1. Puneet Kohli's Avatar
    I've checked the forums and most people with wifi issues seem to not be able to connect to a network after its discovered.

    Here's my issue:
    I can't see any networks. On switching the wifi on, nothing happens, and when I navigate to some other menu, and back to the wifi menu it says wifi is off. So, if i switch it on, go back, it will show me wifi : off in the networks menu

    Any fix/help?

    Tried hard reset, and using phone without the sim but no use
    11-23-13 09:29 AM
  2. obaquerizo's Avatar
    I've checked the forums and most people with wifi issues seem to not be able to connect to a network after its discovered.

    Here's my issue:
    I can't see any networks. On switching the wifi on, nothing happens, and when I navigate to some other menu, and back to the wifi menu it says wifi is off. So, if i switch it on, go back, it will show me wifi : off in the networks menu

    Any fix/help?

    Tried hard reset, and using phone without the sim but no use
    in that case you will need to reload the OS for better solve of the issue
    11-23-13 09:33 AM
  3. BigBadWulf's Avatar
    Have you installed any android apps?
    11-23-13 09:36 AM
  4. shreyas7777's Avatar
    Just do a security wipe...it'll start working fine n don't restore backup!

    Posted via CB10
    11-23-13 09:36 AM
  5. Puneet Kohli's Avatar
    Have you installed any android apps?
    Yes, I have!
    11-23-13 10:30 AM
  6. Puneet Kohli's Avatar
    Just do a security wipe...it'll start working fine n don't restore backup!

    Posted via CB10
    But I need my backed up stuff dude, can't afford to download everything again. Isn't there any other way?
    11-23-13 10:31 AM
  7. LP_Rigg's Avatar
    Yes, I have!
    Delete them one by one until you determine which one is creating the conflict.

    Posted via CB10
    11-23-13 10:32 AM
  8. BigBadWulf's Avatar
    Yes, I have!
    Delete them one by one until you determine which one is creating the conflict.

    Posted via CB10
    No offense, but the heck with that!

    OP, got to device monitor, storage, click each android app and delete it. Reboot and get all your settings done. Then you can add them back one at a time.
    11-23-13 10:43 AM
  9. Puneet Kohli's Avatar
    No offense, but the heck with that!

    OP, got to device monitor, storage, click each android app and delete it. Reboot and get all your settings done. Then you can add them back one at a time.
    Deleted all android apps, and did a hard reset (twice)

    Still same issue.
    11-23-13 11:38 AM
  10. Puneet Kohli's Avatar
    anyone got ny other solution?
    much appreciated
    11-23-13 02:12 PM
  11. fucsia's Avatar
    It is probably a bug of 1055. They will fix it, but till then you should try to change the wifi settings in the access point. Use 54 Mps instead of 300 Mps. It worked for me.
    11-23-13 02:29 PM
  12. LP_Rigg's Avatar
    No offense, but the heck with that!

    OP, got to device monitor, storage, click each android app and delete it. Reboot and get all your settings done. Then you can add them back one at a time.
    LOL - even a better suggestion. I kind of suspected the one that was causing me the problem and deleted and voila all good.

    Posted via CB10
    11-23-13 02:41 PM
  13. obaquerizo's Avatar
    It is probably a bug of 1055. They will fix it, but till then you should try to change the wifi settings in the access point. Use 54 Mps instead of 300 Mps. It worked for me.
    If you need to backup some stuff try the app fire chest, that will help you a lot

    Posted via CB10
    11-23-13 03:43 PM

Similar Threads

  1. Introducing InstaDiagram - diagram tool for BlackBerry 10.
    By hopeberry in forum App Announcements
    Replies: 7
    Last Post: 12-17-14, 02:23 AM
  2. 10.2 text bug fixed in update.
    By bubbbab in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 11-24-13, 05:03 AM
  3. Lets List Working Google Play apps on 10.2.x.xxx
    By adjdudley21 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-13, 01:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD