07-27-13 03:59 AM
517 ... 1516171819 ...
tools
  1. PowderJockey's Avatar
    Don't know if this has been brought up. I just reloaded this leak without the memory wipe and worked like a charm this time. Restore was smooth.
    Has anyone noticed when toy try to bridge to PlayBook it says "PlayBook must be updated". Is that a sign of bb10?

    Posted via CB10
    Just connected to my PlayBook via BlackBerry Bridge and no problem. Entered the pass code and off of went.

    ZED-10 For the person on the move! OS 10.2.0.93
    06-26-13 03:51 PM
  2. anon(1341046)'s Avatar
    I had issues with the security wipe so may try it again without like you. Did you also restore the data in stages as suggested or all at once?
    I did it one at time
    06-26-13 05:22 PM
  3. ronconet's Avatar
    Loaded 10.2.0.93 and am looking for some help. I cannot load android programs and just get a black screen with a blue loading bar at the bottom. Followed instructions as listed in this thread. Any tips or tricks to fix? Really want to give the OS a shot. Thanks.


    Posted via CB10
    06-26-13 05:35 PM
  4. ARWestenberger's Avatar
    Did u include a wipe in ur process

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    Hey I'm sorry to bother you, but I have one small problem with the leak. I have been getting random reboots over night, and today I just got one while I wasn't using the phone. I didn't do a security wipe when I installed the autoloader, and everything is working well for me aside from that. Any way I can fix this without reloading the OS? Don't want to have to set up everything again until a new 10.2 leak appears, unless I have to. Sorry to take up your time, and thank you in advance for any help you can provide. I have the Verizon STL-4, never had reboots when it was the stock OS, if that helps.

    Posted via CB10
    06-26-13 06:26 PM
  5. Wigley458's Avatar
    Loaded 10.2.0.93 and am looking for some help. I cannot load android programs and just get a black screen with a blue loading bar at the bottom. Followed instructions as listed in this thread. Any tips or tricks to fix? Really want to give the OS a shot. Thanks.


    Posted via CB10
    Just open a couple. And close them. Then wait like 20-30 mins before trying again. Then they will open. And work from that point on. For some reason. Android runtime takes a bit to get going. Just keep trying and they will pop up. Sometimes a reboot works. But I always just wait for it. But I do have to open one or two first the first time for it to get going after a install of os.



    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-26-13 06:39 PM
  6. Wigley458's Avatar
    Hey I'm sorry to bother you, but I have one small problem with the leak. I have been getting random reboots over night, and today I just got one while I wasn't using the phone. I didn't do a security wipe when I installed the autoloader, and everything is working well for me aside from that. Any way I can fix this without reloading the OS? Don't want to have to set up everything again until a new 10.2 leak appears, unless I have to. Sorry to take up your time, and thank you in advance for any help you can provide. I have the Verizon STL-4, never had reboots when it was the stock OS, if that helps.

    Posted via CB10
    I'm sorry to say buddy. That it's a re load for you. And YES. Do a wipe first now be of you do. But then don't do it again after u reload.

    I have never had a reboot issue. And there is no fix other than reload os.

    Btw. If you want to wait for a new 10.2 instead. Well. I can tell you a secret. It will be a while before that happens still. I'm sorry to say.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-26-13 06:41 PM
  7. ARWestenberger's Avatar
    I'm sorry to say buddy. That it's a re load for you. And YES. Do a wipe first now be of you do. But then don't do it again after u reload.

    I have never had a reboot issue. And there is no fix other than reload os.

    Btw. If you want to wait for a new 10.2 instead. Well. I can tell you a secret. It will be a while before that happens still. I'm sorry to say.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    Ok, one more question, if I security wipe, will everything from my sim go too? Should I take it out before doing all of this?


    Posted via BlackBerry Zee10
    06-26-13 06:42 PM
  8. ARWestenberger's Avatar
    Ok, one more question, if I security wipe, will everything from my sim go too? Should I take it out before doing all of this?


    Posted via BlackBerry Zee10
    Not sim, SD card


    Posted via BlackBerry Zee10
    06-26-13 06:44 PM
  9. Wigley458's Avatar
    Not sim, SD card


    Posted via BlackBerry Zee10
    No need. The sd card doesn't get touched on a wipe or anything u do to ur phone.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-26-13 06:49 PM
  10. ARWestenberger's Avatar
    No need. The sd card doesn't get touched on a wipe or anything u do to ur phone.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    Thank you, as always you have been a huge help. Doing this now, will report back tomorrow morning if the reboots don't stop... You rock Wigley!

    Posted via BlackBerry Zee10
    06-26-13 06:52 PM
  11. ARWestenberger's Avatar
    No need. The sd card doesn't get touched on a wipe or anything u do to ur phone.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    So, I am in the middle of the security wipe and my screen is completely black but not off and the red light is solid, is this normal?
    06-26-13 07:15 PM
  12. Yosep Wow's Avatar
    Does anyone able to resolve whatsapp that does not appear on the hub? Please advice

    Thx
    Yosep - Indonesia
    Z10. 10.2.0.93

    Posted via CB10
    06-26-13 07:37 PM
  13. Wigley458's Avatar
    So, I am in the middle of the security wipe and my screen is completely black but not off and the red light is solid, is this normal?
    Give it time. About 30 mins to do its thing. It will turn on off. And on and off. If it's off. And doesn't come back for a long while. Push the power button. It will cycle again. I know. A bit finicky. But at end. It will be clean. And it will either just turn off completely. Till u turn back on. Or show plug to computer. At that point redo the os

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-26-13 07:42 PM
  14. Wigley458's Avatar
    Does anyone able to resolve whatsapp that does not appear on the hub? Please advice

    Thx
    Yosep - Indonesia
    Z10. 10.2.0.93

    Posted via CB10
    No. Other than trying to delete it and reboot then r install. But that doesn't always work either.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-26-13 07:42 PM
  15. ARWestenberger's Avatar
    Give it time. About 30 mins to do its thing. It will turn on off. And on and off. If it's off. And doesn't come back for a long while. Push the power button. It will cycle again. I know. A bit finicky. But at end. It will be clean. And it will either just turn off completely. Till u turn back on. Or show plug to computer. At that point redo the os

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    So it has been about 45 minutes since I started the wipe, how long should I wait before i get nervous? It has been blank with the red light for the majority of the time... I know I sound like a noob right now, but I am already nervous about it, stuff like this gets me weary...

    Edit: It has now been an hour, how much longer should i wait, and if nothing changes should i pull the battery or something and then reload the OS? I am worried as well that my battery may die half way through this process, and if it does then what happens?
    Last edited by ARWestenberger; 06-26-13 at 08:16 PM.
    06-26-13 07:59 PM
  16. ARWestenberger's Avatar
    So it has been about 45 minutes since I started the wipe, how long should I wait before i get nervous? It has been blank with the red light for the majority of the time... I know I sound like a noob right now, but I am already nervous about it, stuff like this gets me weary...

    Edit: It has now been an hour, how much longer should i wait, and if nothing changes should i pull the battery or something and then reload the OS? I am worried as well that my battery may die half way through this process, and if it does then what happens?
    So I must apologize again, i didnt read that correctly, i pushed the power button, and it looks like we are back in business.
    06-26-13 08:18 PM
  17. ryankidd17's Avatar
    No. Other than trying to delete it and reboot then r install. But that doesn't always work either.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    yea, no luck here
    06-26-13 08:42 PM
  18. ARWestenberger's Avatar
    So first night after security wipe got a reboot at 2:30 AM. Hopefully just first night jitters.

    Posted via CB10
    06-27-13 08:47 AM
  19. Wigley458's Avatar
    So first night after security wipe got a reboot at 2:30 AM. Hopefully just first night jitters.

    Posted via CB10
    Well. I'm sorry to hear that. Let's hope it was just a settling issue. That wired tho. As I haven't heard of this till yours on this os.

    One thing I might ask tho. What's the story on ur sd card? Is it an old one from older phones ? A New one etc. ?

    it has been a known issue. And even in one of my phones that older sd cards don't play nice with bb10. And make them reboot occasionally. So the fix I did. Was backup sd to puter and then do format card from phone (it's important it's done from phone). Then just r input ONLY the important stuff you need from the backup file.

    You see, sd cards from older phones or just from any other phone. Have taken stuff from that phone and placed them in the sd card. And they shunt be there now. They act up with this phone. So need to be wiped correctly.

    Anyway. After doing that. My one phone never rebooted again. Ever.


    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-27-13 08:59 AM
  20. StringThing's Avatar
    Thanks very much for this file!

    It solved my ActiveSync issue and seems pretty stable. Works well for my day-to-day and I haven't run into any glitches so far.
    06-27-13 09:04 AM
  21. Wigley458's Avatar
    Thanks very much for this file!

    It solved my ActiveSync issue and seems pretty stable. Works well for my day-to-day and I haven't run into any glitches so far.
    Your more than welcome. Glad u like it.

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-27-13 09:33 AM
  22. Akure4Life's Avatar
    I am downgrading to 10.1 as this leak is really unstable for me. I gave to charge my phone every 3 hours. WhatsApp crashes intermittently and the phone just gets hot at random

    Posted from CB10 via Z10
    06-27-13 10:04 AM
  23. Wigley458's Avatar
    I am downgrading to 10.1 as this leak is really unstable for me. I gave to charge my phone every 3 hours. WhatsApp crashes intermittently and the phone just gets hot at random

    Posted from CB10 via Z10
    Have you ever done the wipe like the op states. Just sounds like u have to re do is all

    Just a thot

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-27-13 10:07 AM
  24. Gotwake424's Avatar
    I could not get my phone to do a security wipe after installing 10.2.0.93 from the autoloader in this thread

    Loads onto the phone fine, go to do a security wipe and it has been looping back to the security wipe screen, then the solid red light with blackscreen then back to the security wipe screen it's been about 2 hours so far. The first time I tired the sercuity wipe it made me reloaded the os giving me the "connect to pc" screen

    Looks like its back to 10.1 for me
    Last edited by Gotwake424; 06-27-13 at 02:45 PM.
    06-27-13 02:14 PM
  25. Wigley458's Avatar
    I could not get my phone to do a security wipe after installing 10.2.0.93 from the autoloader in this thread

    Loads onto the phone fine, go to do a security wipe and it has been looping back to the security wipe screen, then the solid red light with blackscreen then back to the security wipe screen it's been about 2 hours so far. The first time I tired the sercuity wipe it made me reloaded the os giving me the "connect to pc" screen

    Looks like its back to 10.2 for me
    Yes. It loops. But if it asks u to connect to puter. Its done. Just reload os. No need for another wipe. One wipe is good. But yes, it does tend to loop. And u have to sometimes keep pushing the power button to get it going again. But it will end. Shouldn't take more than 30 mins total tho

    Z10STL100-3/10.2.0.93 & Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-27-13 02:22 PM
517 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.2354 Autoloader for STL100-2//3/4
    By SCrid2000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1250
    Last Post: 07-04-13, 12:39 PM
  2. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 09:10 PM
  3. Full Housing for a BB Pearl 8130
    By enc219 in forum BBOS Phone Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-10, 07:04 PM
  4. new full housing for pearl 8130
    By John Yester in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-09, 07:24 PM
  5. Full retail for Storm
    By bimmerfest in forum BlackBerry Storm
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-08, 05:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD