1. dodgerfan_nyc's Avatar
    Greetings fellow crackberrians.

    I don't know how, but I accidentally deleted my 10.2.0.1047 browser only on my Q10 this morning.
    My only thought to fix it, while at work, is to re-install the whole OS.
    However...the MEGA site keeps on freezing up on me.

    Can someone please help me by providing a mirror for the full Q10 10.2 OS?
    Or, is there a way to download/reinstall JUST the 10.2 Browser?

    This situation is severely handicapping my productivity...lol.

    HELP ME PLEEEEEEEEEEEASE.

    -Very Grateful!
    Last edited by dodgerfan_nyc; 08-06-13 at 03:37 PM.
    08-06-13 03:27 PM
  2. pkcable's Avatar
    If you can find the browser .bar you can have Sachesi install it.
    08-06-13 03:49 PM
  3. dodgerfan_nyc's Avatar
    Do you know what the browser version would be?
    I have tried searching everywhere for

    browser 10.2.0.1047 .bar
    08-06-13 03:54 PM
  4. Hamilton Guy's Avatar
    I searched the word "Mirror" in the 1047 leak thread and saw a file factory mirror and a dropbox mirror. Try one of them.
    08-06-13 03:57 PM
  5. qwertycrack's Avatar
    Thanks hamiltonguy.

    I had already tried those links but it seems that site is blocked.
    Not too many are, but that one is.



    Posted via CB10
    08-06-13 04:02 PM
  6. qwertycrack's Avatar
    Oh...I never noticed the Dropbox one. Let me double check.

    Posted via CB10
    08-06-13 04:02 PM
  7. Hamilton Guy's Avatar
    Oh...I never noticed the Dropbox one. Let me double check.

    Posted via CB10
    Let me know if you can get at that, the only other suggestion I have is that I could download it and try uploading to google drive (I think I can do that, never tried before) if you can access that.
    08-06-13 04:22 PM
  8. dodgerfan_nyc's Avatar
    Let me know if you can get at that, the only other suggestion I have is that I could download it and try uploading to google drive (I think I can do that, never tried before) if you can access that.
    Thanks so much for your willing disposition to help me out.
    The dropbox links were history by the time I looked. Luckily, 2 or 3 posts below that one is a Google Drive link.

    It is going SUPER SLOWLY, but it is better than nothing.

    Thanks again for your help.
    08-06-13 04:37 PM
  9. dustmalik's Avatar
    First of all, I don't see how you could have accidentally deleted your browser. A browser is a permanent app, which means it can't just be long clicked on and deleted. Except you extracted and sideloaded a browser over it, which would remove it's permanent status. If what you mean is, your browser somehow disappeared, then a hard reset like holding down the volume up and down keys until the device reboots might solve such issue. If you are an STL 1 user, then press and hold the power button until the device reboots.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    Last edited by dustmalik; 08-06-13 at 05:18 PM.
    08-06-13 04:49 PM
  10. qwertycrack's Avatar
    No...it is GONE, gone.

    Not sure how it happened, but maybe while I was fiddling w different debug versions of spotify.

    Oh well...I'm just going to go the long route of reinstalling the whole OS.

    Posted via CB10
    08-06-13 04:55 PM

Similar Threads

  1. Google Maps 7.0.2 beautiful on 2.0.1047!
    By Young Z in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 264
    Last Post: 10-13-13, 11:34 PM
  2. Problem with software release 10.1.0.4181
    By Mark Mulholland in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-13, 01:36 PM
  3. Can anyone verify BeMaps 10 works for Japan?
    By Takashi Takeuchi in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-13, 05:37 PM
  4. Having Trouble Backing up my Q10 with BB Link
    By somenextgeezer in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-13, 12:57 AM
  5. Can anyone verify BeMaps 10 works for Japan?
    By Takashi Takeuchi in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-13, 02:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD