03-30-15 02:22 PM
451 ... 7891011 ...
tools
  1. claneyy's Avatar
    Good to hear of flickering fixes but how about fixing the douuble type issue... like the soul purpose of having a device with a keyboard is to type accurately but this makes the phone beyond annoying and beyond inaccurate. Only God knows how many times I have to triple check my posts, go back and delete, and the "I've been hacked" scares due to the instantaneously double type when I enter a password. Typing has on the keyboard literally one step forward and 3 steps back. Such a widespread issue that should be a number one priority from a keyboard specialist. Like seriously??????????????

    Posted via CB10
    03-14-15 10:40 AM
  2. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    Hmm mm I still get this error....did you do a fresh install?(autoloader).


    Attachment 341092

    Posted via CB10
    Nope, Updated Via OTA

    Posted via CB10
    mania626 likes this.
    03-14-15 10:43 AM
  3. mirage22's Avatar
    Sounds like you have some corrupt settings that will never be cleared without running an autoloader or performing a security wipe.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    I have tried the autoloader in the previous version with no luck. All it managed is to wipe out all my bbm chats till date.
    03-14-15 10:51 AM
  4. powereds's Avatar
    No. The screen don't dim as well when I'm on call.
    I didn't have this prob since I loaded the 3.1 leaks but did you try resetting?

    It's More Fun Using Q10.3.1.2558
    DBones1021 likes this.
    03-14-15 11:10 AM
  5. mlbrowninsc's Avatar
    So far everything is working well on my Passport. I don't use many Android apps but the ones I do have installed seem to be a bit quicker. Looks like they have made some improvements. Android version of Facebook works again. Phone seems to be running cooler and the battery seems more stable. Looking good here.

    Passport on AT&T
    DBones1021 likes this.
    03-14-15 11:18 AM
  6. RubenDM's Avatar
    Well, after 1day my homescreen+ settings are lagging again.
    Damn, looked good for the first hours.
    Really starting to get frustrated

    Posted via CB10
    03-14-15 11:29 AM
  7. conite's Avatar
    I have tried the autoloader in the previous version with no luck. All it managed is to wipe out all my bbm chats till date.
    It would wipe your whole device not just your bbm chats.

    If you did a clean install, and you are still having those issues, you may have a faulty unit.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    03-14-15 11:38 AM
  8. conite's Avatar
    Well, after 1day my homescreen+ settings are lagging again.
    Damn, looked good for the first hours.
    Really starting to get frustrated

    Posted via CB10
    What is your available memory?

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    03-14-15 11:39 AM
  9. RubenDM's Avatar
    What is your available memory?

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    More than 1g


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_174457.png

    Posted via CB10
    03-14-15 11:45 AM
  10. RubenDM's Avatar
    It looks like a problem with the os.
    Always problems with 1 act frame open or when i closed it, my z10 lags for about 20 sec really hard

    Posted via CB10
    03-14-15 11:47 AM
  11. conite's Avatar
    More than 1g


    Posted via CB10
    You have me stumped.

    I have less than 700mb free (a lot of android apps that run background services), and I'm still running as smooth as silk. Even my Z10s are running well. Although this was the case for me on 2267 as well.

    I'll keep my thinking cap on for you. I assume you've tried running things as clean as a whistle for a while before installing any apps (in order to rule out a bad app)?

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    03-14-15 11:51 AM
  12. tanzarian's Avatar
    Noticed a weird thing after putting 10.3.1.2558 on my Z30. I always have the keyboard feedback noise turned off. Now even with the feedback volume slider at the lowest setting the keyboard is quietly clicking when I type. This could get annoying.

    Posted from the CB10 app on my BlackBerry Z30 STA100-2/10.3.1.2558 on O2 UK - Activated on BES10.2.5.6
    I have exactly the same problem. Quite annoying, yes.

     Z30 - 10.3.1.2558
    03-14-15 11:58 AM
  13. poomslike's Avatar
    Do anyone have the latest version of Facebook from snap working!?

    Posted via CB10
    03-14-15 11:59 AM
  14. RubenDM's Avatar
    You have me stumped.

    I have less than 700mb free (a lot of android apps that run background services), and I'm still running as smooth as silk. Even my Z10s are running well. Although this was the case for me on 2267 as well.

    I'll keep my thinking cap on for you. I assume you've tried running things as clean as a whistle for a while before installing any apps (in order to rule out a bad app)?

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    The only reason i'm getting frustrated is because i really tried everything.
    Clean os loading (autoloader, even with extra whipes)
    Excluding app by app..
    Os + other radio combinations...
    It happens with my z10 and z30...
    I just can't get why...
    Thanks in advance for every little bit of help man

    Posted via CB10
    03-14-15 11:59 AM
  15. keefrto's Avatar
    Still have flickering on my z30. (I have updated to very latest via rogers)

    On myZ30 10.3.1.2267 Via CB10
    03-14-15 12:08 PM
  16. dcwbearsaint's Avatar
    OK, I give up. Where do you find Level1 notification?

    Posted via CB10
    You can get there 2 ways. One under hub | ... then settings |priority hub. There you can add a rule and in the rule you will have the Level 1 settings button. Second is in Settings | Notification and scroll to the bottom. Sometimes it does not display though from this screen.

    Posted via CB10
    03-14-15 12:18 PM
  17. conite's Avatar
    Still have flickering on my z30. (I have updated to very latest via rogers)

    On myZ30 10.3.1.2267 Via CB10
    "Flickering", in terms of the discussion here, was a specific issue related to the Passport hardware only (which has been resolved). You will have to describe what you are experiencing.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    bungaboy likes this.
    03-14-15 12:56 PM
  18. blackbird666's Avatar
    I can confirm that the low notification volume bug is fixed on the passport

    Posted via CB10
    Every time I get a message or a notification I know the bug has been fixed

    They need to add a new level of notification name call it WAKE YOUR NEIGHBOUR LOUD VOLUME
    03-14-15 12:58 PM
  19. westcoastjay's Avatar
    Same for android notifications here. Didn't know it was experienced by others. And I had a fresh autoload of 2267

    Posted via CB10
    I have the same issue

    Posted via CB10
    03-14-15 01:26 PM
  20. conbrio29's Avatar
    No flickering at all on my Z30.

    Posted via the Z30 on CB10
    03-14-15 01:39 PM
  21. Kaacz's Avatar
    Noticed a weird thing after putting 10.3.1.2558 on my Z30. I always have the keyboard feedback noise turned off. Now even with the feedback volume slider at the lowest setting the keyboard is quietly clicking when I type. This could get annoying.

    Posted from the CB10 app on my BlackBerry Z30 STA100-2/10.3.1.2558 on O2 UK - Activated on BES10.2.5.6
    On my Z30 STA100-2 keyboard feedback volume setting work properly.
    New Z30 with 10.2 => Autoloader OS 10.3.1.2267/SR 10.3.1.1581=> OTA update OS 10.3.1.2558/SR 10.3.1.1767 ..
    03-14-15 01:48 PM
  22. ToniCipriani's Avatar
    No issues with browser here. I've been browsing crackberry on the full site for a while and haven't noticed anything. Smooth scrolling. Even left the browser open.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2558
    What browser version are you on? See in the thread some has 58, others 49 which is the version in 2267.
    03-14-15 01:49 PM
  23. Niels B's Avatar
    Tanx!

    Q10 2558
    03-14-15 02:03 PM
  24. crucial bbq's Avatar
    Used the BlitzOS from Mega found in another thread with Sachesi on my MBP with 10.10. Install was flawless and I am on a Z10 (STL100-4) on Verizon. Didn't use any special "Verizon" leak...never have in the past either. "About Phone" is showing OS Version 10.3.1.2558, Software Release 10.3.1.1767, and Radio Version 10.3.1.2559.

    As usual, I am not sure what I do differently from others but I have never had a problem with installing leaks. To my knowledge, everything is checking out and working so far. The only hiccup I had was that initially Sachesi told me I did not have enough free space even though there were 7 free Gigs . I deleted a few downloaded PDFs and that seemed to have done the trick.

    Anyways, updated from 10.3.0.X and outside of new icons for BBM Meetings, Slacker Radio, Four Square, and I swear I saw Miracast.....this latest leak seems no different than 10.3.0.X.

    Am I missing something?

    Oh yeah, and BlackBerry Blend works, too.
    Korepab likes this.
    03-14-15 02:10 PM
  25. centralpark's Avatar
    I'm on Verizon and was considering changing to Radio 939. If I do that, should I run a security wipe after using a Radio autoloader?
    03-14-15 02:12 PM
451 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 live links
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 617
    Last Post: 05-28-15, 07:21 AM
  2. How can I use iOS apps on BlackBerry OS 10.3 ?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-15, 10:54 AM
  3. Why can't I add new contacts after installing BB 10.3 on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 09:52 AM
  4. Softwate update from10.2.1 to 10.3.1and settings issue
    By sri charan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD