1. ikalinin's Avatar
    black screen with excl point and bberror.com/bb10-0004 error
    cant connect to install new radio. do i have to reload software??
    booo
    09-06-14 01:34 PM
  2. mendez777's Avatar
    you have to reload software with correct radio with autoloader

    Posted via CB10
    ikalinin likes this.
    09-06-14 01:38 PM
  3. ikalinin's Avatar
    i was hoping there is a work around. all my backup files are at work... will have to manage somehow on the 'ancient' 10.2.1 :/
    09-06-14 01:42 PM
  4. mendez777's Avatar
    whatever you can build an autoloader only with the correct radio and try to install only radio file with .exe

    Posted via CB10
    ikalinin likes this.
    09-06-14 01:47 PM
  5. Al Ranson's Avatar
    A radio autoloader would do the trick.

    Posted via CB10
    ikalinin likes this.
    09-06-14 01:55 PM
  6. ikalinin's Avatar
    i already reloaded via link
    thanks guys.
    09-06-14 01:59 PM
  7. yhamaie's Avatar
    black screen with excl point and bberror.com/bb10-0004 error
    cant connect to install new radio. do i have to reload software??
    booo
    http://us.blackberry.com/support/err...bb10-0004.html

    BB10-0004

    The device will not start up because incompatible device radio software has been loaded on the device.

    Posted via CB10
    09-06-14 03:19 PM
  8. xsacha's Avatar
    i already reloaded via link
    thanks guys.
    You had an incompatible radio installed.

    Flashing a radio via autoloader would be non-destructive and would fix your issue.
    Sorry that you reloaded via link
    09-07-14 03:35 PM
  9. mrjmc99's Avatar
    Try rebooting a few times, I accidentally did this once and after a few reboots it reverted to the previous radio on its own and booted up. I think you need to hold the power button down to shut it off.

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-07-14 03:51 PM
  10. ikalinin's Avatar
    Actually happy I did a clean install. A lot of people were saying to not restore, I now see why. It's definitely less buggy.

    Thanks for all the advice guys. That's why I love this community!

    Posted via CB10
    09-07-14 11:38 PM
  11. mrjmc99's Avatar
    Sounds like you had the wrong autoloader to begin with , a restore wouldn't have given you that error. Good luck

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-08-14 05:59 AM

Similar Threads

  1. Please help! Z30 won't connect to BBLink on wifi
    By LooyDaSixteenth in forum BlackBerry Z30
    Replies: 9
    Last Post: 09-08-14, 12:30 PM
  2. help with whatsapp
    By sreejithkrishna in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-14, 05:31 PM
  3. got the error "Google Services Has Stopped"
    By ValleyEagle in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-14, 03:43 AM
  4. Can't install autoloader_10.3.0.1154 for Z10 STL-100
    By kumarsanjeev82 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 09-07-14, 02:30 AM
  5. Q10 Calender help
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-14, 03:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD