1. zumi78878's Avatar
    So I have installed the new leak today on my Q10. Mine is a SQN100-1 (Bell). I followed the instructions exactly. I made a full backup, installed the new software using the exe file, then did a security wipe, then restored all my previous data. Everything is working well, except for the fact that I can't make any calls or receive any calls? I click on the contacts number I want to call then the screen darkens a tiny bit, and usually it would go to the calling screen, but now, instead of going to the call screen, the screen just brightens back up back to normal after about 2 seconds and It doesn't go to the calling screen. Any help would be appreciated! Thanks!
    12-30-13 01:19 AM
  2. Karabo26's Avatar
    Wipe and restore without settings. Hopefully it works

    Z10STL100-1/10.2.1.1925
    12-30-13 01:24 AM
  3. theravindra's Avatar
    HELP needed after installing 10.2.1.1925-img_20131230_125605.jpg

    I'm facing exactly the same issue on my Q10

    Updtd last nite

    Used the mega dwnld file for Q5/10

    Is it anything to do with the radio flashing that is mentioned in some posts of the thread?

    Posted via the Android CrackBerry App!
    Last edited by theravindra; 12-30-13 at 01:40 AM.
    12-30-13 01:24 AM
  4. zumi78878's Avatar
    I'm f
    facing exactly the same issue on my Q10

    Updtd last nite

    Used the mega dwnld file for Q5/10

    Is it anything to do with the radio flashing that is mentioned in some posts of the thread?

    Posted via the Android CrackBerry App!
    have you found a fix yet??
    12-30-13 01:38 AM
  5. theravindra's Avatar
    No

    Looking for some help as well

    Uploaded the pic with the radio details etc in case that helps
    12-30-13 01:41 AM
  6. zumi78878's Avatar
    No

    Looking for some help as well

    Uploaded the pic with the radio details etc in case that helps
    have u tried to wipe and restore without settings?
    12-30-13 01:45 AM
  7. theravindra's Avatar
    have u tried to wipe and restore without settings?
    I made a full back up
    Wiped
    Installed via apploader
    Wiped
    And restored the backup as is

    I don't mind losing all other settings etc just as long as I get my media and SMS backup

    Plz tell me where I am going wrong

    Posted via the Android CrackBerry App!
    12-30-13 02:04 AM
  8. QWKSNKE's Avatar
    Guys, QUIT doing security wipes after loading new OS's.

    Now, did you load the separate radio file?

    Posted via CB10. 10.2.1.1925 with 1259 camera/clock
    12-30-13 02:06 AM
  9. theravindra's Avatar
    Guys, QUIT doing security wipes after loading new OS's.

    Now, did you load the separate radio file?

    Posted via CB10. 10.2.1.1925 with 1259 camera/clock
    No I did not load any radio file separately

    I have uploaded the pic with the radio I have loaded

    Do I need to ?

    Posted via the Android CrackBerry App!
    12-30-13 02:08 AM
  10. k3cub's Avatar
    So I have installed the new leak today on my Q10. Mine is a SQN100-1 (Bell). I followed the instructions exactly. I made a full backup, installed the new software using the exe file, then did a security wipe, then restored all my previous data. Everything is working well, except for the fact that I can't make any calls or receive any calls? I click on the contacts number I want to call then the screen darkens a tiny bit, and usually it would go to the calling screen, but now, instead of going to the call screen, the screen just brightens back up back to normal after about 2 seconds and It doesn't go to the calling screen. Any help would be appreciated! Thanks!
    You may want to check your settings to see what radio you have and go back to Lengend's .1925 thread, go to the original post and download and install the .1899 radio for the Q10. Although the. 1925 leak says it includes the .1899 radio, many people, including myself, have found after installing .1925 that the .1899 radio did not install. I had a problem with not being able to make or receive calls after installing the leak and this fixed it for me. NOTE: recommend you do a hard restart using the volume key method after you install the radio. It's also possible that your problem, which is slightly different then the one I had, is being caused by having done a restore instead of a fresh reinstall of everything.

    CB10 VZW Q10 SQN100-2/Z10 STL100-4 10.2.1.1925
    theravindra likes this.
    12-30-13 02:19 AM
  11. zumi78878's Avatar
    I did a security wipe just now and now my phone won't go past the blackberry logo screen, it just keeps looping. what do i do? :S

    edit: nvm, fixed. it just kept looping cuz it was plugged to a charger. weird.
    12-30-13 02:23 AM
  12. tomsobon's Avatar
    guys if you're on Q10s, reload the latest radio .1899. you can find the link on the original thread of the leaked 10.2.1.1925

    best
    theravindra and zumi78878 like this.
    12-30-13 02:32 AM
  13. zumi78878's Avatar
    guys if you're on Q10s, reload the latest radio .1899. you can find the link on the original thread of the leaked 10.2.1.1925

    best
    this fixed everything. thanks
    12-30-13 02:35 AM
  14. theravindra's Avatar
    can someone please tell me how i can restore only the texts, call logs and pics from a full backup

    i dont need the emails/contacts/settings/apps etc
    i have them synced with my email accounts
    12-30-13 03:11 AM
  15. theravindra's Avatar
    installed the radio from legends post

    calls are coming in n going out real smooth

    still waiting for the help WRT restoring only media, texts and call logs from the full backup file

    thanks everyone
    12-30-13 04:44 AM

Similar Threads

  1. Need Battery Door for VZW Blackberry Z30
    By vr4corrado in forum BlackBerry Z30
    Replies: 43
    Last Post: 03-10-14, 10:46 PM
  2. Can't send/receive sms texts since 10.2.1.1925
    By bluejae in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-13, 07:32 PM
  3. Back on my z10 and 10.2.1.537
    By bakron1 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 12-30-13, 05:23 PM
  4. Features in 10.2.1.1925
    By PatelHrishikesh in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 12-30-13, 06:07 AM
  5. Serious need of help please! JVM Error 545/password?
    By Jenna Cathcart in forum BlackBerry Torch 9800
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-13, 10:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD