.0.296/441)
    06-03-14 07:50 PM
  12. Jsolts's Avatar
    My radio is horrible on Z30STA100-5/10.3.0.296

    Almost every call either directly to voice mail, or it shows a missed call but does not ring.

    Anyone got any suggestions?


    Posted on a Post-It!
    06-03-14 08:44 PM
  13. SteelGreek's Avatar
    My radio is horrible on Z30STA100-5/10.3.0.296

    Almost every call either directly to voice mail, or it shows a missed call but does not ring.

    Anyone got any suggestions?


    Posted on a Post-It!
    Try reflashing the radio file only if you feel as though it's the radio. I don't personally have a calling issue.

    Posted with a Verizon Z30 running 10.3.0.296/441 and CB10. My channel with zero subscribers but has Frenchie pics
    06-04-14 06:29 PM
  14. Neeters's Avatar
    what is the function or use of the main screen Home icon? Apps are located after that screen... So?



    Posted via CB10 for BlackBerry Z30
    I'm curious about that too actually. Finally took the plunge and put 10.3 on my Z30...? amazing!!! Love it.

    Posted via CB10
    06-08-14 02:04 PM
  15. Philip Stenjajev's Avatar
    There's actually one thing I noticed this afternoon, instant previews don't pop up for me for BBM. I checked the settings and it's on. Texts, emails and the other applications have the instant preview. Anyone got a suggestion?

    Posted via CB10
    06-08-14 02:23 PM
  16. san_mar's Avatar
    Really nobody with such problem??

    Still cannot solve it, but investigating deeper, found the following:
    OS 10.2 displays phone numbers in call logs without spitting into blocks with space separator.
    When loaded 10.3 without any restore from a backup and made some calls from contact list, all were displayed in call log with matched properly contact names.
    After further selective restore from Link backup, restored log shows only called numbers. split into blocks of digits, and no contact names matched
    Any calls made since that time from contact list, also don't match in call log.
    Seems, that restore sets a hidden parameter for splitting/formatting phone numbers (unless couldn't find this parameter).

    Any ideas?
    So far only me with this problem?
    Can't belive...
    06-08-14 03:02 PM
  17. Jsolts's Avatar
    So far only me with this problem?
    Can't belive...
    Not quite sure what you mean.

    Please post a screenshot


    Posted on a Post-It!
    06-08-14 07:46 PM
  18. san_mar's Avatar
    Not quite sure what you mean.

    Please post a screenshot


    Posted on a Post-It!
    How is 10.3 on your Z30?-img_20140609_082842.png

    OK, so attached (phone numbers “painted” due to obvious reason)
    As you see, all entries in call log are displayed as „Unknown” phone numbers, although all of them are from my contact list.
    06-09-14 01:41 AM
  19. yohannrjm's Avatar
    10.3 seems to work really well on my Z10. It is responsive, looks nice, and suits my preferences.

    The only issue I've had is that the wifi keeps dropping or complaining that the signal is bad. I know this isn't a problem in my house as my other phones and my computers don't have this issue.

    Otherwise, this is a great update.

    Posted via CB10
    06-09-14 05:44 AM
  20. Jsolts's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140609_082842.png 
Views:	1712 
Size:	196.4 KB 
ID:	277139

    OK, so attached (phone numbers painted due to obvious reason)
    As you see, all entries in call log are displayed as Unknown phone numbers, although all of them are from my contact list.
    What version are you using? .296? Or did you load any of the. 442 bars on top?


    Posted on a Post-It!
    06-09-14 09:25 AM
  21. Numero12's Avatar
    What version are you using? .296? Or did you load any of the. 442 bars on top?
    How do I load. 442 apps into my. 296 and which are the added values to do it? Thanks!


    Posted via CB10 for BlackBerry Z30
    06-11-14 02:40 PM
  22. eyesopen1111's Avatar
    How do I load. 442 apps into my. 296 and which are the added values to do it? Thanks!


    Posted via CB10 for BlackBerry Z30
    Check out this thread:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=931114

    Posted via Z-10 100-3 running10.3.0.296/442 hybrid
    06-13-14 06:39 PM
  23. Resilience's Avatar
    couple bugs here and there but still daily-able.
    06-14-14 04:17 PM
  24. epee's Avatar
    My radio is horrible on Z30STA100-5/10.3.0.296

    Almost every call either directly to voice mail, or it shows a missed call but does not ring.

    Anyone got any suggestions?


    Posted on a Post-It!
    same here. i have downgraded it back to 10.2.1 after two weeks of use.

    Posted via CB10
    06-15-14 12:37 AM
  25. xxsashixx's Avatar
    My battery life is worse with 296 vs 3175, same apps installed

    Posted via CB10
    06-20-14 02:41 AM
224 ... 6789

Similar Threads

  1. Does anyone use the stock ear buds that come with your BlackBerry?
    By vanrickman in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 64
    Last Post: 05-25-14, 02:53 AM
  2. Snap2chat on 10.3
    By roberto1806 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 05-16-14, 08:37 AM
  3. 10.3.0.442 for STL100-1 fully working
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-14, 12:30 PM
  4. Knox is bringing the FIGHT to the Consumers!
    By ehroberts in forum News & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 05-12-14, 12:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD