07-27-13 04:59 AM
517 ... 1112131415 ...
tools
  1. Candelo114's Avatar
    Posted via CB10
    06-23-13 12:36 AM
  2. vecharo's Avatar
    Installed this last night and finished it up this morning.
    Key error I've found is in group text msgs.
    When I send a msg in the group I see it when I send it AND I then see it as a received message. So I send a msg "text 1" and see "ME: text 1"; then, after a second I see AND get a notification of a new text "Vivian" text 1"
    it's annoying but not the end of the world.

    i was able to restore with no issues. I did a security wipe but it seemed to hang, so I disconnected while the screen was black and re-ran the auto loader. After set up I did not do a wipe and haven't had an issue other than the test issue above.
    Mecca EL likes this.
    06-23-13 12:39 AM
  3. glimer4's Avatar
    Noticed that no Content count on the Device, no clicking sound in taking screenshots

    Attachment 174929

    Posted via CB10
    In mine, it does shows, both in device and smard card
    06-23-13 01:40 AM
  4. anon(5928073)'s Avatar
    Anyone have a problem with a security wipe loop? it just seems to be turning off and on while trying to wipe itself

    EDIT: I read previous posts, I wiped and reloaded twice. But ill skip the wipe this time! It must be extra squeaky clean by now! haha
    06-23-13 02:42 AM
  5. anon3700711's Avatar
    BBM Groups don't seem to work. Chats don't load. Solutions? Where can I reinstall BBM?
    06-23-13 04:31 AM
  6. Mecca EL's Avatar
    BBM Groups don't seem to work. Chats don't load. Solutions? Where can I reinstall BBM?
    I think this OS came with the alternate BBM Channel. If you feel like using the current Channels beta, download from here: https://beta.webapps.blackberry.com/...ct=index&item=
    log in with you device log in ID, and save the file to your desktop; plug your phone up, start the program, copy/paste the password - sent to your email - wait about 2 mins, and BBM should work like normal.
    Wigley458 likes this.
    06-23-13 05:14 AM
  7. Asmooh's Avatar
    I cannot even create a john message

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone using CB10
    06-23-13 07:36 AM
  8. cajunberry's Avatar
    Installed this last night and finished it up this morning.
    Key error I've found is in group text msgs.
    When I send a msg in the group I see it when I send it AND I then see it as a received message. So I send a msg "text 1" and see "ME: text 1"; then, after a second I see AND get a notification of a new text "Vivian" text 1"
    it's annoying but not the end of the world.

    i was able to restore with no issues. I did a security wipe but it seemed to hang, so I disconnected while the screen was black and re-ran the auto loader. After set up I did not do a wipe and haven't had an issue other than the test issue above.
    Thank you - the group text issue happen to me too! Spent hours trying to fix! Happy to know it is a bug!
    06-23-13 08:06 AM
  9. Crakzag's Avatar
    Did enjoy this version but became a nuisance after I rebooted and lost whatsapp but gained twitter. The final thing was losing media card and trying different ways to gain access which wasn't happening. Apps not so important but media is, strange enough is that I could access on neutron MP but not native and was not showing up in device info.

    Posted via CB10
    06-23-13 08:10 AM
  10. vecharo's Avatar
    just looked at media. Kinda jacked up. But am I correct that if I reload the auto loader and don't restore media just settings that I should be good to go since it will pull from my card?

    Posted via CB10
    06-23-13 09:43 AM
  11. Crakzag's Avatar
    It did work from my card after I removed and installed 1st time but after reboot, no luck. Worth a try maybe as reboot seemed to cure various issues, just not mine.

    Posted via CB10
    06-23-13 09:58 AM
  12. ARWestenberger's Avatar
    So it's the morning of day two for me, experienced a random reboot in the morning right before waking up, and all my messages did that weird MMS multiple contacts thing, deleted the conversations and started fresh. Everything else is working well though and batter life is good.

    Posted via CB10
    06-23-13 10:17 AM
  13. glimer4's Avatar
    interesting..what model that you have?
    06-23-13 11:59 AM
  14. marcati's Avatar
    I just finished loading and all programs running fine. Still a little slow, everything is still coming down.

    No issues with restore at all. Everything worked on the first go.

    I did not do a security wipe.

    Whatsapp is showing in my hub. No reboots yet.

    I'm running stl100-2.

    Let's see about battery life tmrw ;-)

    Posted via CB10
    06-23-13 01:08 PM
  15. anon(5928073)'s Avatar
    Morning of the first full day for me, love it so far. The OS is fast and I have not noticed any issues.

    It is EXTREMELY nice to have multiple alarms! I have noticed a couple new features too. The Clock app works flawlessly.

    I do not use whatsapp btw
    06-23-13 01:19 PM
  16. Wigley458's Avatar
    You also might notice the notifications for contacts area has changed as well. Instead of just having a huge long list of music to go thru to find the one u want. They have finally allowed search by folders and such and integrated the file manager into it. Thank god

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-23-13 01:22 PM
  17. golfpro's Avatar
    Ok, spent most of yesterday trying all kinds of OS/radio combinations on my Q10. Trial and error plus these forms has taught me so much! Everyone is so helpful here! My question is has anyone got this running on a Q10? I loaded it fine but like one other person mentioned, my PIN appears in all four corners of my screen??? I ask because of all the hybrids and OS's I tried this one seemed to be the fastest and smoothest! I'm hoping someone has been successful with this one? Thank you!

    Posted via CB10
    anon(5928073) likes this.
    06-23-13 02:26 PM
  18. Kris Simundson's Avatar
    Ok, spent most of yesterday trying all kinds of OS/radio combinations on my Q10. Trial and error plus these forms has taught me so much! Everyone is so helpful here! My question is has anyone got this running on a Q10? I loaded it fine but like one other person mentioned, my PIN appears in all four corners of my screen??? I ask because of all the hybrids and OS's I tried this one seemed to be the fastest and smoothest! I'm hoping someone has been successful with this one? Thank you!

    Posted via CB10
    Yes your Q10 pin will be super imposed on this OS, it's part of how BlackBerry identifies builds as alphas and betas

    Posted via CB10
    Wigley458 likes this.
    06-23-13 03:22 PM
  19. SDTRMG's Avatar
    I loaded this, I'm on Rogers and I got no data or mobile connection, is there a radio file I'm suppose t load.
    06-23-13 03:51 PM
  20. Super_Bot_J's Avatar
    Only issue I've found with the install
    1. unable to connect to payment service.

    Any suggestions?

    via Z10
    06-23-13 04:41 PM
  21. ctvette2003's Avatar
    Mine seem to be working good, battery life is much better. The only issue i have found is when i send an email the email becomes bond and shows as a new message in the HUB? Its very annoying.
    06-23-13 04:59 PM
  22. oaknut john's Avatar
    I cannot even create a john message

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone using CB10
    A me message?

    Posted via CB10
    06-23-13 05:16 PM
  23. SDTRMG's Avatar
    Wondering if someone could point me in the right direction Kris? Wiglet? I loaded this os and everything was working fine, after a restart I have no data or mobile connection?

    Think my radio file is failing is there any I can load to work with this 10.2 p, I'm on a stl003 Rogers network

    NEVERMIND: reloading os.
    Last edited by SDTRMG; 06-23-13 at 06:08 PM.
    06-23-13 05:52 PM
  24. rajbir01's Avatar
    Are you guys seeing whatsapp in the hub after a reboot? And are you able to restore from a 10.1 file?

    Posted via CB10
    06-23-13 05:52 PM
  25. Mecca EL's Avatar
    Only issue I've found with the install
    1. unable to connect to payment service.

    Any suggestions?

    via Z10
    Select an app for purchase, and touch the amount. When prompted to confirm the buy, cancel the buy. Go into settings, and select payment options. It should restore. Close BB World.
    Wigley458 likes this.
    06-23-13 05:58 PM
517 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.2354 Autoloader for STL100-2//3/4
    By SCrid2000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1250
    Last Post: 07-04-13, 01:39 PM
  2. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 10:10 PM
  3. Full Housing for a BB Pearl 8130
    By enc219 in forum BBOS Phone Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-10, 08:04 PM
  4. new full housing for pearl 8130
    By John Yester in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-09, 08:24 PM
  5. Full retail for Storm
    By bimmerfest in forum BlackBerry Storm
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-08, 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD