07-27-13 03:59 AM
517 ... 910111213 ...
tools
  1. Wigley458's Avatar
    i did reload twice but keep getting the Phone connecting to a PC icon so i just skipped that security wipe instead.
    Yes. Like iv mentioned before. Just reload the autoloader and DONT wipe again. No need. Its done. When I say reload. I don't mean reboot.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-22-13 11:25 AM
  2. Mitchell Thurber's Avatar
    This won't work for the Q10 SQN-1?

    Posted via CB10
    06-22-13 11:27 AM
  3. Mecca EL's Avatar
    Wigley458... good support for your thread, man!

    Posted via CB10
    Wigley458 likes this.
    06-22-13 11:34 AM
  4. taylorblackberry's Avatar
    Thank you WIGLEY
    Wigley458 and Mecca EL like this.
    06-22-13 11:39 AM
  5. caltrmptguy86's Avatar
    I cannot get Twitter to log in Anyone get theirs to work?
    06-22-13 11:41 AM
  6. Asmooh's Avatar
    Hey!

    This is 10.1.0.114!

    See picture, which one is right?

    FULL autoloader for STL003/10.2.0.93 Hybrid-img_00000014.png

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone using CB10
    06-22-13 11:43 AM
  7. Wigley458's Avatar
    I cannot get Twitter to log in Anyone get theirs to work?
    Reboot phone. Will work again

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    caltrmptguy86 likes this.
    06-22-13 11:46 AM
  8. djenkins6's Avatar
    This build was working great for about 15 hours. Then the browser froze and I couldn't even turn off using button, had to do battery pull. Now I can't open any kind of message in the hub, although I can navigate around the hub and long press on messages gives the dude menu options. The only thing not working is quick tap to open messages.

    Posted via CB10
    06-22-13 11:46 AM
  9. LP_Rigg's Avatar
    I just noticed that I don't have Facebook in my hub.

    Anybody experiencing this too?

    Posted from CB10 via Z10
    Mine is there, but if you figure out why it isn't let me know. May be a back door way to remove apps from the hub. I personally don't want FB in the hub.

    Posted via CB10
    06-22-13 11:48 AM
  10. Wigley458's Avatar
    This build was working great for about 15 hours. Then the browser froze and I couldn't even turn off using button, had to do battery pull. Now I can't open any kind of message in the hub, although I can navigate around the hub and long press on messages gives the dude menu options. The only thing not working is quick tap to open messages.

    Posted via CB10
    Yes. Can happen. Just do a restore of just the settings part. Shud fix it.

    Also. For those wondering. Here is better way to reboot phone. And without going into lots of detail, is a much better way to do it. Works better than a battery pull.

    Push and hold BOTH up and down volume keys at same time. Till phone turns off and keep holing till it boots up

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-22-13 11:50 AM
  11. FrankIAm's Avatar
    Is this version newer or older than 10.2.0.228?

    Posted via CB10
    Has 93 ever been greater than 228?
    06-22-13 11:56 AM
  12. caltrmptguy86's Avatar
    Reboot phone. Will work again

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    Hmmmm... Ok, that worked. But i had previously rebooted the phone and it hadn't worked. Oh well, it's working now. Thanks!
    06-22-13 11:57 AM
  13. taylorblackberry's Avatar
    i cant restore backup to phone . help please
    06-22-13 12:16 PM
  14. Wigley458's Avatar
    i cant restore backup to phone . help please
    Please read thru thread.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-22-13 12:22 PM
  15. ARWestenberger's Avatar
    Hey!

    This is 10.1.0.114!

    See picture, which one is right?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000014.png 
Views:	1367 
Size:	299.5 KB 
ID:	174868

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone using CB10
    Now that I have seen this I am curious as well. It's a hybrid, so maybe it is 10.1.0.114 mixed with 10.2.0.98. That may be why the tester is reading that way. Just a theory.... a game theory.

    (Bonus points to anyone who gets that reference)

    Posted via CB10
    06-22-13 12:25 PM
  16. Fryed2aCrisp's Avatar
    I have downloaded from the original post on page one...used "Bitser" to extract the BlackBerry 10.2.X.93 file. Installed it and rebooted my Z10 after it completed its install. I then put it into "Development Mode", and side loaded the two other bar files using DDPB program. I left it in Development Mode, and then launched BlackBerry Link again. I was prompted to unlock the device, so I entered the security code I had entered when I set Development Mode. Currently restoring Application Data files and Media files. 44% complete now. Next I plan to restore the Settings file... I'll let you know how this turns out!
    This worked GREAT ! No sound on a few games, as already recognized, all music saved works, Contacts are all there, too! Thanks a bunch, Wigley !!!!
    06-22-13 12:26 PM
  17. vulfadli's Avatar
    It's the weekend and this is where the party at . Still waiting on the battery report on this one before I make a move from 2354. Anyone?

    Posted via CB10
    06-22-13 12:29 PM
  18. NightSlayer's Avatar
    I'm not able to actually open most emails in my hub. I've deleted and re-added accounts. It's not account dependent. I tap them, and they give the little flash that they always have, but they never open.

    I've tried searching the forums, but either it's new or I'm not searching the right term.
    06-22-13 12:30 PM
  19. Wigley458's Avatar
    I'm not able to actually open most emails in my hub. I've deleted and re-added accounts. It's not account dependent. I tap them, and they give the little flash that they always have, but they never open.

    I've tried searching the forums, but either it's new or I'm not searching the right term.
    Yes. Another guy a page or so back had same issue. And like iv told him. Restore the "settings" part of backup. Shud fix it

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    NightSlayer likes this.
    06-22-13 12:36 PM
  20. NightSlayer's Avatar
    Yes. Another guy a page or so back had same issue. And like iv told him. Restore the "settings" part of backup. Shud fix it

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    Thanks! Little embarrassed I missed it
    06-22-13 12:38 PM
  21. Mecca EL's Avatar
    Hey!

    This is 10.1.0.114!

    See picture, which one is right?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000014.png 
Views:	1367 
Size:	299.5 KB 
ID:	174868

    Sent from my BlackBerry 10 smartphone using CB10
    Is Phone tester a sideloaded app?
    06-22-13 12:40 PM
  22. Wigley458's Avatar
    Thanks! Little embarrassed I missed it
    lol it happens
    NightSlayer likes this.
    06-22-13 12:42 PM
  23. NightSlayer's Avatar
    lol it happens
    Turns out that didn't help. Guess it's back to 10.1 for now. Thanks for the help
    06-22-13 01:02 PM
  24. Wigley458's Avatar
    Turns out that didn't help. Guess it's back to 10.1 for now. Thanks for the help
    Just try reloading os again


    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    NightSlayer likes this.
    06-22-13 01:10 PM
  25. taylorblackberry's Avatar
    i am still struggling with my restore .Csn some one please explain to me this process??

    FIXED IT

    Extracted the backup file using 7zip, edited the Manifesto.xml to change backup version 10.1.0 2354 to 10.2.0.91, rebuilt it using Winrar and now it's restoring successfully on 10.2.0.93.

    I was starting to lose my cool.

    i have done the first bit using 7 zip but i dont understand the other part rebuild using winrar
    06-22-13 01:30 PM
517 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.2354 Autoloader for STL100-2//3/4
    By SCrid2000 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1250
    Last Post: 07-04-13, 12:39 PM
  2. When the new leaked Full OS for STL 100-1like 10.1.0.1880
    By zack_li in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 05-25-13, 09:10 PM
  3. Full Housing for a BB Pearl 8130
    By enc219 in forum BBOS Phone Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-10, 07:04 PM
  4. new full housing for pearl 8130
    By John Yester in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-09, 07:24 PM
  5. Full retail for Storm
    By bimmerfest in forum BlackBerry Storm
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-08, 05:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD