07-27-13 04:59 AM
517 1234 ...
tools
  1. masterscarhead1's Avatar
    Do you have core os for Q10 (SQN100-3), without radio file?
    Use sachup to extract it
    What radio would you put it on? 340 I presume?
    06-21-13 05:53 AM
  2. babaroga's Avatar
    Use sachup to extract it
    What radio would you put it on? 340 I presume?
    Yes. Will it work on Z stl100-1 with radio from alpha 341?
    Is this os build for Z or Q will have black themes?
    06-21-13 05:58 AM
  3. dustmalik's Avatar
    Yes. Will it work on Z stl100-1 with radio from alpha 341?
    Is this os build for Z or Q will have black themes?
    No. It won't work on STL 100-1.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    06-21-13 07:31 AM
  4. EdwardJason's Avatar
    D: no ST100-1 thanks though!

    Posted via CB10
    06-21-13 07:41 AM
  5. 3hb78ftg's Avatar
    You are right

    Lost whatsapp after the third reboot.


    Posted from CB10 via Z10
    From what I've seen in other threads, uninstall WhatsApp then do a fresh install. This has worked for quite a few and besides...it doesn't hurt to try.

    Silence...for I have spoken.
    06-21-13 08:04 AM
  6. Daveensannie's Avatar
    From what I've seen in other threads, uninstall WhatsApp then do a fresh install. This has worked for quite a few and besides...it doesn't hurt to try.

    Silence...for I have spoken.
    That will work but only untill you reboot again, than whatsapp will be lost again, strange but true
    06-21-13 08:21 AM
  7. wsloan311's Avatar
    yes this can happen people. sorry forgot to mention that. dont stress or worry tho. as akure just stated. you just run the autoloader again and all good. no need to re wipe at all.
    Did the same to me, worked after re-load
    06-21-13 09:29 AM
  8. golfpro's Avatar
    Anyone running this on Q10? Just wondering which radio file is best and if the radio file is available on its own? I'm not having much luck splitting it with Sachup. Thank you!
    06-21-13 09:32 AM
  9. Wigley458's Avatar
    You are right

    Lost whatsapp after the third reboot.


    Posted from CB10 via Z10
    I edited OP. For some reason when doing set up in that order. I got whatsapp to fully stay and work.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-21-13 09:35 AM
  10. Wigley458's Avatar
    Do you have core os for Q10 (SQN100-3), without radio file?
    No. I don't. But u can pull it with sachi.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-21-13 09:37 AM
  11. DarwinMejia's Avatar
    what android player is on this
    06-21-13 11:15 AM
  12. sdgandhi's Avatar
    Hope this is full working autoloader...
    06-21-13 11:15 AM
  13. Wigley458's Avatar
    what android player is on this
    Not jelly bean

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-21-13 11:19 AM
  14. Asmooh's Avatar
    i get a network error all the time when downloading
    06-21-13 11:32 AM
  15. Wigley458's Avatar
    i get a network error all the time when downloading
    Use chrome and make sure ur signed into ur Google account. Actually. It works in any browser. Or shud. But u have to be signed in. I just checked, and all working fine.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-21-13 11:42 AM
  16. Daveensannie's Avatar
    Do I have to load a backup to make WhatsApp stay in the hub? Or can I pass that step?
    06-21-13 11:48 AM
  17. Asmooh's Avatar
    Use chrome and make sure ur signed into ur Google account. Actually. It works in any browser. Or shud. But u have to be signed in. I just checked, and all working fine.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    i am and i do
    06-21-13 11:51 AM
  18. Wigley458's Avatar
    i am and i do
    well, sorry, can't help then. must be something with your network your on. as I have tried it on 4 diff computers and it works just fine. Don't know what to say.
    06-21-13 12:03 PM
  19. Wigley458's Avatar
    Do I have to load a backup to make WhatsApp stay in the hub? Or can I pass that step?
    no, just make sure you re install whatsapp after everything else is done
    Daveensannie likes this.
    06-21-13 12:03 PM
  20. shotgunboss's Avatar
    DL now, thanks will give it a try
    06-21-13 12:06 PM
  21. Daveensannie's Avatar
    BTW Cascades settings are not working with this one
    06-21-13 12:35 PM
  22. Niels B's Avatar
    Uj

    Z10 STL100-2 OS10.1.0.2354 radio 1917
    06-21-13 12:37 PM
  23. anon(1341046)'s Avatar
    I tried this build but it would not restore my backup. I just reverted to the Telus 10.1. Was only able to restore a couple week old backup, however my battery life is very good. On 10.2 I was only getting 5-6 hours on a charge. Today it is almost 1 pm and I am still at 48%. On my old 9780 and the 9700 I was getting 2 days easy!

    Posted via CB10
    06-21-13 12:50 PM
  24. Daveensannie's Avatar
    One other thing is that BeBuzz is working with this build, going to try to reboot now and see if whatsapp will be in the hub after

    EDIT: Whatsapp gone after reboot
    06-21-13 12:57 PM
  25. Asmooh's Avatar
    how do i get rid of the cpu / mem thing under?
    06-21-13 12:59 PM
517 1234 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.2354 Autoloader for STL100-2//3/4
    By SCrid2000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1250
    Last Post: 07-04-13, 01:39 PM
  2. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 10:10 PM
  3. Full Housing for a BB Pearl 8130
    By enc219 in forum BBOS Phone Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-10, 08:04 PM
  4. new full housing for pearl 8130
    By John Yester in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-09, 08:24 PM
  5. Full retail for Storm
    By bimmerfest in forum BlackBerry Storm
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-08, 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD