1. legaldeejay's Avatar
    I have read several threads about how to install leaks. One thing I am not clear on is whether after doing a backup, I should do a security wipe first, and then run the Autoloader, which will do a second security wipe. Thanks.
    08-15-13 11:45 AM
  2. Warlack's Avatar
    You can, however it is not necessary.

    It is recommended to do a security wipe after the install to ensure everything works fine. If you don't do it chances are that all will be working fine anyways. It is just a precautionary measure in case something is not working right. Better save than sorry ;-)

    Posted via CB10
    Kris Simundson likes this.
    08-15-13 11:49 AM
  3. legaldeejay's Avatar
    Thanks. I only ask because I believe I read in the 1047 Leak thread that people were having trouble and it was recommended you security wipe first before installing the leak.
    08-15-13 01:36 PM
  4. newcollector's Avatar
    Just so you will know, I have had no problems running 1047 and I did not do the security wipe first. I have done a wipe after the install and then restored the apps, settings and data through Link. So far everything has run smoothly.
    08-15-13 01:53 PM
  5. Hamilton Guy's Avatar
    Just so you will know, I have had no problems running 1047 and I did not do the security wipe first. I have done a wipe after the install and then restored the apps, settings and data through Link. So far everything has run smoothly.
    +1
    08-15-13 04:18 PM
  6. trinichindian's Avatar
    Just so you will know, I have had no problems running 1047 and I did not do the security wipe first. I have done a wipe after the install and then restored the apps, settings and data through Link. So far everything has run smoothly.
    +1

    >Zedding since the beginning<
    08-15-13 04:32 PM

Similar Threads

  1. Amber Alert Questions
    By lang007 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-13, 08:45 PM
  2. Keyboard - Questions About the Q5 in Denmark
    By HGreen in forum BlackBerry Q5
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-13, 03:45 PM
  3. Trouble after installing 10.2.0.1157
    By Madness09 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 08-15-13, 12:25 PM
  4. Music Application Question
    By Tater Tots in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-13, 10:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD